Aktivera ditt Max-abonnemang

Har du redan aktiverat ditt abonnemang?
Om du redan har aktiverat ditt Max-abonnemang kan du logga in med din e-postadress och ditt lösenord för Max. Du behöver bara aktivera Max en gång.

Nya kunder: Om du har registrerat dig för Max (eller HBO) genom en internet-, mobil- eller tv-leverantör behöver du aktivera ditt abonnemang innan du kan börja streama. Instruktioner om hur du gör detta får du av din leverantör.

Så här gör du:

Steg 1: Aktivera Max

När du registrerar dig via en internet-, mobil- eller tv-leverantör kommer denne ge dig instruktioner om hur du aktiverar Max. Om du inte har några instruktioner för aktivering kan du välja din leverantör nedan eller kontakta dem för att få hjälp. (Din leverantör är företaget du använde för att registrera dig för Max.)

Danmark
Finland
Norge
Portugal
Spanien

Steg 2: Skapa ditt Max-konto

Gör något av följande för att skapa ditt Max-konto:

Nya kunder

Skapa ditt Max-konto:

1. Fyll i informationen för ditt konto och välj Skapa konto.
  2. Välj Börja streama för att komma igång.

Nu kan du logga in på alla kompatibla enheter med din e-postadress och ditt lösenord för Max.

Återkommande kunder

Gör så här för att koppla ditt nya abonnemang till ditt befintliga Max-konto (eller HBO Max-konto):

1. På sidan Skapa ditt konto anger du din kontoinformation för Max (eller HBO Max) och väljer Skapa konto.
  2. På sidan Kontot hittades väljer du Verifiera e-postadress.
  3. Kontrollera om du har fått ett e-postmeddelande med en engångskod från Max (med ämnesraden ”Här är din engångskod”). E-postmeddelandet skickas till den e-postadress du angett på skärmen Skapa ditt konto.
  4. Ange koden från e-postmeddelandet och välj Skicka.
  5. Bekräfta att du vill koppla abonnemanget som faktureras genom din leverantör till ditt befintliga Max-konto.
  6. Välj Börja streama för att komma igång.

Nu kan du logga in på alla kompatibla enheter med din e-postadress och ditt lösenord för Max.

Fick du inte e-postmeddelandet med engångskoden?

• Leta efter ett e-postmeddelande från Max i alla mappar i din inkorg (även i Reklam och Skräppost).
  • Välj Skicka engångskod en gång till och kontrollera din e-post.