Kan ikke tilbakestille Max-passordet

Hvis du har problemer med å tilbakestille passordet ditt, kan du finne problemet ditt og løsningsforslag nedenfor:

Fikk ikke e-posten

Når du tilbakestiller passordet ditt, skal du få en e-post for tilbakestilling av Max-passordet innen få minutter.

Hvis du ikke får noen e-post for tilbakestilling av passord, kan du prøve å gjøre dette:

Søk i alle innboksmapper

Først søker du i alle innboksmapper (inkludert Kampanjer, Søppelpost og Spam) etter en e-post med emnet: Lenke for tilbakestilling av Max-passordet ditt. E-posten er sendt av Max (max@service.max.com).

Prøv en annen e-postadresse

En annen e-postadresse kan være knyttet til Max- eller HBO Max-kontoen din.

Prøv trinnene for tilbakestilling av passord på nytt med en annen e-postadresse. Slik gjør du det:

1. Gå til max.com/forgot-password.
  2. Skriv inn en annen e-postadresse og velg Send inn. Har du glemt e-postadressen for kontoen?
  3. Vent noen minutter og se etter en e-post for tilbakestilling av Max-passord i innboksen din.
  4. Åpne den nyeste e-posten med tilbakestilling av Max-passord og velg Tilbakestill passordet.
  5. Skriv inn et nytt passord og velg Lagre. Er tilbakestillingskoblingen utløpt?

Logg deretter inn på Max med konto-e-postadressen din og det nye passordet ditt.

Hvis du ikke får noen e-post for tilbakestilling av Max-passordet, kan du prøve disse trinnene for hver av e-postkontoene dine.

Skrev du feil e-postadresse eller har du ikke lenger tilgang til den?
Hvis e-postadressen for kontoen din har en skrivefeil eller du ikke lenger har tilgang til e-postadressen, kan du ta kontakt med oss for å få hjelp.
Finn e-postadressen for kontoen din i innstillingene

Hvis du er logget inn på Max på en enhet, finner du e-postadressen for kontoen din på denne måten:

1. Gjør ett av følgende alternativer på Max:
    • Telefon, nettbrett eller datamaskin: Velg profilen din og deretter Konto.
    • TV-enhet: Velg Innstillinger-ikonet tannhjul (nederst til venstre) og deretter Konto.
  2. Her finner du e-postadressen for kontoen din.

Slik tilbakestiller du passordet:

Hvis du fortsatt ikke får noen e-post for tilbakestilling av passord, kan du ta kontakt med oss for å få hjelp.

Lenken fungerer ikke

Hvis lenken for tilbakestilling av passord ikke fungerer, må du sjekke at du åpner den nyeste e-posten du mottok for tilbakestilling av Max-passord. Emnet for e-posten for tilbakestilling av passord inkluderer klokkeslettet: Din e-post for tilbakestilling av Max-passord per < tid >.

Hvis dette ikke hjelper, kan du prøve å bruke en annen nettleser. Slik gjør du det:

1. Åpne den nyeste e-posten du mottok for tilbakestilling av Max-passord på en annen datamaskin, telefon eller nettbrett.
  2. Velg Tilbakestill passordet.
  3. Skriv inn et nytt passord og velg Lagre.

Hvis du fortsatt ikke kan tilbakestille passordet, kan du ta kontakt med oss for å få hjelp.

Lenken er utløpt

Hvis du får en melding om at lenken er utløpet, kan du prøve dette:

• Hvis lenken for tilbakestilling av passord ikke fungerer, må du sjekke at du åpner den nyeste e-posten du mottok for tilbakestilling av Max-passord og velg Tilbakestill passordet. Emnet for e-posten for tilbakestilling av passord inkluderer klokkeslettet: Din e-post for tilbakestilling av Max-passord per < tid >.
  • Tilbakestill passordet ditt igjen. (Gå til max.com/forgot-password og skriv inn e-postadressen for kontoen).

Lenker for tilbakestilling av passord utløper 24 timer etter at du ber om dem, eller når du ber om et nytt passord.

Får du ikke tilgang til e-posten din?
Hvis e-postadressen for kontoen din har en skrivefeil eller du ikke lenger har tilgang til e-postadressen, kan du ta kontakt med oss for å få hjelp.