Uppdatera HBO Max till Max

Så här uppdaterar du HBO Max till Max:

Har du HBO Max-appen installerad på din enhet går du till appbutiken, söker efter Max och väljer nedladdningsalternativet.

När du har installerat Max kan du ta bort HBO Max-appen från din enhet.

Välj din enhet nedan om du behöver hjälp med att installera Max-appen:

Så här uppdaterar du till Max på din telefon eller surfplatta:

Amazon Fire Tablet

På din Amazon Fire-surfplatta:

1. Öppna Appbutiken och sök efter Max.
  2. Välj Max och sedan nedladdningsalternativet.
  3. Öppna Max och logga in.

Kan du inte ladda ner Max-appen kan du testa att uppdatera din Amazon Fire-surfplatta:

• Öppna Inställningar och välj sedan Enhetsalternativ > Systemuppdateringar > Uppdatera.
  • Prova att ladda ner Max igen när uppdateringen är klar.
Androidtelefon eller -surfplatta

På din Androidtelefon eller -surfplatta:

1. Öppna Play Butik och sök efter Max.
  2. Välj Max och sedan Installera.
  3. Öppna Max och logga in.

Om du inte kan ladda ner Max-appen kan du testa att uppdatera din Android-enhet:

• Öppna inställningar och välj System > Programvaruuppdatering > Sök efter uppdatering.
  • När uppdateringen är klar kan du prova att ladda ner Max igen.
Apple iPhone, iPad eller iPod Touch

På din Apple-enhet:

1. Öppna App Store och sök efter Max.
  2. Välj Max och sedan Hämta.
  3. Öppna Max och logga in.

Om du inte kan ladda ner Max-appen kan du testa att uppdatera din iOS-enhet:

• Öppna inställningar och välj Allmänt > Programuppdatering.
  • När uppdateringen är klar kan du prova att ladda ner Max igen.

Så här uppdaterar du till Max på din tv-enhet:

Amazon Fire TV

På din Amazon Fire TV:

1. Välj Hitta och sök efter Max.
  2. Välj Max och sedan nedladdningsalternativet.
  3. Öppna Max och logga in.

Om du inte kan ladda ner Max-appen kan du testa att uppdatera din Amazon Fire TV:

• Gå till Inställningar > Min Fire TV > Om > Sök efter systemuppdatering.
  • När uppdateringen är klar kan du prova att ladda ner Max igen.
Android TV

På din Android TV:

1. Öppna Play Butik och sök efter Max.
  2. Välj Max och sedan nedladdningsalternativet.
  3. Öppna Max och logga in.

Om du inte kan ladda ner Max-appen kan du testa att uppdatera din Android TV:

• Gå till Inställningar > System > Om > Systemuppdatering > Sök efter uppdatering.
  • När uppdateringen är klar kan du prova att ladda ner Max igen.
Apple TV

På din Apple TV:

1. Öppna App Store och sök efter Max.
  2. Välj Max och sedan nedladdningsalternativet.
  3. Öppna Max och logga in.

Om du inte kan ladda ner Max-appen kan du testa att uppdatera din Apple TV:

• Gå till Inställningar > System > Programuppdateringar > Uppdatera programvara.
  • När uppdateringen är klar kan du prova att ladda ner Max igen.
LG Smart TV (i utvalda länder)

På din LG Smart TV:

1. Öppna LG Content Store och sök efter Max.
  2. Välj Max och sedan Installera.
  3. Öppna Max och logga in.

Om du inte kan ladda ner Max-appen kan du testa att uppdatera din LG TV:

• Gå till Alla inställningar > Allmänt > Om tv > Kontrollera mjukvaruuppdateringar.
  • När uppdateringen är klar kan du prova att ladda ner Max igen.
PlayStation (i utvalda länder)

På din PlayStation-konsol:

1. Gör något av följande:
    • PlayStation 4: Gå till PlayStation Store och sök efter Max. Tryck på Max och sedan Ladda ner.
    • PlayStation 5: Gå till Media > Alla appar och sök efter Max. Tryck på Max och sedan Ladda ner.
  2. Öppna Max och logga in.

Om du inte kan ladda ner Max-appen kan du testa att uppdatera din PlayStation-konsol:

• Gå till Inställningar och välj Uppdatering av systemprogramvara.
  • När uppdateringen är klar kan du prova att ladda ner Max igen.
Samsung TV

På din Samsung TV:

1. Välj Appar och sök efter Max.
  2. Tryck på Max och Installera.
  3. Öppna Max och logga in.

Om du inte kan ladda ner Max-appen kan du testa att uppdatera din Samsung TV:

• Tryck på hemknappen på fjärrkontrollen och gå till ikonen för inställningar kugghjul. Tryck sedan på Support > Programuppdatering > Uppdatera nu.
  • När uppdateringen är klar kan du prova att ladda ner Max igen.
Xbox (i utvalda länder)

På din Xbox-konsol:

1. Gå till Store på din Xbox-konsol och sök efter Max.
  2. Tryck på Max och Installera.
  3. Öppna Max och logga in.

Om du inte kan ladda ner Max-appen kan du testa att uppdatera din Xbox-konsol:

• Gå till Inställningar > System > Uppdateringar > Uppdatera konsol.
  • När uppdateringen är klar kan du prova att ladda ner Max igen.

När du har installerat Max-appen kan du ta bort HBO Max-appen från din enhet.