Gledaj Olimpijske igre na platformi Max
Prikaži više
Od 26.7.2024. možeš gledati Olimpijske igre Pariz 2024. na platformi Max uz bilo koju osnovnu tarifu pretplate. Više informacija. Prikaži manje

Zaštita privatnosti na platformi Max

Tvoja nam je privatnost važna. Prikupili smo neka česta pitanja i odgovore koji bi ti mogli pomoći.

Pravilnik o zaštiti privatnosti

U Pravilniku o zaštiti privatnosti za Max navodi se koje podatke prikupljamo, kako ih upotrebljavamo te gdje ih i kako dijelimo. Pravilnik o zaštiti privatnosti dostupan je na adresi: max.com/privacy.

Naš pravilnik o zaštiti djece dostupan je na adresi: max.com/privacy/children.

Upravljanje postavkama kolačića

Postavkama zaštite privatnosti i prikupljanja podataka možeš upravljati u postavkama. Evo kako:

  • U aplikaciji Max odaberi svoj profil, zatim Zaštita privatnosti i pravne napomene, a potom Upravljanje postavkama kolačića.

Postavke za e-mail i obavijesti

Povremeno ti e-mailom šaljemo preporuke serija i filmova, novosti o proizvodima i posebne ponude. Ako ne želiš primati te e-mail poruke, u postavkama isključi mogućnost e-mail marketinga koji šalju Max i povezana društva. Za više informacija idi na Postavke za Max.

I dalje ćeš primati servisne e-mail poruke za račun (npr. kada promijeniš lozinku ili se prijaviš na novom uređaju).

Obavijesti aplikacije: na telefonu ili tabletu mogu ti se pojavljivati skočne obavijesti o novim serijama i filmovima na platformi Max, kao i s drugim prijedlozima ili obavijestima. Obavijesti aplikacije možeš isključiti u postavkama aplikacija na telefonu ili tabletu.

Obavijesti u aplikaciji: u mobilnoj aplikaciji Max pronaći ćeš personalizirane prijedloge. Ako želiš pogledati prijedloge, odaberi ikonu zvona zvono u gornjem desnom kutu aplikacije Max (samo na telefonima i tabletima). Obavijesti u aplikaciji dostupne su samo za profile za odrasle.

Zahtjevi za iskorištavanje pojedinačnih prava

Ako želiš poslati zahtjev povezan sa zaštitom privatnosti osobnih podataka koje smo od tebe prikupili, ispuni obrazac zahtjeva za iskorištavanje pojedinačnih prava pa kao vrstu zahtjeva odaberi Pristup ili Brisanje.

Napomena Prije slanja zahtjeva za brisanje morat ćeš otkazati pretplatu.

Dodatne informacije o tome pročitaj pod podnaslovom Zahtjevi za iskorištavanje pojedinačnih prava u našem Pravilniku o zaštiti privatnosti.

Zahtjeve u vezi sa zaštitom privatnosti pošalji na našu e-mail adresu za zaštitu privatnosti: wbdprivacy.com.