Max privatnost

Tvoja privatnost nam je važna. Prikupili smo neka česta pitanja i odgovore koji bi trebalo da pomognu.

Politika privatnosti

U Politici privatnosti kompanije Max je navedeno koje informacije prikupljamo, kako ih koristimo i gde i kako ih delimo. Naša Politika privatnosti je dostupna na adresi: max.com/privacy.

Naša Politika privatnosti za decu je dostupna na adresi: max.com/privacy/children.

Upravljaj željenim opcijama za kolačiće

Možeš da upravljaš željenim opcijama za privatnost i prikupljanje podataka u Podešavanjima. Evo kako:

  • U aplikaciji Max izaberi svoj profil, zatim izaberi Privatnost i pravni uslovi, a potom izaberi Upravljaj željenim opcijama za kolačiće.

Željene opcije za email i obaveštenja

Povremeno ti email porukom možemo poslati preporuke za seriju i film, ažuriranja proizvoda i posebne ponude. Ako ne želiš da primaš ove email poruke, isključi opciju Email marketing od kompanije Max i partnera u podešavanjima. Više informacija potraži u odeljku Max podešavanja.

Nastavićeš da primaš servisne email poruke na svom nalogu (npr. kada izvršiš izmenu lozinke ili se prijaviš na nov uređaj).

Obaveštenja aplikacije: Možda ćeš videti iskačuća obaveštenja na svom telefonu ili tabletu o novim Max serijama i filmovima, kao i druge predloge ili obaveštenja. Možeš da isključiš obaveštenja aplikacije u Podešavanjima aplikacije na svom telefonu ili tabletu.

Obaveštenja u aplikaciji: Pronaći ćeš personalizovane predloge u Max mobilnoj aplikaciji. Da pregledaš predloge, izaberi ikonu zvona zvono u gornjem desnom uglu aplikacije Max (samo za telefone i tablete). Obaveštenja u aplikaciji su dostupna samo na Profilima za odrasle.

Zahtevi za prava pojedinaca

Da pošalješ zahtev za privatnost ličnih informacija koje prikupljamo od tebe, popuni obrazac zahteva za prava pojedinaca, a kao tip zahteva izaberi Pristup ili Brisanje.

Napomena Treba da otkažeš pretplatu pre nego što pošalješ zahtev za brisanje.

Više informacija o ovome pronađi u odeljku Zahtevi za prava pojedinaca u našoj Politici privatnosti.

Za bilo koji drugi zahtev u vezi sa privatnošću, piši nam na email adresu za privatnost: wbdprivacy.com.