Åtgärda ett Max-abonnemangsproblem

Prova lösningarna nedan om du har ett aktivt Max-abonnemang men inte kan streama Max.

Saker du kan prova

Kontrollera abonnemangets status

Kontrollera att ditt Max-abonnemang är aktivt. Så här gör du:

1. Gå till Max och gör något av följande:
    • Telefon, surfplatta eller dator: Välj din profil och sedan Abonnemang. Kan du inte logga in?
    • Tv-enhet: Välj ikonen för Inställningar kugghjul, (längst ner till höger) och sedan Abonnemang.
      (Endast vuxenprofiler kan hantera abonnemang.)
  2. Här ser du vem som fakturerar dig för ditt abonnemang (överst på skärmen).
  3. Om ditt abonnemang är aktivt och faktureras direkt via Max kan du se ditt kommande betalningsdatum. Annars kan du se vem ditt abonnemang faktureras via nedan:
    • Amazon Appstore: Logga in på amazon.com/appstoresubscriptions och kontrollera statusen för ditt Max-abonnemang.
    • Apple: Öppna appen Inställningar på din iOS-enhet och välj ditt namn. Gå sedan till Prenumerationer och kontrollera statusen för ditt Max-abonnemang.
    • Google Play: Logga in på g.co/play/subscriptions och kontrollera statusen för ditt Max-abonnemang.
    • Samsung TV: Logga in på samsungcheckout.com. Gå sedan till Köphistorik och välj Prenumerationer.
    • Andra leverantörer: Logga in på kontot hos din internet-, mobil- eller tv-leverantör och kontrollera statusen för ditt Max-abonnemang. Kontakta din leverantör om du behöver hjälp.

Om du har ett aktivt Max-abonnemang kan du prova att logga ut från Max (nästa lösning).

Logga ut och logga in igen

Prova att logga ut och logga in igen på Max. Så här gör du:

1. Gå till Max och gör något av följande:
    • Telefon, surfplatta eller dator: Välj din profil följt av Logga ut.
    • Tv-enhet: Välj ikonen för inställningar kugghjul, (längst ner till höger) och klicka sedan på Logga ut.
  2. Logga in på Max.
Apple: Återställ ditt köp i App Store

Om du får Max via Apple App Store kan du prova att återställa ditt abonnemang i App Store.

1. Öppna Max på den Apple-enhet du använde när du startade abonnemanget.
  2. Logga ut från ditt konto:
    • Telefon eller iPad: Välj din profil följt av Logga ut.
    • Apple TV: Välj ikonen för inställningar kugghjul, (längst ner till höger) och välj sedan Logga ut.
  3. Välj Logga in.
  4. Välj Använd fjärrkontrollen på din tv.
  5. Gå till inloggningsskärmen och tryck på Återställ köp. Om vi hittar ett aktivt Max-abonnemang i appbutiken återställer vi det och loggar in dig på ditt Max-konto.

Felmeddelande: ”Kunde inte verifiera ditt abonnemang”

Om du får det här meddelandet kan du prova följande:

• Kontrollera att du har ett Max-abonnemang i Apple App Store. För att göra detta öppnar du appen Inställningar på din iOS-enhet och väljer ditt namn. Gå sedan till Prenumerationer och hitta Max i listan över abonnemang.
  • Kontrollera att du är inloggad på din Apple-enhet med det Apple-ID du använder för att abonnera på Max.
  • Kontrollera köphistoriken på Apple. Gå till Apples artikel om köphistorik för mer information.

Relaterade ämnen