Kan jag få en återbetalning?

Återbetalningspolicyn varierar beroende på vilken faktureringsleverantör du använder. Du betalar faktureringsleverantören för ditt grundabonnemang eller abonnemangstillägg på Max.

Börja med att ta reda på vem som fakturerar dig för ditt grundabonnemang eller abonnemangstillägg på Max:

1. Gå till Max och gör något av följande:
    • Telefon, surfplatta eller dator: Välj din profil och sedan Abonnemang.
    • Tv-enhet: Välj ikonen för Inställningar cog och sedan Abonnemang.
      (Endast vuxenprofiler kan hantera abonnemang.)
  2. Här ser du vem som fakturerar dig för ditt grundabonnemang och abonnemangstillägg (om tillämpligt):
    • Amazon Appstore (i utvalda länder): Kontakta Amazon och fråga om deras returpolicy.
    • Apple: Gå till Apples artikel Begär en återbetalning.
    • Google Play: Gå till Googles artikel Läs mer om återbetalningar.
    • Samsung: Kontakta oss för eventuella önskemål om återbetalning.
    • HBO Nordic AB: Om du har ett årsabonnemang kommer dina betalningar att förnyas automatiskt varje år. Efter de första 12 månaderna kan du när som helst säga upp ditt årsabonnemang genom att stänga av ”automatisk förnyelse” i ditt konto. Därefter får du en proportionerlig återbetalning.
      Om du abonnerar månadsvis kan du när som helst avsluta ditt abonnemang genom att stänga av ”automatisk förnyelse” i ditt konto. Ditt abonnemang avslutas därefter i slutet av den aktuella månaden.
      Om du har fått en oväntad avgift eller om du har frågor om fakturering kan du kontakta oss så hjälper vi dig.
    • Annan leverantör: Kontakta din faktureringsleverantör och fråga om deras återbetalningspolicy.

Du kan även hitta din faktureringsleverantör i dina kontoutdrag eller fråga din internet-, mobil- eller tv-leverantör om de fakturerar dig för Max.