Jeg har glemt min e-mailadresse eller adgangskode til Max

Hvis du har problemer med at logge ind, kan du bruge de følgende oplysninger til at nulstille din adgangskode eller finde e-mailadressen til din konto.

Kan du ikke få adgang til e-mailadressen til din konto?
Hvis e-mailadressen til din konto indeholder en stavefejl, eller du ikke længere har adgang til din e-mailadresse, skal du kontakte os.

Nulstil din adgangskode

Hvis du ikke kender din adgangskode til Max (eller HBO Max), kan du nulstille den. Du skal have adgang til e-mailadressen for din konto for at kunne nulstille din adgangskode.

For at nulstille din adgangskode, skal du vælge den enhed, du bruger:

Telefon, tablet eller computer
  1. Gør et af følgende:
  2. Indtast e-mailadressen til din Max-konto (eller HBO Max-konto), og vælg Indsend. Har du glemt e-mailadressen til din konto?
  3. Tjek din indbakke for en e-mail til nulstilling af din Max-adgangskode. Denne e-mail bør ankomme inden for nogle få minutter.
  4. Åbn den seneste e-mail til nulstilling af adgangskode, og vælg Nulstil din adgangskode
  5. Indtast en ny adgangskode, og vælg Gem.

Log nu ind med e-mailadressen til din konto og din nye adgangskode.

Hvis du ikke modtager en e-mail til nulstilling af adgangskoden til Max, skal du besøge Adgangskoden kan ikke nulstilles.

Apple-TV
  1. Åbn Max på dit Apple-TV og vælg Log ind.
  2. Vælg Brug din fjernbetjening.
  3. Vælg Har du glemt din adgangskode?
  4. Indtast e-mailadressen til din Max-konto (eller HBO Max-konto), og vælg Indsend. Har du glemt e-mailadressen til din konto?
  5. Tjek din indbakke for en e-mail til nulstilling af din Max-adgangskode. Denne e-mail bør ankomme inden for nogle få minutter.
  6. Åbn den seneste e-mail til nulstilling af adgangskode, og vælg Nulstil din adgangskode
  7. Indtast en ny adgangskode, og vælg Gem.

Log nu ind med e-mailadressen til din konto og din nye adgangskode.

Hvis du ikke modtager en e-mail til nulstilling af adgangskoden til Max, skal du besøge Adgangskoden kan ikke nulstilles.

Find e-mailadressen til din konto

Hvis du ikke ved, hvad e-mailadressen til din Max-konto (eller HBO Max-konto), kan du prøve nogle af følgende:

Søg i din e-mailindbakke
  • Søg i alle dine e-mailkonti efter en e-mail fra Max (hvis du tidligere har abonneret på HBO Max, kan du prøve at søge efter HBO Max).
  • Sørg for at søge i alle indbakker (inklusive Promoveringer, Junk og Spam).

Når du har fundet e-mailadressen, som e-mails fra Max (eller HBO Max) sendes til, kan du prøve at logge ind med denne e-mailadresse.

Find e-mailadressen til din konto i Indstillinger

Sådan finder du e-mailadressen til din konto, hvis du er logget ind på en enhed:

1. Du skal gøre et af følgende i Max:
    • Telefon, tablet eller computer: Vælg din profil og derefter Konto.
    • TV-enhed: Vælg ikonet Indstillinger tandhjul (nederst til højre) og derefter Konto.
  2. Noter dig e-mailadressen til din konto.
Prøv en anden e-mailadresse