Гледај ги Олимписките игри на Max
Прочитај повеќе
Од 26 јули 2024, ќе може да ги гледаш Олимписките игри Париз 2024 на Max со кој било основен пакет за претплата. Повеќе информации. Прочитај помалку

Реши проблем со претплатата на Max

Ако имаш активна претплата на Max, а не можеш да гледаш Max, обиди се со решенијата подолу.

Можни решенија

Провери го статусот на претплатата

Осигури се дека претплатата ти е активна. Еве како:

 1. Во Max, направи едно од следниве:
 2. Тука ќе откриеш преку кого ти се наплаќа за претплатата (најгоре на екранот).
 3. Ако претплатата ти е активна и се наплаќа директно преку Max, ќе го најдеш претстојниот датум на плаќање. Во спротивно, откриј преку кого ти се наплаќа претплатата подолу:
  • Amazon Appstore: најави се на amazon.com/appstoresubscriptions и најди го статусот на претплатата на Max.
  • Applе: отвори ја апликацијата „Поставки“ на уредот со iOS, избери го своето име, потоа Претплати и најди го статусот на претплатата на Max.
  • Google Play: најави се на g.co/play/subscriptions и најди го статусот на претплатата на Max.
  • Телевизор Samsung: најави се на samsungcheckout.com, а потоа оди на „Историја на купувања“ и избери Претплати .
  • Друг оператор: најави се на сметката што ја имаш кај операторот за интернет, мобилен телефон или телевизија за да го провериш статусот на претплатата на Max. Ако ти треба помош, контактирај со операторот.

Ако имаш активна претплата на Max, обиди се да се одјавиш од Max (следното решение).

Одјави се и најави се повторно

Обиди се да се одјавиш и повторно да се најавиш на Max. Еве како:

 1. Во Max, направи едно од следниве:
  • Телефон, таблет или компјутер: избери го својот профил, па избери Одјави се.
  • ТВ-уред: избери ја иконата „Поставки“ запченик (долу десно), па Одјави се.
 2. Најави се на Max.
Apple: врати го купеното од продавницата за апликации

Ако имаш Max преку продавницата за апликации на Apple, обиди се да ја вратиш претплатата од продавницата за апликации.

 1. Отвори ја Max на уредот Apple на кој ја започна претплатата.
 2. Одјави се од сметката:
  • iPhone или iPad: избери го својот профил, па Одјави се .
  • Apple TV: избери ја иконата „Поставки“ запченик (долу десно), а потоа Одјави се.
 3. Избери Одјави се.
 4. На телевизорот, избери Користи го далечинскиот управувач .
 5. На екранот за најава, избери Врати го купеното. Ако најдеме активна претплата на Max во продавницата за апликации на Apple, ние ќе ја обновиме и ќе те најавиме на сметката на Max.

Порака „Претплатата не може да се потврди“

Ако ја добиете оваа порака, обидете се со следново:

 • Провери дали имаш претплата на Max во продавницата за апликации на Apple. За да го направиш ова, отвори ја апликацијата „Поставки“ на уредот со iOS и допри на своето име. Потоа, допри на Претплати и пронајди ја Max во списокот на претплати.
 • Осигури се дека се имаш најавено на уред Apple со истиот ИД на Apple што има претплата на Max.
 • Провери ја историјата на нарачки на Apple. За да дознаеш повеќе, оди на написот на Apple Историја на нарачки.

Поврзани теми