Mangler episode på Max

Valgt innhold vises på Max i en begrenset periode. Hvis en serieepisode ikke er tilgjengelig på Max, kan du prøve følgende:

Bla gjennom serieepisodene

Bla gjennom episodene på seriesiden. Slik gjør du det:

1. I Max velger du søkeikonet forstørrelsesglass og søk etter serien etter navn (f.eks. Game of Thrones).
  2. På Episoder-fanen velger du et sesongnummer og bla så gjennom episodene i den sesongen.
Sjekk programplanen

De fleste nye HBO-serier og -filmer er tilgjengelige på Max når de har premiere på HBO.

Nye episoder for enkelte HBO-serier er ikke tilgjengelige på Max når de sendes på TV. I stedet legges de til Max så raskt som mulig, vanligvis innen 24 timer.

Oppdater Max

Prøv å oppdatere Max-appen. For å gjøre dette, åpne app-butikken på enheten din og søk etter Max. Hvis en app-oppdatering er tilgjengelig, kan du laste den ned. Hvis du trenger hjelp med å oppdatere Max, kan du gå til Støttede enheter.

Prøv en annen enhet

Sjekk om episoden er tilgjengelig på en annen enhet. For å gjøre dette, åpne Max på en annen enhet, søk etter serienavnet og bla gjennom de tilgjengelige episodene.

Tøm hurtigbuffer (Android eller Amazon Fire)

Hvis en episode bare mangler fra Android- eller Amazon Fire-enheten din, kan du prøve å tømme Max-appens hurtigbuffer og data.

Android-telefon eller -nettbrett

På Android-telefonen eller -nettbrettet:

1. Åpne Innstillinger og søk etter Max.
  2. Velg Max fra søkeresultatene.
  3. Velg Lagring og hurtigbuffer eller Lagring (avhengig av Android OS-versjonen).
  4. Velg Tøm hurtiguffer .
  5. Velg Tøm lagring eller Tøm data (hvis tilgjengelig).
  6. Åpne Max, logg inn, og bla gjennom serieepisodene.
Amazon Fire-nettbrett

På Amazon Fire-nettbrettet ditt:

1. Åpne Innstillinger > Apper og spill > Administrer alle applikasjoner.
  2. Velg Max fra listen over apper.
  3. Velg Tving stopp.
  4. Velg Tøm hurtigbuffer.
  5. Velg Tøm data.
  6. Åpne Max, logg inn, og bla gjennom serieepisodene.

Gi oss beskjed

Hvis du fortsatt ikke finner episoden du leter etter, gi oss beskjed. Gå til siden Tilbakemelding, velg Programmeringstilbakemelding som emne, og fortell oss hvilken episode som mangler.

Fortsett å se
Når du er ferdig med å se en episode av en serie, legges neste episode automatisk til i Fortsett å se. Hvis du vil ha mer informasjon, kan du gå til Min liste og Fortsett å se.