Max-tilausongelman korjaaminen

Jos sinulla on voimassa oleva Max-tilaus, mutta Maxin katsominen ei onnistu, kokeile seuraavia ratkaisuja.

Vinkkejä

Tarkista tilauksen tila

Varmista, että Max-tilauksesi on voimassa. Tee näin:

1. Tee Maxissa näin:
  2. Täältä näet, kuka tilauksen laskuttaa (näytön yläreunassa).
  3. Jos tilaus on voimassa ja se laskutetaan suoraan Maxin kautta, näet tulevan maksupäivän. Muussa tapauksessa katso alta, kuka laskuttaa tilauksesi:

• Amazon Appstore: kirjaudu sisään osoitteessa amazon.com/appstoresubscriptions ja tarkista Max-tilauksesi tila.
  • Apple: Avaa iOS-laitteen asetukset. Valitse nimesi ja Tilaukset ja tarkista sitten Max-tilauksesi tila.
  • Google Play: kirjaudu sisään osoitteessa g.co/play/subscriptions ja etsi Max-tilauksesi tila.
  • Roku (vain Ranska): kirjaudu sisään osoitteessa my.roku.com/account/subscriptions ja etsi Max-tilauksesi tila.
  • Samsung TV: kirjaudu sisään osoitteessa samsungcheckout.com, siirry kohtaan Ostohistoria ja valitse Tilaukset.
  • Muu palveluntarjoaja : Kirjaudu sisään internet-, matkapuhelin- tai TV-palveluntarjoajasi tilille, jotta voit tarkistaa Max-tilauksen tilan. Jos tarvitset apua, ota yhteyttä palveluntarjoajaan.
  • Jos Max-tilaus on voimassa, yritä kirjautua ulos Maxista (seuraava ratkaisu).
  • Kirjaudu ulos ja kirjaudu uudelleen sisään

Kokeile kirjautua ulos ja sitten takaisin sisään Maxiin näin:

1. Tee Maxissa näin:
      • Puhelin, tabletti tai tietokone: valitse profiilisi ja sitten Kirjaudu ulos.
      • Televisio: Valitse Asetukset-kuvake hammasratas (vasen alakulma) ja sitten Kirjaudu ulos.
    2. Kirjaudu sisään Maxiin.
    Apple: Palauta ostosi sovelluskaupasta

Jos olet hankkinut Maxin Applen App Storen kautta, yritä palauttaa sovelluskaupan tilaus.

1. Avaa Max sillä Apple-laitteella, jolla olet tehnyt tilauksen.
    2. Kirjaudu ulos tililtäsi näin:
      • iPhone tai iPad: valitse profiilisi ja sitten Kirjaudu ulos.
      • Apple TV: valitse Asetukset-kuvake hammasratas (vasen alakulma) ja sitten Kirjaudu ulos.
    3. Valitse Kirjaudu sisään.
    4. Valitse televisiossa Käytä kaukosäädintä.
    5. Valitse sisäänkirjautumisnäytössä Aktivoi aiempi ostos. Jos löydämme sovelluskaupasta voimassa olevan Max-tilauksen, se aktivoidaan ja sinut kirjataan Max-tilille.

Tilausta ei voida vahvistaa -ilmoitus

Jos saat tämän viestin, kokeile seuraavia vinkkejä:

• Varmista Applen App Storessa, että sinulla on Max-tilaus. Avaa iOS-laitteen asetukset ja napauta nimeäsi. Valitse sitten Tilaukset ja etsi Max tilausluettelosta.
    • Varmista, että olet kirjautunut sisään Apple-laitteella sillä Apple ID:llä, jolla Max-tilaus on tehty.
    • Tarkista Applen ostohistoria. Lisätietoja on Applen artikkelissa Ostohistoria.

Aiheeseen liittyvät aiheet