Se Max i 4K UHD og HDR10 eller Dolby Vision

Du kan se udvalgte titler i 4K UHD med HDR10 eller Dolby Vision på udvalgte enheder med Premium-abonnementet. For at finde ud af om en titel er tilgængelig i 4K UHD med HDR10 eller Dolby Vision, skal du vælge serien eller filmen i Max og derefter lede efter 4K UHD, HDR10 eller Dolby Vision på oplysningsskærmen.

Bemærk Tilgængeligheden af 4K UHD, HDR og Dolby Atmos afhænger af titlen, dit basisabonnement og din enhed.

Max afspiller automatisk det lydspor med den højeste kvalitet, som din enhed og dit abonnement har adgang til. Titler, der er tilgængelige i 4K UHD, er også tilgængelige i HD på alle understøttede enheder.

For at få mere at vide om Dolby Atmos skal du besøge Lydkvalitet i Max.

Du skal bruge

For at streame i 4K UHD med HDR10 eller Dolby Vision:

Alle enheder skal understøtte HDMI 2.0 og HDCP 2.2 (dit tv, medieafspiller, lyd-/videomodtager, kabler, adapterer såvel som eventuelle andre tilknyttede enheder).

Hvis du opfylder ovenstående krav, og titlen er tilgængelig i 4K UHD, bør Max automatisk afspille titlen i 4K UHD. Max tilpasser videokvaliteten efter dit netværks båndbredde og din internethastighed (du kan ikke tilpasse opløsningen manuelt i Max).

Understøttede 4K-enheder
Understøttede HDR10-enheder
Understøttede Dolby Vision-enheder

Fejlsøgning

Her er nogle ting, som du kan prøve, hvis du har problemer med at streame i 4K UHD-opløsning.

Tjek dine enheder

Sørg for, at dit tv understøtter 4K UHD-opløsning. For at gøre dette skal du finde dit tv's modelnummer og søge på internettet efter oplysninger om dit tv's opløsning.

Tjek dine skærmindstillinger

Hvad angår tv-indstillinger, foreslår vi, at du slår bevægelsesudjævning fra. Trinnene til at gøre dette varierer afhængigt af din tv-model. Det er desuden måske en ide at skifte visningstilstanden til Biograf- eller Film-tilstand.

Find din streamingenhed nedenfor for at få flere visningsforslag.

Amazon Fire TV 4K-enheder

Tjek skærmindstillingerne på dit Amazon Fire TV. Sådan gør du:

1. Gå til Settings > Display & Sounds > Display.
  2. Åbn afsnittet Video Resolution
  3. Indstil din videopløsning til Auto. Du vil blive vist en notifikation, hvis HDCP 2.2 ikke registreres på dit Fire TV's HDMI-forbindelse.

Gå til Watch Video in 4K on Your Fire TV for at få yderligere oplysninger.

Apple TV 4K

Tjek videoindstillingerne på dit Apple TV. Sådan gør du:

1. Gå til Indstillinger på dit Apple TV > Video og lyd > Format.
  2. Vælg 4K HDR (hvis tilgængeligt).
  3. Gå til Match indhold. Slå Match dynamisk område og Match billedfrekvens til.
  4. Vælg Kontroller HDMI-forbindelse for at bekræfte, at det valgte format understøttes.

Hvis dit Apple TV ikke registrerer understøttelse af 4K HDR, kan du læse Apples artikel 4K, HDR og Dolby Vision på din Apple TV 4K-enhed.

Chromecast med Google TV og Android TV 4K

Tjek dine skærmindstillinger. Sådan gør du:

1. Gå til Profil i dit tv's øverste højre hjørne > Indstillinger.
  2. Vælg Skærm og lyd.
  3. Vælg Match indhold. Dette bør automatisk indstille din enhed til at vise indhold i det indbyggede format. Du kan også indstille opløsningen manuelt ved at gå til de avancerede skærmindstillinger.

Hvis du ikke har mulighed for at vise ting i 4K HDR, kan du gå til Stream indhold i 4K Ultra HD for at få yderligere oplysninger.

PlayStation 5 (i udvalgte lande)

For at få hjælp med din PlayStation 5 skal du læse PlayStations artikel Sådan ændrer du opløsning på en PS5-konsol

Tjek din internethastighed

Sørg for, at din downloadhastighed fra internettet er mindst 25 Mbps. Max tilpasser automatisk videokvaliteten baseret på din forbindelses downloadhastighed. Hvis din downloadhastighed er under 25 Mbps, vil serien eller filmen ikke blive streamet i 4K.

Højere hastigheder vil resultere i en mere konsekvent 4K-streaming. For at få den bedste oplevelse anbefaler vi en downloadhastighed på 50+ Mbps på din streamingenhed. For at finde ud af, hvordan du tester din internethastighed, skal du gå til siden Indlæsning i Max.

Prøv at oprette kabelforbindelse: Hvis du oplever langsomme eller ustadige hastigheder over Wi-Fi, kan du forbinde din streamingenhed til din router via et netværkskabel.

Reducer trafikken på dit netværk: Hvis andre personer anvender det samme netværk, kan du bede dem om midlertidigt at stoppe det, de laver. Dette vil sikre mest mulig båndbredde til streaming af Max.

Prøv et andet kabel eller en anden HDMI-port

Hvis du bruger en streamingsafspiller (f.eks. et Apple TV):

• Sørg for, at du bruger et 4K HDMI-kabel med høj hastighed.
  • Sørg for, at dit HDMI-kabel er koblet til en HDCP 2.2-kompatibel HDMI-port på dit tv eller din lyd-/videomodtager. HDCP 2.2 understøttes muligvis ikke af alle HDMI-portene på dit tv (læs brugermanualen for at finde ud af, hvilken HDMI-port er HDCP 2.2-kompatibel).
  • Omgå din lyd-/videomodtager, HDMI-switch eller soundbar ved at forbinde din streamingenhed direkte til dit tv.

Hvis du modtager fejlen "Der er et problem med din enhedsopsætning", bør du prøve Fejlsøgning af HDMI.