HBO Max on nyt Max

HBO Max on nyt Max. Tässä tärkeimmät tiedot:

Miten voin päivittää Maxiin?

Siirry sovelluskauppaan laitteella, jolle on asennettu HBO Max, hae Max ja lataa sovellus.

Jos tarvitset apua Maxiin päivittämisessä, siirry kohtaan HBO Maxin päivittäminen Maxiin.

Kun Max on asennettu, HBO Max -sovelluksen voi poistaa laitteelta.

Miten Max eroaa HBO Maxista?

Max pitää sisällään entistäkin laajemman valikoiman ohjelmia eri genreistä, joita ovat esimerkiksi true crime, dokumentit, reality, ruoka, perhe ja koti, sekä suoria lähetyksiä urheilutapahtumista:

• HBO Maxin parhaat: saatavilla on HBO-sarjat ja -elokuvat, Max Originals sekä esimerkiksi Warner Brosin, DC Universen, Cartoon Networkin, Looney Tunesin ja Adult Swimin sarjoja ja elokuvia.
  • Discovery-suosikit: näe muun muassa huippuohjelmia tosielämästä.

Tällaisia muutoksia olemme tehneet:

• uudistunut yksilöinti ja kehittynyt hakutoiminto
  • parempi suorituskyky
  • näppärämpi sisäänkirjautuminen ja käyttökokemus
  • PIN-koodit aikuisten ja lasten profiileihin
  • uusia hubeja ja genrejä.
Miten voin tilata Maxin?
Nykyiset HBO Max -tilaajat

Nykyisillä HBO Max -tilaajilla on Maxin käyttöoikeus.

Siirry sovelluskauppaan laitteella, jolle on asennettu HBO Max, hae Max ja lataa sovellus. Kun Max on asennettu, HBO Max -sovelluksen voi poistaa.

Jos tarvitset apua Maxiin päivittämisessä, siirry kohtaan HBO Maxin päivittäminen Maxiin.

Miten Maxiin kirjaudutaan?

Jos laitteelle on asennettu HBO Max, sinun ei tarvitse kirjautua sisään. Jos kirjautuminen kuitenkin vaaditaan, valitse Kirjaudu sisään ja kirjoita HBO Maxiin liitetty sähköpostiosoite ja salasana.

Entiset HBO Max -tilaajat

Jos olet joskus aiemmin ollut HBO Maxin tilaaja:

HBO-tilaajat

Jos HBO sisältyy internet-, matkapuhelin- tai TV-tilaukseesi, voit mahdollisesti käyttää Maxia ilman lisämaksua. Katso lisää kohdasta Onko minulla jo pääsy Maxiin?

Uudet tilaajat

Uudet käyttäjät voivat tilata Maxin osoitteesta max.com. Lisätietoja on täällä: Miten voin tilata Maxin?

Onko sinulla jo HBO Max -tili? Kirjaudu Maxiin sisään HBO Maxiin liitetyllä sähköpostilla ja salasanalla ja valitse sitten Uusi tilauksesi. Voit lukea lisää kohdasta Max-tilauksen uusiminen.

Millä laitteilla Maxia voi katsoa?

Maxia voi käyttää monilla laitteilla. Voit tarkistaa vaihtoehdot täältä: Maxin tukemat laitteet.

Apple iOS -laite

Saat paremman katselukokemuksen, kun päivität iPhonen tai iPadin uusimpaan ohjelmistoversioon näin:

• Avaa Apple-laitteella asetukset, valitse sitten Yleiset > Ohjelmistopäivitys. Katso lisätietoja Applen artikkelista iPhonen tai iPadin päivittäminen.
  • Jos et pysty päivittämään iPhoneen, iPadin tai iPod Touchiin ohjelmistoversiota iOS 14 tai uudempaa, kokeile käyttää toista tuettua laitetta.
Siirtyvätkö HBO Max -profiilit ja -asetukset Maxiin?

HBO Maxin profiilit, katseluhistoria ja asetukset (myös lapsilukko) ovat käytettävissä Maxissa.

Näitä kahta ei kuitenkaan siirretä Maxiin:

Voit lisätä kaikkiin profiileihin PIN-koodin, jolla estät kotitalouden muita jäseniä käyttämästä profiiliasi. Lue lisää täältä: Profiilin PIN-koodin lisääminen.

Kaikissa profiileissa on osio nimeltään Omat jutut, josta löytyy Jatka katselua -luettelo ja Oma lista.

Muuttuvatko hinnat?

Jos olet tilannut HBO Maxin sovelluskaupasta tai suoraan meiltä (osoitteesta HBOMax.com), saat jatkossakin käyttää tämänhetkisen tilauksen ominaisuuksia ja toimintoja nykyiseen hintaan.

Jos HBO Max -tilaus taas on hankittu internet-, mobiili- tai tv-palveluntarjoajalta, saat tietoa mahdollisista hintojen tai tilauksen muutoksista kyseiseltä yritykseltä.

Maxin hinnat vaihtelevat palveluntarjoajan ja tilauksen mukaan. Lisätietoja hinnoista on osoitteessa max.com.

Muuttuvatko tilausten hinnat?

Jos olet tilannut HBO Maxin sovelluskaupasta tai suoraan meiltä (osoitteesta HBOMax.com), saat jatkossakin käyttää tämänhetkisen tilauksen ominaisuuksia ja toimintoja nykyiseen hintaan. Kerromme etukäteen, jos muutamme myöhemmin tilauksen ominaisuuksia.

Jos HBO Max -tilaus taas on hankittu internet-, mobiili- tai tv-palveluntarjoajalta, saat tietoa mahdollisista hintojen tai tilauksen muutoksista kyseiseltä yritykseltä.

Valittavana on nyt kolme perustilausta:

• Basic (mainoksilla):
    • Katso kahdella laitteella samanaikaisesti.
    • Käytettävissä on Full HD 1080 -resoluutio.
    • Näe kaikki lähetykset vuoden 2024 Pariisin olympialaisista.
  • Standard:
    • Katso kahdella laitteella samanaikaisesti.
    • Käytettävissä on Full HD 1080 -resoluutio.
    • Näe kaikki lähetykset vuoden 2024 Pariisin olympialaisista.
    • Saat enintään 30 latausta ilman nettiyhteyttä.
  • Premium:
    • Katso neljällä laitteella samanaikaisesti.
    • Käytettävissä on 4K UHD ja Dolby Atmos (saatavuuden mukaan).
    • Näe kaikki lähetykset vuoden 2024 Pariisin olympialaisista.
    • Saat enintään 100 latausta ilman nettiyhteyttä (rajoituksia sovelletaan).

Jos tilauksessa on kanavia ja livesisältöä, niissä on mainoksia. Basic (mainoksilla) ei sisällä kaikkea. Tallenteissa voi näkyä sponsoroitua sisältöä ja tuotesijoittelua.

Lisäksi valittavana on uusi urheiluun keskittyvä Sports-lisäpalvelu, jonka voi lisätä mihin tahansa perustilaukseen:

• Sports-lisäpalvelu* (perustilaus vaaditaan)
    • Katso kanavia Eurosport 1 ja Eurosport 2.
    • Mm. livepyöräilyä ja -tennistä 2024
    • Mukana on vuoden 2024 Ranskan avoimet ja Tour de France.

*Rajoittuu 2 yhtäaikaiseen perustilauksen suoratoistoon.

Laskutetaanko tilauksesi Applen kautta? Jos haluat katsoa Maxilla urheilua, voit hankkia Premium & Sports -tilauksen.

Maxin hinnat vaihtelevat palveluntarjoajan ja tilauksen mukaan. Lisätietoja hinnoista on osoitteessa max.com.

Missä Max on saatavilla?

Max on tällä hetkellä saatavilla tietyissä Euroopan maissa ja alueilla, Latinalaisessa Amerikassa, Karibialla ja Yhdysvalloissa. Aiomme lanseerata Maxin useammassa maassa vuoden 2024 aikana.

Lataa talteen sarjoja ja elokuvia ennen kuin matkustat maahan, jossa Max ei ole saatavilla.

Voiko vuoden 2024 Pariisin olympialaisia katsoa Maxilta?

Kyllä voi. Pariisin olympialaiset 2024 kuuluvat jokaiseen Max-perustilaukseen.