Max-tilaukset ja laskutus

Lue lisätietoja tilauksesi hallinnasta, maksuista ja laskutuksesta.

Laskutusta koskevia kysymyksiä ja vastauksia

Mikä tilaus minulla on?

Näin voit selvittää tilauksesi:

1. Toimi seuraavasti Maxissa:
    • Puhelin, tabletti tai tietokone: Valitse profiilisi ja sitten Tilaus.
    • Televisio: Valitse Asetukset-kuvake hammasratas (vasen alakulma) ja sitten Tilaus.
      (Tilauksia voi hallita vain aikuisten profiililla.)
  2. Täältä löydät nykyisen perustilauksesi ja laskutuskauden.
Kuka laskuttaa minua?

Näin saat selville, kuka laskuttaa sinua:

1. Toimi seuraavasti:
  2. Täältä löydät nykyisen perustilauksesi ja lisäosan (soveltuvin osin).

Voit myös tarkistaa tiliotteesi tai kysyä internet-, matkapuhelin- tai TV-palveluntarjoajaltasi, laskuttavatko he sinua Max-tilauksesta.

Milloin on seuraava laskutuspäiväni?

Näin saat selville seuraavan laskutuspäivän:

1. Toimi seuraavasti:
  2. Jos perustilauksesi tai lisäosasi laskutetaan kauttamme, näet tulevan maksupäivän.
    Jos sinua laskutetaan toisen palveluntarjoajan kautta, etsi palveluntarjoaja alta:

Jos olet lisännyt Sports-lisäosan perustilaukseen, perustilaus ja Sports-lisäosa saatetaan laskuttaa eri päivinä. Lisätietoja on kohdassa Sports-lisäosan hallinta.

Tilaukset ja maksut

Max-tilaukset ja hinnat

Maksutietojen muuttaminen

Sports-lisäosan hallinta

Maksutonta kokeiluversiota koskevia kysymyksiä ja vastauksia

Max-tilauksesi

Tilauksen muuttaminen

Max-tilauksen peruuttaminen

Max-tilauksen uusiminen

Max-tilausongelman korjaaminen

Laskutusongelmat

Mitä tehdä, jos minulta on veloitettu odottamaton summa?

Voinko saada hyvityksen?