Løs inn en Max-kampanjekode

Du kan løse inn en Max-kampanjekode på internett på max.com. Sjekk kampanjedetaljene for å finne ut om kampanjekoden kan løses inn på nye og eksisterende kontoer.

Her er hvordan du løser inn en kampanjekode:

Nye og tilbakevendende abonnenter
  1. Gå til max.com/redeem på telefonen eller datamaskinen.
  2. Skriv inn kampanjekoden og velg Bruk.
    For hjelp, gå til Feilsøking.
  3. Se gjennom kampanjedetaljene og velg Godta og fortsett. Hvis du trenger en annen kode, velg Prøv ny kode.
  4. Gjør ett av følgende:
    • Har du en konto? Velg Logg inn (øverst til høyre) og logg inn på kontoen din. Finn innloggingshjelp.
    • Har du ikke konto? Legg til informasjon og velg Opprett konto.
  5. Legg til betalingsinformasjon (ved behov).
  6. Velg Start strømming og du er klar til å se Max.

Nå kan du logge inn og strømme på alle favorittenhetene dine.

Merk Med mindre annet er oppgitt i tilbudet, fortsetter abonnementet automatisk etter kampanjeperioden til gjeldende pris (pluss gjeldende avgifter) til du avbryter.

Nåværende abonnenter

Hvis Max-abonnementet ditt faktureres gjennom oss (Hvem fakturerer meg?), kan du løse inn en kampanjekode på max.com. Slik gjør du:

1. Gå til max.com/subscription og logg inn på kontoen din. Kan du ikke logge inn?
  2. Velg Løs inn en kode.
    (Dette alternativet er kun tilgjengelig hvis abonnementet faktureres gjennom oss.)
  3. Skriv inn en kode og velg Bruk.

Når du har løst inn kampanjekoden, oppdateres abonnementsdetaljene.

Når kampanjeperioden utløper, fortsetter abonnementet til gjeldende pris (pluss gjeldende avgifter) til du avbryter det.

Bytte til et abonnement med høyere pris

Hvis du løser inn en kampanjekode for et abonnement med høyere pris, oppdateres abonnementet umiddelbart.

Bytte til et abonnement med lavere pris

Hvis du løser inn en kampanjekode for et abonnement med lavere pris, oppdateres abonnementet ved starten av neste faktureringsperiode. Hvis du faktureres av oss, kan du ikke løse inn flere kampanjekoder mens abonnementsendringene dine venter.

Feilsøking

Sjekk e-postadressen og passordet ditt-melding

Hvis du får feilmeldingen «Sjekk e-postadressen og passordet ditt» når du oppretter en konto, kan det være en Max- (eller HBO Max)-konto med samme e-postadresse. Velg Logg inn og logg inn med e-postadressen din, eller velg en annen e-postadresse.

Kan du ikke løse inn en kampanjekode?

Hvis noe går galt og du ikke kan løse inn koden, kan du prøve følgende:

• Bruk en annen støttet nettleser: Chrome, Firefox, Microsoft Edge eller Safari.
  • Bruk et inkognitovindu eller privat nettleservindu. For å gjøre dette, åpner du et nytt inkognito- eller privat vindu og gå deretter til max.com/redeem for å løse inn kampanjekoden.
Kampanjekodefeil
Koden er allerede løst inn

Kampanjekoden din er allerede løst inn. Hvis du tror det ikke er tilfelle, ta kontakt med oss.

Koden har utløpt

Sjekk kampanjedetaljene for kampanjesluttdato. Hvis kampanjen ikke er avsluttet, ta kontakt med oss.

Koden er ikke gyldig

Kampanjekoder skiller ikke mellom store og små bokstaver, men fungerer ikke hvis det er ekstra mellomrom. Prøv å skrive inn kampanjekoden på nytt. Hvis du har bekreftet koden og fortsatt får denne feilmeldingen, ta kontakt med oss.

Kampanjen er for nye abonnenter eller nåværende abonnenter

Dette betyr at du ikke er kvalifisert for kampanjen. Hvis du tidligere har løst inn en kampanjekode, er du kanskje ikke kvalifisert for flere kampanjer.

Kampanjen er avsluttet eller har ikke startet

Sjekk kampanjedetaljene for kampanjens start- og sluttdato. Hvis den nåværende datoen er innenfor kampanjeinnløsningsperioden, ta kontakt med oss.

Koden er ikke tilgjengelig i landet ditt

Kampanjen er ikke tilgjengelig i landet eller området ditt. Hvis du er på reise, kan du prøve å løse inn koden når du er tilbake i hjemlandet eller -området.