Använd AirPlay för att streama Max till din tv

Du kan använda AirPlay för att streama Max från din iPhone, iPad eller Mac till din AirPlay 2-kompatibla enhet.

Obs! Det enklaste sättet att streama Max på din tv är via Max-appen. Ta reda på om det finns en Max-app tillgänglig genom att gå till Enheter som stöds (eller kolla i appbutiken på din tv).

Streama Max från din tv via AirPlay

Du kan streama Max från din iPhone eller iPad till din AirPlay 2-kompatibla enhet. Gör så här:

1. Anslut din iPhone eller iPad till samma wifi-nätverk som din AirPlay 2-kompatibla enhet.
  2. Se till att AirPlay är aktiverat på din AirPlay 2-kompatibla enhet.
  3. Öppna Max på din iPhone eller iPad och streama något.
  4. Tryck på skärmen och välj sedan ikonen för AirPlay rektangel och triangel.
  5. Välj den enhet som du vill använda AirPlay på.