Se De Olympiske Lege Paris 2024 på Max
Vis mere
Fra den 26. juli 2024 kan du se De Olympiske Lege Paris 2024 på Max med alle grundabonnementer. Se mere her. Vis mindre

Hvordan skifter jeg Max-udbyder?

Max kan fås gennem mange abonnementsudbydere. Din udbyder er den virksomhed, som du abonnerede igennem, og som fakturerer dig for Max. Hvis du gerne vil abonnere via en anden udbyder, skal du følge disse trin:

Først skal du finde ud af, hvem du betaler for dit abonnement igennem.

Trin 1: Find ud af, hvem der fakturerer dig

Sådan finder du ud af, hvem der fakturerer dig for Max:

1. Gør et af følgende:
    • Web: Gå til max.com/subscription, og log ind på din konto. Kan du ikke logge ind?
    • Telefon, tablet eller computer: Vælg din profil i Max og derefter Abonnement.
    • TV-enhed: Vælg ikonet Indstillinger tandhjul (nederst til højre) i Max og derefter Abonnement.
  2. Her kan du se, hvem du betaler for dit abonnement igennem (øverst på skærmen).

Du kan også tjekke dine kontoudtog eller spørge din internet-, mobil- eller TV-udbyder, om de fakturerer dig for Max.

Trin 2: Annuller dit abonnement

Hvis dit Max-abonnement er aktivt, bliver du nødt til at annullere dit abonnement. Når du annullerer dit abonnement, bør du notere dig, hvornår dit abonnement udløber.

Du kan fortsætte med at streame, indtil dit abonnement udløber ved slutningen af din faktureringsperiode.

Trin 3: Abonner igen

Når dit abonnement er udløbet, kan du abonnere på Max igen via en anden udbyder.

For at finde ud af hvordan, skal du besøge Abonner på Max igen.