HBO Max är nu Max

HBO Max är nu Max. Här är allt du behöver veta:

Hur uppdaterar jag till Max?

Har du HBO Max-appen installerad på din enhet går du till appbutiken, söker efter Max och väljer nedladdningsalternativet.

Gå till Uppdatera HBO Max till Max om du behöver hjälp med att uppdatera Max.

När du har installerat Max kan du ta bort HBO Max-appen från din enhet.

Hur skiljer sig Max från HBO Max?

Med Max får du tillgång till ännu mer underhållning inom genrer och ämnen som true crime, dokumentärer, reality, mat, familj och hem och livesport:

• Det bästa från HBO Max: Serier och filmer från HBO, Max Originals och utvalda serier och filmer från Warner Bros., DC:s universum, Cartoon Network, Looney Tunes, Adult Swim och mycket mer.
  • Favoriter från Discovery: Populära realityserier och mer.

Här är några av förändringarna som vi har gjort:

• utökad anpassning och breddad sökning
  • optimerad prestanda
  • enklare in- och utloggning
  • PIN-skyddade vuxen- och barnprofiler
  • nya hubbar och genrer.
Hur skaffar jag Max?
Nuvarande HBO Max-kunder

Nuvarande HBO Max-kunder har tillgång till Max.

Gå till appbutikerna på dina enheter där du har HBO Max installerad, sök efter Max och välj nedladdningsalternativet. När du har installerat Max kan du ta bort HBO Max-appen.

Gå till Uppdatera HBO Max till Max om du behöver hjälp med att uppdatera Max.

Hur loggar jag in på Max?

Du ska inte behöva logga in på enheter där HBO Max varit installerad. Om det trots allt behövs väljer du Logga in och anger din e-postadress och ditt lösenord för HBO Max.

Tidigare HBO Max-kunder

Om du registrerat dig för HBO Max tidigare:

HBO-kunder

Får du HBO med ditt internet-, mobil- eller tv-paket är det möjligt att du redan har tillgång till Max utan extra kostnad. Gå till Har jag redan tillgång till Max? för mer information.

Nya kunder

Nya kunder kan registrera sig via någon av våra partners eller på max.com. Gå till Hur registrerar jag mig för Max? för mer information.

Har du redan ett HBO Max-konto? Logga in på Max med din e-postadress och ditt lösenord för HBO Max och välj sedan Förnya abonnemang. Gå till Förnya Max-abonnemang för mer information.

Vilka enheter kan jag streama på?

Du kan använda Max på många olika enheter. Gå till Enheter som stöder Max för att ta reda på vilka.

Apple iOS-enheter

Uppdatera programvaran för din iPhone eller iPad för att få en bättre streamingupplevelse. Så här gör du:

• Öppna appen Inställningar på din Apple-enhet och välj Allmänt > Programuppdatering. Gå till Apples artikel Uppdatera din iPhone eller iPad för mer information.
  • Om du inte kan uppdatera din iPhone, iPad eller iPod Touch till iOS 14 eller senare kan du prova att byta till en annan enhet som stöds för en bättre streamingupplevelse.
Överförs mina HBO Max-profiler och -inställningar?

Du hittar dina HBO Max-profiler, din streaminghistorik och dina inställningar (däribland föräldrakontroller) på Max.

Två saker kommer inte att överföras till Max:

Du kan lägga till en profilpinkod för att hindra andra medlemmar i hushållet från att använda din profil. Gå till Lägga till en profilpinkod för mer information.

Du hittar sektionen Mina saker med listorna Fortsätt streama och Min lista under alla profiler.

Har priset förändrats?

Om du registrerade dig för HBO Max via oss eller en appbutik behåller du ditt abonnemangspris i minst 60 dagar efter lanseringen av Max den 21 maj 2024. I samband med ditt nästa förnyelsedatum den 23 juli eller senare ändras ditt pris till det då gällande priset för Standard-abonnemanget. Vi återkommer med mer information när ändringen närmar sig.

Om du registrerade du dig för HBO Max via en internet-, mobil- eller tv-leverantör meddelar leverantören dig om eventuella pris- eller abonnemangsförändringar.

Priset för Max varierar beroende på leverantör och abonnemang. Gå till max.com för mer information om priser.

Har abonnemangen förändrats?

Om du registrerade dig för HBO Max via en appbutik eller direkt via oss (på HBOMax.com) behåller du dina nuvarande abonnemangsfunktioner. Vi meddelar dig i förväg om vi behöver ändra dem i framtiden.

Om du registrerade dig för HBO Max via en internet-, mobil- eller tv-leverantör meddelar leverantören dig om eventuella abonnemangsförändringar.

Vi introducerar även 3 nya grundabonnemang:

• Basic med reklam:
    • streama på 2 enheter samtidigt
    • full HD 1080-upplösning
    • full tillgång till sändningarna från OS i Paris 2024.
  • Standard:
    • streama på 2 enheter samtidigt
    • full HD 1080-upplösning
    • full tillgång till sändningarna från OS i Paris 2024
    • upp till 30 offlinenedladdningar.
  • Premium:
    • streama på 4 enheter samtidigt
    • streama i 4K UHD och Dolby Atmos (när tillgängligt)
    • full tillgång till sändningarna från OS i Paris 2024
    • upp till 100 offlinenedladdningar (begränsningar gäller).

Kanaler och liveinnehåll som ingår i ett abonnemang innehåller reklam. Allt innehåll kommer inte att vara tillgängligt för Basic med reklam. On demand-innehåll kan innehålla sponsring och produktplacering.

Vi introducerar även det nya abonnemangstillägget Sport som du kan lägga till för alla grundabonnemang:

• Abonnemangstillägget Sport* (grundabonnemang krävs):
    • streama Eurosport 1 och Eurosport 2
    • Allsvenskan 2024, PGA Tour och mycket mer
    • se Roland-Garros 2024 och Tour de France.

*Begränsat till två av dina tillgängliga streams för grundabonnemanget

Faktureras ditt abonnemang via Apple? Vill du streama sport på Max kan du välja abonnemanget Premium med Sport.

Priset för Max varierar beroende på leverantör och abonnemang. Gå till max.com för mer information om priser.

Var kan jag streama Max?

Max finns för närvarande i utvalda europeiska länder och regioner, Latinamerika, Karibien och USA. Vi planerar att lansera Max i fler länder under 2024.

Se till att ladda ner serier och filmer innan du reser till ett land där det inte går att streama Max.

Kan jag streama OS i Paris 2024 på Max?

Ja. OS i Paris 2024 kommer att ingå i alla Max-grundabonnemang.