Se De Olympiske Lege Paris 2024 på Max
Vis mere
Fra den 26. juli 2024 kan du se De Olympiske Lege Paris 2024 på Max med alle grundabonnementer. Se mere her. Vis mindre

Hvordan opsiger jeg Max?

Værd at vide
  • Dit Max-abonnement fornyes automatisk, indtil du opsiger det.
  • Du opsiger ikke dit abonnement ved at slette Max-appen.
  • Opsig dit abonnement inden din næste faktureringsdato for at undgå yderligere opkrævninger.

Man kan købe Max-abonnementer gennem mange udbydere. Fremgangsmåden for opsigelsen varierer afhængigt af, hvem der fakturerer dig. Hvis du ved, hvem der fakturerer dig, skal du fortsætte til trin 2.

For at finde ud af, hvordan du opsiger sportsudvidelsen, skal du gå til Administrer sportsudvidelsen.

Trin 1: Find ud af, hvem der fakturerer dig

Sådan finder du ud af, hvem der fakturerer dig for Max:

1. Gør et af følgende:
    • Web: Gå til max.com/subscription, og log ind (hvis det kræves). Kan du ikke logge ind?
    • Telefon, tablet eller computer: Vælg din profil på Max og derefter Abonnement.
    • TV-enhed: Vælg ikonet Indstillinger tandhjul (nederst til højre) på Max og derefter Abonnement.
  2. Her kan du se, hvem dit basisabonnement faktureres gennem (øverst på skærmen), samt hvem din eventuelle sportsudvidelse faktureres gennem. Dit basisabonnement og sportsudvidelsen kan faktureres af forskellige parter.

Du kan også tjekke dine kontoudtog eller spørge din internet-, mobil- eller TV-udbyder, om de fakturerer dig for Max.

Trin 2: Opsig dit abonnement

Hvis du faktureres gennem os, kan du se, hvordan du opsiger dit basisabonnement, her:

1. Gå til max.com/subscription, og log ind (hvis det kræves). Kan du ikke logge ind?
  2. Vælg Opsig dit abonnement.
    Er der ingen mulighed for at opsige? Læg mærke til, hvem dit basisabonnement faktureres gennem (øverst på skærmen), og find dem i afsnittet Tredjepartsfakturering nedenfor.
  3. Bekræft din opsigelse, og læg mærke til udløbsdatoen.

Du kan fortsat streame, indtil dit abonnement udløber ved udgangen af din faktureringsperiode. Hvis du har sportsudvidelsen, vil udvidelsen blive opsagt, når dit basisabonnement udløber, og du vil modtage en refusion for de resterende dage af din udvidelse.

Gå til Skift et abonnement, der faktureres gennem Max for at få mere at vide.

Tredjepartsfakturering

Find ud af, hvem dit basisabonnement faktureres gennem, nedenfor:

Amazon Appstore (i udvalgte lande)

Hvis du faktureres gennem Amazon Appstore, kan du se, hvordan du opsiger dit abonnement, her:

1. Gå til Amazon.com/appstoresubscriptions, og log ind på din Amazon-konto.
  2. Find Max under afsnittet Dine abonnementer, og slå automatisk fornyelse fra.

Du bør modtage en e-mail fra Amazon, der bekræfter din opsigelse. Du kan fortsat streame, indtil dit abonnement udløber ved udgangen af din faktureringsperiode. Hvis du har sportsudvidelsen, vil udvidelsen blive opsagt, når dit basisabonnement udløber, og du vil modtage en refusion for de resterende dage af din udvidelse.

Læs Amazons artikel Administrer dine abonnementer for at få mere hjælp.

Apple

Hvis du faktureres gennem Apple, kan du se, hvordan du opsiger dit abonnement, her:

1. Åbn appen Indstillinger på din iPhone eller iPad.
    Hvis du ikke har en iOS-enhed, skal du gå til Apples artikel Hvis du vil opsige et abonnement.
  2. Vælg dit navn.
  3. Vælg Abonnementer (hvis du bliver bedt om det, skal du logge ind med dit Apple-id).
  4. Vælg Max på listen over abonnementer, og vælg derefter Opsig abonnement.
    Kan du ikke finde det? Sørg for, at du er logget ind med det samme Apple-id, som du brugte til at købe dit abonnement. Læs Apples artikel Kan du ikke finde det abonnement, du vil opsige? for at få mere hjælp.

Du bør modtage en e-mail fra Apple, der bekræfter din opsigelse. Du kan fortsat streame, indtil dit abonnement udløber ved slutningen af din faktureringsperiode.

Google Play

Hvis du faktureres gennem Google Play, kan du se, hvordan du opsiger dit abonnement, her:

1. Åbn appen Play Butik på din Android-telefon eller -tablet.
    Gå til Googles artikel Opsig et abonnement i Google Play for at opsige abonnementet på en computer.
  2. Vælg dit profilikon øverst til højre.
  3. Vælg Betalinger og abonnementer og derefter Abonnementer.
  4. Vælg Max på listen over abonnementer, og vælg derefter Opsig abonnement.
    Kan du ikke finde det? Sørg for, at du er logget ind med det samme Google-konto, som du brugte til at købe dit abonnement. For yderligere hjælp skal du gå til Opsig et Google-faktureret abonnement.

Du bør modtage en e-mail fra Google Play, der bekræfter din opsigelse. Du kan fortsat streame, indtil dit abonnement udløber ved udgangen af din faktureringsperiode. Hvis du har sportsudvidelsen, vil udvidelsen blive opsagt, når dit basisabonnement udløber, og du vil modtage en refusion for de resterende dage af din udvidelse.

Samsung TV

Hvis du faktureres gennem Samsung, kan du se, hvordan du opsiger dit abonnement, her:

1. Gå til samsungcheckout.com, og log ind på din Samsung-konto.
    For at opsige på dit Samsung TV skal du gå til Samsungs artikel Hvordan kan jeg annullere abonnementet?.
  2. Vælg Abonnementer under menuen Købshistorik.
  3. Find dit Max-abonnement, og vælg Afmeld.

Nå du har opsagt abonnementet, bør du modtage en e-mail fra Samsung, der bekræfter din opsigelse. Du kan fortsat streame, indtil dit abonnement udløber ved udgangen af din faktureringsperiode. Hvis du har sportsudvidelsen, vil udvidelsen blive opsagt, når dit basisabonnement udløber, og du vil modtage en refusion for de resterende dage af din udvidelse.

Hvis du har brug for hjælp til at opsige dit Samsung-fakturerede abonnement, bedes du kontakte os.

Prime Video (i udvalgte lande)
  1. Gå til amazon.com/video/subscriptions/manage, og log ind på din Amazon-konto (hvis det kræves).
  2. Find Max i afsnittet Dine kanaler.
  3. Vælg muligheden Opsig kanal, og bekræft.

Du kan få mere hjælp i artiklen Cancel Your Prime Video Channel Subscription.

Internet-, mobil- eller TV-udbyder

Log ind på din udbyders hjemmeside, og gå til deres hjælpecenter, eller kontakt dem.

Leder du efter noget andet?

Har du brug for hjælp til at logge ind? Gå til Jeg kan ikke logge ind.