Episode mangler på Max

Der er udvalgt indhold, som kan ses på Max i en begrænset periode. Hvis der er en episode af en serie, som ikke er tilgængelig på Max, kan du prøve følgende:

Udforsk seriens episoder

Gå på opdagelse i episoderne på seriesiden. Sådan gør du:

1. Vælg ikonet Søg lup på Max, og søg efter serien ved navn (f.eks. Game of Thrones).
  2. Vælg et sæsonnummer i fanen Episoder, og udforsk derefter episoderne i den sæson.
Tjek programoversigten

De fleste nye HBO-serier og -film er tilgængelige på Max, når de udkommer på HBO.

Der er nogle HBO-serier, hvor nye episoder ikke er tilgængelige, når de vises på TV. De bliver i stedet tilføjet på Max hurtigst muligt, som regel inden for 24 timer.

Opdater Max

Prøv at opdatere din Max-app. Det gør du ved at åbne appbutikken på din enhed og søge efter Max. Hvis der er en tilgængelig appopdatering, skal du downloade den. Gå til Understøttede enheder for at få hjælp til at opdatere Max.

Prøv en anden enhed

Tjek, om episoden er tilgængelig på en anden enhed. Det gør du ved at åbne Max på en anden enhed, søge efter seriens navn og udforske de tilgængelige episoder.

Ryd cache (Android eller Amazon Fire)

Hvis der mangler en episode på din Android- eller Amazon Fire-enhed, kan du prøve at rydde Max-appens cache og data.

Android-telefon eller -tablet

På din Android-telefon eller -tablet:

1. Åbn Indstillinger, og søg efter Max.
  2. Vælg Max i søgeresultaterne.
  3. Vælg Lagerplads og cache eller Lagerplads (alt efter, hvilken Android OS-version, du har).
  4. Vælg Ryd cache.
  5. Vælg Ryd lagerplads eller Ryd data (hvis tilgængeligt).
  6. Åbn Max, log ind, og udforsk seriens episoder.
Amazon Fire-tablet

På din Amazon Fire-tablet:

1. Åbn Indstillinger og Apps og spil og Administrer alle applikationer.
  2. Vælg Max på listen over apps.
  3. Vælg Tving til at standse.
  4. Vælg Ryd cache.
  5. Vælg Ryd data.
  6. Åbn Max, log ind, og udforsk seriens episoder.

Giv os besked

Giv os besked, hvis du stadig ikke kan finde den episode, du leder efter. Gå til vores Feedback-side, vælg emnet Programfeedback, og giv os besked om, hvilken episode der mangler.

Se videre
Når du har set en episode af en serie færdig, tilføjes den næste episode automatisk til Se videre. Gå til Min liste og Se videre for at få mere at vide.