HBO Max har blitt Max

HBO Max har blitt Max. Her er det du trenger å vite:

Hvordan oppdaterer jeg til Max?

På enheter hvor du har HBO Max-appen, går du til appbutikken på enheten din, søker etter Max og velger nedlastingsalternativet.

Hvis du trenger hjelp med å oppdatere Max, går du til Oppdater HBO Max til Max.

Når du har installert Max, kan du slette HBO Max-appen fra enheten din.

Hva skiller Max fra HBO Max?

Max inkluderer et utvidet bibliotek med blant annet true crime, dokumentarer og programmer innen reality, mat og familie/hjem samt direktesendt sport:

• Det beste fra HBO Max: HBO-serier og -filmer, Max Originals og utvalgte serier og filmer fra Warner Bros., DC Universe, Cartoon Network, Looney Tunes, Adult Swim m.m.
  • Discovery-favoritter: De beste programmene fra virkeligheten m.m.

Dette er noen av endringene vi har gjort:

• Forbedret personlig tilpasning og forbedret søk
  • Forbedret ytelsen
  • Forenklet pålogging og bruk
  • Profil-PIN for voksen- og barneprofiler
  • Nye hubs og sjangere
Hvordan får jeg Max?
Nåværende HBO Max-abonnenter

Nåværende HBO Max-abonnenter har tilgang til Max.

På enheter hvor du har installert HBO Max, går du til appbutikken på enheten, søker etter Max og velger nedlastingsalternativet. Etter at installeringen er fullført, kan du slette HBO Max-appen.

Hvis du trenger hjelp med å oppdatere Max, går du til Oppdater HBO Max til Max.

Hvordan logger jeg på Max?

Det bør ikke være nødvendig at du logger inn på enheter der du hadde HBO Max installert, men hvis du må det, velger du Logg inn og skriver e-postadressen og passordet du bruker for HBO Max.

Tidligere HBO Max-abonnenter

Hvis du har abonnert på HBO Max før:

HBO-abonnenter

Hvis du har tilgang til HBO som del av en internett-, mobil- eller TV-pakke, kan det hende du får tilgang til Max uten ekstra kostnad. For mer informasjon går du til Har jeg allerede tilgang til Max?

Nye abonnenter

Nye abonnenter kan registrere seg via en av partnerne våre eller på max.com. For mer informasjon går du til Hvordan abonnerer jeg på Max?

Har du allerede en HBO Max-konto? Logg inn på Max med e-postadressen og passordet du bruker for HBO Max og velg Forny abonnementet. For mer informasjon går du til Abonner på Max på nytt.

Hvilke enheter kan jeg strømme på?

Max er tilgjengelig på mange forskjellige enheter. Du finner en oversikt på Max-støttede enheter.

Apple iOS-enheter

Oppdater iPhone- eller iPad-programvaren til nyeste versjon for å få en bedre strømmeopplevelse. Slik gjør du det:

• Åpne innstillingene på Apple-enheten din, og velg deretter Generelt > Programvareoppdatering. For mer informasjon går du til Apples artikkel Oppdater iPhone eller iPad.
  • Hvis du ikke får til å oppdatere iPhone, iPad eller iPod Touch til iOS 14 eller nyere, kan du prøve å bytte til en annen støttet enhet for å få en bedre strømmeopplevelse.
Overføres innstillingene og profilene mine fra HBO Max?

Profilene og innstillingene (inkludert foreldrekontroller) samt visningsloggen fra HBO Max overføres til Max.

To ting overføres ikke til Max:

• HBO Max-nedlastinger: Du må laste ned serier og filmer på nytt med Max.
  • Egendefinerte profilbilder: Hvis du hadde et egendefinert profilbilde i HBO Max, ser du et generisk profilikon på Max (fordi egendefinerte profilbilder ikke støttes på Max). Hvis du vil velge en annen profilavatar, går du til Legg til og administrer Max-profiler.

Du kan legge til en profil-PIN til hvilken som helst profil for å holde andre i husholdningen ute av profilen. For mer informasjon går du til Legg til en profil-PIN.

Alle profiler har et Mine ting-område med Min liste og Fortsett å se.

Blir det noen prisendringer?

Hvis du abonnerte på HBO Max via oss eller en appbutikk, endres ikke abonnementsprisen de første 60 dagene etter Max-lanseringen 21. mai 2024. På neste fornyelsesdato på eller etter 23. juli endres prisen din til den gjeldende prisen for Standard-abonnementet. Du får mer informasjon nærmere datoen for endring.

Hvis du abonnerte på HBO Max via en internett-, mobil- eller TV-leverandør, får du beskjed om eventuelle endringer i pris eller abonnement fra leverandøren.

Max-priser varierer etter leverandør og abonnement. For mer informasjon om priser går du til max.com.

Blir det noen endringer i abonnementet?

Hvis du abonnerte på HBO Max via en appbutikk eller direkte gjennom oss (på HBOMax.com), kommer du fortsatt til å ha samme funksjoner som for nåværende abonnement. Vi informerer deg i forkant hvis vi må gjennomføre endringer i abonnementsfunksjonene fremover.

Hvis du abonnerte på HBO Max via en internett-, mobil- eller TV-leverandør, får du beskjed om eventuelle endringer i pris eller abonnement fra leverandøren.

Vi har også introdusert tre nye abonnementstyper:

• Basis med reklame:
    • Strøm på to enheter samtidig
    • Full HD 1080-oppløsning
    • Full dekning av OL i Paris 2024
  • Standard:
    • Strøm på to enheter samtidig
    • Full HD 1080-oppløsning
    • Full dekning av OL i Paris 2024
    • Opptil 30 nedlastinger for visning uten nettilgang
  • Premium:
    • Strøm på fire enheter samtidig
    • Strøm i 4K UHD og Dolby Atmos (der det er tilgjengelig)
    • Full dekning av OL i Paris 2024
    • Opptil 100 nedlastinger for visning uten nettilgang (begrensninger gjelder)

Kanaler og direktesendt innhold som er inkludert i et abonnement, inneholder annonser. Ikke alt innhold er tilgjengelig i Basis med reklame. On Demand-innhold kan inkludere sponsing og produktplassering.

Vi introduserer også et nytt sportstillegg som du kan legge til i hvilket som helst av de andre abonnementstypene:

• Sportstillegg* (grunnabonnement kreves)
    • Strøm Eurosport 1 og Eurosport Norge
    • Direkte sykkel, tennis og mer fra 2024
    • Inkluderer årets Roland-Garros og Tour de France

*Begrenset til to av de tilgjengelige strømmingene på grunnabonnementet ditt

Abonnerer du via Apple? Hvis du vil se sport på Max, kan du velge Premium med Sport-abonnementet.

Max-priser varierer etter leverandør og abonnement. For mer informasjon om priser går du til max.com.

Hvor er Max tilgjengelig?

Max er per i dag tilgjengelig i utvalgte europeiske land og territorier, Latin-Amerika, Karibia og USA. Vi planlegger å lansere Max i flere land i 2024.

Du bør laste ned programmene og filmene du vil se før du reiser til et land hvor Max ikke er tilgjengelig.

Kan jeg se OL i Paris 2024 på Max?

Ja. OL i Paris 2024 er inkludert med alle grunnabonnement på Max.