Maxista puuttuva jakso

Tietty sisältö näkyy Maxissa rajoitetun ajan. Jos sarjan jaksoa ei löydy Maxista, kokeile seuraavaa:

Selaa sarjan jaksoja

Voit selata jaksoja sarjasivulla seuraavasti:

1. Valitse Maxissa hakukuvake suurennuslasi ja etsi sarjaa nimen perusteella (esim. Game of Thrones).
  2. Valitse Jaksot-välilehdellä kauden numero ja selaa sitten kyseisen kauden jaksoja.
Tarkista ohjelman aikataulu

Useimmat uudet HBO-sarjat ja -elokuvat ovat saatavilla Maxissa, kun ne saavat ensi-iltansa HBO:lla.

Joidenkin HBO-sarjojen uudet jaksot eivät ole saatavilla Maxissa, kun ne esitetään televisiossa. Ne kuitenkin lisätään Maxiin mahdollisimman nopeasti, yleensä 24 tunnin kuluessa.

Päivitä Max

Yritä päivittää Max-sovellus. Jos haluat päivittää sovelluksen, avaa laitteesi sovelluskauppa ja hae Max-sovellus. Jos sovelluspäivitys on saatavilla, lataa se. Lisätietoja Max-sovelluksen päivittämisestä on kohdassa Tuetut laitteet.

Kokeile toista laitetta

Tarkista, onko jakso saatavilla toisella laitteella. Avaa Max toisella laitteella, etsi sarjaa nimellä ja selaa saatavilla olevia jaksoja.

Tyhjennä välimuisti (Android tai Amazon Fire)

Jos jakso puuttuu vain Android- tai Amazon Fire -laitteestasi, yritä tyhjentää Max-sovelluksen välimuisti ja tiedot.

Android-puhelin tai -tabletti

Android-puhelimella tai -tabletilla:

1. Avaa Asetukset ja etsi Max.
  2. Valitse Max hakutuloksista.
  3. Valitse Tallennus ja välimuisti tai Tallennus (Android-käyttöjärjestelmän versiosta riippuen).
  4. Valitse Tyhjennä välimuisti.
  5. Valitse Tyhjennä tallennustila tai Tyhjennä tiedot (jos saatavilla).
  6. Avaa Max, kirjaudu sisään, ja selaa sarjan jaksoja.
Amazon Fire -tabletti

Amazon Fire -tabletilla:

1. Avaa Asetukset > Sovellukset ja pelit > Hallitse kaikkia sovelluksia.
  2. Valitse sovellusluettelosta Max.
  3. Valitse Pakota pysäytys.
  4. Valitse Tyhjennä välimuisti.
  5. Valitse Tyhjennä tiedot.
  6. Avaa Max, kirjaudu sisään, ja selaa sarjan jaksoja.

Ilmoita meille

Jos et edelleenkään löydä etsimääsi jaksoa, ilmoita siitä meille. Siirry palautesivulle, valitse aiheeksi Ohjelmointipalaute ja kerro meille, mikä jakso puuttuu.

Jatka katselua
Sarjan jakson katsomisen jälkeen seuraava jakso lisätään automaattisesti Jatka katselua -listalla. Lisätietoja on kohdassa Oma lista ja Jatka katselua -lista.