Gledaj Olimpijske igre na Max
Prikaži više
Od 26. jula 2024. možeš da gledaš Olimpijske igre Pariz 2024. na Max uz bilo koji osnovni plan pretplate. Više informacija. Prikaži manje

Max privatnost

Tvoja privatnost nam je važna. Prikupili smo neka česta pitanja i odgovore koji bi trebalo da pomognu.

Politika privatnosti

U Politici privatnosti kompanije Max je navedeno koje informacije prikupljamo, kako ih koristimo i gde i kako ih delimo. Naša Politika privatnosti je dostupna na adresi: max.com/privacy.

Naša Politika privatnosti za decu je dostupna na adresi: max.com/privacy/children.

Upravljaj željenim opcijama za kolačiće

Možeš da upravljaš željenim opcijama za privatnost i prikupljanje podataka u Podešavanjima. Evo kako:

  • U aplikaciji Max izaberi svoj profil, zatim izaberi Privatnost i pravni uslovi, a potom izaberi Upravljaj željenim opcijama za kolačiće.

Željene opcije za email i obaveštenja

Povremeno ti email porukom možemo poslati preporuke za seriju i film, ažuriranja proizvoda i posebne ponude. Ako ne želiš da primaš ove email poruke, isključi opciju Email marketing od kompanije Max i partnera u podešavanjima. Više informacija potraži u odeljku Max podešavanja.

Nastavićeš da primaš servisne email poruke na svom nalogu (npr. kada izvršiš izmenu lozinke ili se prijaviš na nov uređaj).

Obaveštenja aplikacije: Možda ćeš videti iskačuća obaveštenja na svom telefonu ili tabletu o novim Max serijama i filmovima, kao i druge predloge ili obaveštenja. Možeš da isključiš obaveštenja aplikacije u Podešavanjima aplikacije na svom telefonu ili tabletu.

Obaveštenja u aplikaciji: Pronaći ćeš personalizovane predloge u Max mobilnoj aplikaciji. Da pregledaš predloge, izaberi ikonu zvona zvono u gornjem desnom uglu aplikacije Max (samo za telefone i tablete). Obaveštenja u aplikaciji su dostupna samo na Profilima za odrasle.

Zahtevi za prava pojedinaca

Da pošalješ zahtev za privatnost ličnih informacija koje prikupljamo od tebe, popuni obrazac zahteva za prava pojedinaca, a kao tip zahteva izaberi Pristup ili Brisanje.

Napomena Treba da otkažeš pretplatu pre nego što pošalješ zahtev za brisanje.

Više informacija o ovome pronađi u odeljku Zahtevi za prava pojedinaca u našoj Politici privatnosti.

Za bilo koji drugi zahtev u vezi sa privatnošću, piši nam na email adresu za privatnost: wbdprivacy.com.