HBO Maxin päivittäminen Maxiin

Voit päivittää HBO Maxin Maxiin seuraavasti:

Siirry sovelluskauppaan laitteella, jolle HBO Max -sovellus on asennettu, etsi Max ja valitse latausvaihtoehto.

Kun olet asentanut Maxin, voit poistaa HBO Max -sovelluksen laitteelta.

Jos tarvitset apua Max-sovelluksen asentamiseen, valitse laitteesi alta:

Voit päivittää Maxiin puhelimella tai tabletilla näin:

Amazon Fire -tabletti

Amazon Fire -tabletilla:

1. Avaa Appstore ja etsi Max.
  2. Valitse Max ja sitten latausvaihtoehto.
  3. Avaa Max ja kirjaudu sisään.

Jos Max-sovelluksen lataaminen ei onnistu, kokeile päivittää tabletti:

• Avaa Asetukset-valikko ja valitse sitten Laiteasetukset > Järjestelmäpäivitykset > Päivitä.
  • Yritä päivittämisen jälkeen ladata Max uudelleen.
Android-puhelin tai -tabletti

Android-puhelimella tai -tabletilla:

1. Avaa Play Kauppa ja etsi Max.
  2. Valitse Max ja sitten Asenna.
  3. Avaa Max ja kirjaudu sisään.

Jos Max-sovelluksen lataaminen ei onnistu, kokeile päivittää laite:

• Avaa asetukset ja valitse sitten Järjestelmä > Järjestelmäpäivitys > Tarkista päivitykset.
  • Yritä päivittämisen jälkeen ladata Max uudelleen.
Apple iPhone, iPad tai iPod Touch

Apple-laitteella:

1. Avaa App Store ja etsi Max.
  2. Valitse Max ja sitten Hae.
  3. Avaa Max ja kirjaudu sisään.

Jos Max-sovelluksen lataaminen ei onnistu, kokeile päivittää laite:

• Avaa asetukset ja valitse sitten Yleiset > Ohjelmistopäivitys.
  • Yritä päivittämisen jälkeen ladata Max uudelleen.

Näin voit päivittää Maxiin televisiolla:

Amazon Fire TV

Amazon Fire TV:ssä:

1. Valitse Etsi ja hae Max.
  2. Valitse Max ja sitten latausvaihtoehto.
  3. Avaa Max ja kirjaudu sisään.

Jos Max-sovelluksen lataaminen ei onnistu, kokeile päivittää laite:

• Siirry kohtaan Settings (Asetukset) > My Fire TV (Oma Fire TV) > About (Tietoja) > Check for System Update (Hae järjestelmäpäivityksiä).
  • Yritä päivittämisen jälkeen ladata Max uudelleen.
Android TV

Android TV:ssä:

1. Avaa Play Kauppa ja etsi Max.
  2. Valitse Max ja sitten latausvaihtoehto.
  3. Avaa Max ja kirjaudu sisään.

Jos Max-sovelluksen lataaminen ei onnistu, kokeile päivittää laite:

• Siirry kohtaan Asetukset > Järjestelmä > Tietoja > Järjestelmäpäivitys > Tarkista päivitys.
  • Yritä päivittämisen jälkeen ladata Max uudelleen.
Apple TV

Apple TV:ssä:

1. Avaa App Store ja etsi Max.
  2. Valitse Max ja sitten latausvaihtoehto.
  3. Avaa Max ja kirjaudu sisään.

Jos Max-sovelluksen lataaminen ei onnistu, kokeile päivittää laite:

• Siirry kohtaan Asetukset > Järjestelmä > Ohjelmistopäivitykset > Päivitä ohjelmisto.
  • Yritä päivittämisen jälkeen ladata Max uudelleen.
LG Smart TV (tietyissä maissa)

LG Smart TV:ssä:

1. Avaa LG Content Store ja etsi Max.
  2. Valitse Max ja sitten Asenna.
  3. Avaa Max ja kirjaudu sisään.

Jos Max-sovelluksen lataaminen ei onnistu, kokeile päivittää laite:

• Siirry kohtaan Kaikki asetukset > Yleiset > Tietoja tästä televisiosta > Tarkista päivitykset.
  • Yritä päivittämisen jälkeen ladata Max uudelleen.
PlayStation (tietyissä maissa)

PlayStation-konsolilla:

1. Tee näin:
    • PlayStation 4: Siirry PlayStation Storeen ja etsi Max. Valitse Max ja sitten Lataa.
    • PlayStation 5: Siirry kohtaan Media > Kaikki sovellukset ja etsi Max. Valitse Max ja sitten Lataa.
  2. Avaa Max ja kirjaudu sisään.

Jos Max-sovelluksen lataaminen ei onnistu, kokeile päivittää PlayStation:

• Siirry Asetukset-valikkoon ja valitse Järjestelmäohjelmiston päivitys.
  • Yritä päivittämisen jälkeen ladata Max uudelleen.
Samsung TV

Samsung TV:ssä:

1. Valitse Sovellukset ja etsi sitten Max.
  2. Valitse Max ja Asenna.
  3. Avaa Max ja kirjaudu sisään.

Jos Max-sovelluksen lataaminen ei onnistu, kokeile päivittää laite:

• Paina Samsung TV:n kaukosäätimen Koti-painiketta ja valitse Asetukset-kuvake hammasratas. Valitse sitten Tuki > Ohjelmistopäivitys > Päivitä nyt.
  • Yritä päivittämisen jälkeen ladata Max uudelleen.
Xbox (tietyissä maissa)

Xbox-konsolissa:

1. Siirry Xbox-konsolin sovelluskauppaan ja etsi Max.
  2. Valitse Max ja Asenna.
  3. Avaa Max ja kirjaudu sisään.

Jos Max-sovelluksen lataaminen ei onnistu, kokeile päivittää laite:

• Siirry kohtaan Asetukset > Järjestelmä > Päivitykset > Päivitä konsoli.
  • Yritä päivittämisen jälkeen ladata Max uudelleen.

Max-sovelluksen asentamisen jälkeen voit poistaa HBO Max- sovelluksen laitteelta.