HBO Max er blevet til Max

HBO Max er blevet til Max. Her er alt, hvad du har brug for at vide:

Hvordan opdaterer jeg til Max?

Gå til appbutikken på de enheder, hvor du har HBO Max-appen, søg efter Max, og vælg download-muligheden.

Gå til Opdater HBO Max til Max, hvis du har brug for hjælp til at opdatere til Max.

Du kan slette HBO Max-appen fra din enhed, når du har installeret Max.

Hvordan adskiller Max sig fra HBO Max?

Max indeholder et nyt og udvidet udvalg af true crime, dokumentarer, reality, mad-, familie- og livsstilsprogrammer samt livesport:

• Det bedste fra HBO Max: HBO-serier og film, Max Originals og udvalgte serier og film fra Warner Bros., DC-universet, Cartoon Network, Looney Tunes, Adult Swim og meget mere.
  • Discovery-favoritter: De bedste serier fra det virkelige liv og meget mere.

Her er nogle af de ændringer, vi har foretaget:

• Øget personalisering og forbedret søgning
  • Forbedret ydeevne
  • Endnu nemmere login og streaming
  • Profilkode til voksen- og børneprofiler
  • Nye hubs og nye genrer
Hvordan får jeg Max?
Nuværende HBO Max-abonnenter

Nuværende HBO Max-abonnenter har adgang til Max.

Gå til appbutikken på de enheder, hvor du har HBO Max installeret, søg efter Max og vælg download-muligheden. Når du har installeret Max, kan du slette HBO Max-appen.

Gå til Opdater HBO Max til Max, hvis du har brug for hjælp til at opdatere til Max.

Hvordan logger jeg ind på Max?

Det bør ikke være nødvendigt for dig at logge ind på enheder, hvor du havde HBO Max installeret, men hvis det er, vælger du Log ind, og indtaster din e-mailadresse og adgangskode til HBO Max.

Tidligere HBO Max-abonnenter

Hvis du tidligere har været tilmeldt HBO Max:

HBO-abonnenter

Hvis du har HBO med din internet-, mobil- eller tv-pakke, har du måske adgang til Max uden ekstra omkostninger. Gå til Har jeg allerede adgang til Max? for at få mere at vide.

Nye abonnenter

Nye abonnenter kan tilmelde sig via en af vores partnere eller på max.com. Gå til Hvordan tilmelder jeg mig Max? for at få mere at vide.

Har du allerede en HBO Max-konto? Log ind på Max med din e-mailadresse og adgangskode til HBO Max, og vælg Forny abonnement. Gå til Tilmeld dig igen på Max for at få mere at vide.

Hvilke enheder kan jeg streame på?

Max er tilgængelig på mange forskellige enheder. Gå til Enheder, der understøttes af Max for at se hvilke.

Apple iOS-enhed

Få en bedre streamingoplevelse ved at opdatere din iPhone- eller iPad-software til den seneste version. Sådan gør du:

• Åbn Indstillinger på din Apple-enhed, og vælg Generelt > Softwareopdatering. Se Apples artikel Opdater din iPhone eller iPad for at få flere oplysninger.
  • Hvis du ikke kan opdatere din iPhone, iPad eller iPod Touch til iOS 14 eller nyere, kan du prøve at skifte til en anden understøttet enhed for at få den bedst mulige oplevelse.
Bliver mine profiler og indstillinger på HBO Max overført til Max?

Dine HBO Max-profiler, din historik og dine indstillinger (herunder forældrekontrol) er tilgængelige på Max.

To ting bliver ikke overført til Max:

• HBO Max-downloads: Du er nødt til at downloade dine serier og film igen på Max.
  • Personlige profilbilleder: Hvis du har haft et personligt profilbillede på HBO Max, vil du se et generisk profilikon på Max (Max understøtter ikke personlige profilbilleder). Gå til Tilføj og administrer Max-profiler, hvis du ønsker en anden profilavatar.

Du kan tilføje en profilpinkode til enhver profil for at sørge for, at andre i din husstand ikke bruger din profil. Gå til Tilføj en profilpinkode for at få mere at vide.

Alle dine profiler har området Mine ting, som indeholder Se videre og Min liste.

Vil der være prisændringer?

Hvis du har været tilmeldt HBO Max via os eller en appbutik, vil din abonnementspris ikke ændre sig i mindst 60 dage efter lanceringen af Max den 21. maj 2024. Ved din næste fornyelse den 23. juli eller senere ændres prisen til den gældende pris for et Standard-abonnement. Du får flere oplysninger, når vi kommer tættere på ændringen.

Hvis du har været tilmeldt HBO Max via en internet-, mobil- eller tv-udbyder, vil din udbyder give dig besked om eventuelle pris- eller abonnementsændringer.

Max-priser varierer afhængigt af udbyderen og abonnementet. Hvis du gerne vil vide mere om priser, skal du gå til max.com.

Vil der være abonnementsændringer?

Hvis du har været tilmeldt HBO Max via en appbutik eller direkte gennem os (på HBOMax.com), beholder du dine nuværende funktioner. Vi giver dig besked på forhånd, hvis vi får brug for at ændre dine abonnementsfunktioner i fremtiden.

Hvis du har været tilmeldt HBO Max via en internet-, mobil- eller tv-udbyder, vil din udbyder give dig besked om eventuelle abonnementsændringer.

Vi har også introduceret 3 grundabonnementer:

• Basis med reklamer:
    • Stream på 2 enheder samtidig
    • Fuld HD 1080-opløsning
    • Fuld dækning af De Olympiske Lege Paris 2024
  • Standard:
    • Stream på 2 enheder samtidig
    • Fuld HD 1080-opløsning
    • Fuld dækning af De Olympiske Lege Paris 2024
    • Op til 30 offline-downloads
  • Premium:
    • Stream på 4 enheder samtidig
    • Stream i 4K UHD og Dolby Atmos (når tilgængeligt)
    • Fuld dækning af De Olympiske Lege Paris 2024
    • Op til 100 offline-downloads (begrænsninger gælder)

Kanaler og liveindhold indeholder reklamer. Ikke alt indhold er tilgængeligt på Basis med reklamer. On demand-indhold kan indeholde sponsorater og product placement.

Og vi har introduceret det nye abonnementstillæg Sport, som du kan tilføje til ethvert grundabonnement:

• Abonnementstillægget Sport* (Kræver et grundabonnement):
    • Stream Eurosport 1 og Eurosport 2
    • Live cykling, tennis og mere i 2024
    • Inkluderer Roland-Garros og Tour de France 2024

*Begrænset til 2 af dine tilgængelige streams i grundabonnementet

Apple-faktureret abonnent? Du kan vælge abonnementet Premium med Sport, hvis du gerne vil se sport på Max.

Max-priser varierer afhængigt af udbyder og abonnement. Få mere at vide om priser på max.com.

Hvor er Max tilgængelig?

Max er for øjeblikket tilgængelig i udvalgte lande i Europa, Latinamerika, Caribien og USA. Vi planlægger at lancere Max i flere lande i 2024.

Før du rejser til et andet land, hvor Max ikke er tilgængelig, skal du sørge for at downloade serier og film.

Kan jeg se De Olympiske Lege Paris 2024 på Max?

Ja. De Olympiske Lege Paris 2024 vil være en del af alle grundabonnementer på Max.