Гледај ги Олимписките игри на Max
Прочитај повеќе
Од 26 јули 2024, ќе може да ги гледаш Олимписките игри Париз 2024 на Max со кој било основен пакет за претплата. Повеќе информации. Прочитај помалку

Ажурирај го HBO Max во Max

Еве како да ажурираш од HBO Max во Max:

На уредите на коишто ја имаш апликацијата HBO Max, оди во продавницата за апликации на уредот, пребарај Max и избери ја опцијата за преземање.

Откако ќе ја инсталираш апликацијата Max, избриши ја апликацијата HBO Max од уредот.

Ако ти треба помош при инсталирање на апликацијата Max, избери го уредот подолу:

Еве како да ажурираш во Max на телефонот или на таблетот:

Таблет Amazon Fire

На таблетот Amazon Fire:

 1. Отвори ја продавницата за апликации и пребарај ја Max.
 2. Избери ја Max, а потоа опцијата за преземање.
 3. Отвори ја Max и најави се.

Ако не можеш да ја преземеш апликацијата Max, обиди се да го ажурираш таблетот Amazon Fire:

 • Отвори го менито Поставки, потоа избери Опции на уредот > Ажурирања на системот > Ажурирај.
 • Откако ќе ја ажурираш, обиди се повторно да ја преземеш Max.
Телефон или таблет со Android

На телефон или на таблет со Android:

 1. Отвори Play Store и пребарај ја Max.
 2. Избери Max, па Инсталирај.
 3. Отвори ја Max и најави се.

Ако не можеш да ја преземеш апликацијата Mаx, обиди се да го ажурираш уредот со Android:

 • Отвори „Поставки“, потоа избери Систем >Ажурирање на системот > Провери за ажурирање.
 • Откако ќе ја ажурираш, обиди се повторно да ја преземеш Max.
Apple iPhone, iPad или iPod touch

На уред Apple:

 1. Отвори ја продавницата за апликации и пребарај ја Max.
 2. Избери ја Max, а потоа Земи.
 3. Отвори ја Max и најави се.

Ако не можеш да ја преземеш апликацијата Mаx, обиди се да го ажурираш уредот со iOS:

 • Отвори „Поставки“, потоа избери Општо > Ажурирање на софтверот.
 • Откако ќе ја ажурираш, обиди се повторно да ја преземеш Max.

Еве како да ажурираш во Max на ТВ-уредот:

Телевизор Amazon Fire

На телевизор Amazon Fire:

 1. Избери Најди и пребарај ја Max.
 2. Избери ја Max, а потоа опцијата за преземање.
 3. Отвори ја Max и најави се.

Ако не можеш да ја преземеш апликацијата Max, обиди се да го ажурираш телевизорот Amazon Fire:

 • Оди во Поставки > Мојот Fire TV > За > Провери за ажурирање на системот.
 • Откако ќе ја ажурираш, обиди се повторно да ја преземеш Max.
Телевизор со Android

На телевизорот со Android:

 1. Отвори Play Store и пребарај ја Max.
 2. Избери ја Max, а потоа опцијата за преземање.
 3. Отвори ја Max и најави се.

Ако не можеш да ја преземеш апликацијата Mаx, обиди се да го ажурираш телевизорот со Android:

 • Оди во Поставки > Систем > За > Ажурирање на системот > Провери за ажурирање.
 • Откако ќе ја ажурираш, обиди се повторно да ја преземеш Max.
Apple TV

На Apple TV:

 1. Отвори ја продавницата за апликации и пребарај ја Max.
 2. Избери ја Max, а потоа опцијата за преземање.
 3. Отвори ја Max и најави се.

Ако не можеш да ја преземеш апликацијата Mаx, обиди се да го ажурираш Apple TV:

 • Оди во Поставки > Систем > Ажурирања на софтверот > Ажурирај софтвер.
 • Откако ќе ја ажурираш, обиди се повторно да ја преземеш Max.
Паметен телевизор LG (во одредени земји)

На паметен телевизор LG:

 1. Отвори ја Продавницата за содржини на LG и пребарај ја Max.
 2. Избери Max, па Инсталирај.
 3. Отвори ја Max и најави се.

Ако не можеш да ја преземеш апликацијата Mаx, обиди се да го ажурираш телевизорот LG:

 • Оди во Сите поставки > Општо > За овој ТВ > Провери за ажурирања.
 • Откако ќе ја ажурираш, обиди се повторно да ја преземеш Max.
PlayStation (во одредени земји)

На конзолата Playstation:

 1. Направи едно од следниве:
  • PlayStation 4: оди во PlayStation Store и пребарај ја Max. Избери Max, а потоа Преземи.
  • PlayStation 5: оди во Медиум > Сите апликации и пребарај ја Max. Избери Max, а потоа Преземи.
 2. Отвори ја Max и најави се.

Ако не можеш да ја преземеш апликацијата Mаx, обиди се да го ажурираш Playstation:

 • Оди во менито „Поставки“ и избери Ажурирање на системскиот софтвер.
 • Откако ќе ја ажурираш, обиди се повторно да ја преземеш Max.
Телевизор Samsung

На телевизорот Samsung:

 1. Избери Апликации, а потоа пребарај ја Max.
 2. Избери ја Max, а потоа Инсталирај.
 3. Отвори ја Max и најави се.

Ако не можеш да ја преземеш апликацијата Mаx, обиди се да го ажурираш телевизорот Samsung:

 • Притисни на копчето „Почетна“ на далечинскиот управувач на телевизорот Samsung и избери ја иконата „Поставки“ запченик. Потоа, избери Поддршка > Ажурирања на софтверот > Ажурирај веднаш.
 • Откако ќе ја ажурираш, обиди се повторно да ја преземеш Max.
Xbox (во одредени земји)

На конзолата Xbox:

 1. Оди до Продавницата на конзолата Xbox и пребарај ја Max.
 2. Избери ја Max, а потоа Инсталирај.
 3. Отвори ја Max и најави се.

Ако не можеш да ја преземеш апликацијата Mаx, обиди се да го ажурираш Xbox:

 • Оди во Поставки > Систем > Ажурирања > Ажурирај конзола.
 • Откако ќе ја ажурираш, обиди се повторно да ја преземеш Max.

Откако ќе ја инсталираш апликацијата Max, може да ја избришеш апликацијата HBO Max од уредот.