Børnesikker udgang og forældrekode i Max

Børnesikker udgang er en valgfri indstilling, der forhindrer dit barn i at forlade deres børneprofil. Når denne funktion er slået til, kræves der en 4-cifret forældrekode for at kunne forlade børneprofilen og skifte til en anden profil. Din konto har kun én forældrekode.

En profilpinkode er en valgfri indstilling, der forhindrer andre medlemmer af din husstand i at bruge en profil. Læs Tilføj eller skift din profilpinkode for at få mere at vide.

Vælg et emne:

Tilføj eller nulstil en forældrekode

Når børnesikker udgang er slået til, skal du bruge en 4-cifret forældrekode til at forlade børneprofilen.

Sådan tilføjer eller nulstiller du forældrekoden til din konto.

Vælg den enhed, du bruger:

Telefon, tablet eller computer
  1. Gå til max.com/ParentCode, og log ind (om nødvendigt).
    Har du brug for hjælp til at logge ind?
  2. Indtast en ny 4-cifret forældrekode, og vælg Gem.

Din forældrekode finder anvendelse på alle børneprofiler, der har børnesikker udgang slået til.

TV-enhed
  1. Vælg din profil i Max.
  2. Vælg ikonet Rediger blyant under en børneprofil.
  3. Slå Børnesikker udgang til.
  4. Opret en forældrekode (hvis relevant), indtast en 4-cifret kode, og vælg Gem.
  5. Vælg Nulstil forældrekode (hvis relevant), indtast en 4-cifret kode, og vælg Gem.
  6. Vælg Færdig.

Apple TV: Du kan oprette eller nulstille en forældrekode via din telefon, tablet eller computer.

Din forældrekode finder anvendelse på alle børneprofiler, der har børnesikker udgang slået til.

Slå Børnesikker udgang til

Vælg den enhed, du bruger:

Telefon, tablet eller computer
  1. Hvis din konto ikke har en forældrekode, skal du gå til Tilføj eller nulstil en forældrekode.
  2. Gå til max.com/editprofiles, og log ind (om nødvendigt).
    Har du brug for hjælp til at logge ind?
  3. Vælg en børneprofil.
  4. Slå børnesikker udgang til, og vælg så Færdig.

Nu kan dit barn ikke forlade deres børneprofil uden din forældrekode.

TV-enhed
  1. Vælg din profil i Max.
  2. Vælg ikonet Rediger blyant under en børneprofil.
  3. Slå Børnesikker udgang til.
  4. Vælg Nulstil forældrekode (hvis relevant), indtast en 4-cifret kode, og vælg Gem.
  5. Vælg Færdig.

Nu kan dit barn ikke forlade deres børneprofil uden din forældrekode.

Apple TV: Du kan slå børnesikker udgang til via din telefon, tablet eller computer.

Fejlsøgning

Kan ikke forlade en børneprofil

Hvis du har glemt din forældrekode og ikke kan forlade en børneprofil, skal du nulstille din forældrekode. Sådan gør du:

1. Gå til max.com/ParentCode, og log ind (om nødvendigt).
    Har du brug for hjælp til at logge ind?
  2. Indtast en ny 4-cifret forældrekode, og vælg Gem.
Har du glemt din forældrekode?

Hvis du har glemt din forældrekode, kan du nulstille den. Sådan gør du:

1. Gå til max.com/ParentCode, og log ind (om nødvendigt).
    Har du brug for hjælp til at logge ind?
  2. Indtast en ny 4-cifret forældrekode, og vælg Gem.
Har du glemt din adgangskode til Max?

Hvis du har glemt eller ikke kender din Max-adgangskode, kan du prøve at nulstille din adgangskode. Hvis dette ikke hjælper, kan du gå til Jeg kan ikke nulstille min adgangskode.