Se De Olympiske Lege Paris 2024 på Max
Vis mere
Fra den 26. juli 2024 kan du se De Olympiske Lege Paris 2024 på Max med alle grundabonnementer. Se mere her. Vis mindre

Jeg har glemt min e-mailadresse eller adgangskode til Max

Hvis du har problemer med at logge ind, kan du bruge de følgende oplysninger til at nulstille din adgangskode eller finde e-mailadressen til din konto.

Kan du ikke få adgang til e-mailadressen til din konto?
Hvis e-mailadressen til din konto indeholder en stavefejl, eller du ikke længere har adgang til din e-mailadresse, skal du kontakte os.

Nulstil din adgangskode

Hvis du ikke kender din adgangskode til Max (eller HBO Max), kan du nulstille den. Du skal have adgang til e-mailadressen for din konto for at kunne nulstille din adgangskode.

For at nulstille din adgangskode, skal du vælge den enhed, du bruger:

Telefon, tablet eller computer
  1. Gør et af følgende:
  2. Indtast e-mailadressen til din Max-konto (eller HBO Max-konto), og vælg Indsend. Har du glemt e-mailadressen til din konto?
  3. Tjek din indbakke for en e-mail til nulstilling af din Max-adgangskode. Denne e-mail bør ankomme inden for nogle få minutter.
  4. Åbn den seneste e-mail til nulstilling af adgangskode, og vælg Nulstil din adgangskode
  5. Indtast en ny adgangskode, og vælg Gem.

Log nu ind med e-mailadressen til din konto og din nye adgangskode.

Hvis du ikke modtager en e-mail til nulstilling af adgangskoden til Max, skal du besøge Adgangskoden kan ikke nulstilles.

Apple-TV
  1. Åbn Max på dit Apple-TV og vælg Log ind.
  2. Vælg Brug din fjernbetjening.
  3. Vælg Har du glemt din adgangskode?
  4. Indtast e-mailadressen til din Max-konto (eller HBO Max-konto), og vælg Indsend. Har du glemt e-mailadressen til din konto?
  5. Tjek din indbakke for en e-mail til nulstilling af din Max-adgangskode. Denne e-mail bør ankomme inden for nogle få minutter.
  6. Åbn den seneste e-mail til nulstilling af adgangskode, og vælg Nulstil din adgangskode
  7. Indtast en ny adgangskode, og vælg Gem.

Log nu ind med e-mailadressen til din konto og din nye adgangskode.

Hvis du ikke modtager en e-mail til nulstilling af adgangskoden til Max, skal du besøge Adgangskoden kan ikke nulstilles.

Find e-mailadressen til din konto

Hvis du ikke ved, hvad e-mailadressen til din Max-konto (eller HBO Max-konto), kan du prøve nogle af følgende:

Søg i din e-mailindbakke
  • Søg i alle dine e-mailkonti efter en e-mail fra Max (hvis du tidligere har abonneret på HBO Max, kan du prøve at søge efter HBO Max).
  • Sørg for at søge i alle indbakker (inklusive Promoveringer, Junk og Spam).

Når du har fundet e-mailadressen, som e-mails fra Max (eller HBO Max) sendes til, kan du prøve at logge ind med denne e-mailadresse.

Find e-mailadressen til din konto i Indstillinger

Sådan finder du e-mailadressen til din konto, hvis du er logget ind på en enhed:

1. Du skal gøre et af følgende i Max:
    • Telefon, tablet eller computer: Vælg din profil og derefter Konto.
    • TV-enhed: Vælg ikonet Indstillinger tandhjul (nederst til højre) og derefter Konto.
  2. Noter dig e-mailadressen til din konto.
Prøv en anden e-mailadresse