Гледај ги Олимписките игри на Max
Прочитај повеќе
Од 26 јули 2024, ќе може да ги гледаш Олимписките игри Париз 2024 на Max со кој било основен пакет за претплата. Повеќе информации. Прочитај помалку

Ја заборавив мојата е-пошта или лозинка за Max

Ако имаш проблеми при најавувањето, користи ги следниве информации за ресетирање на лозинката или за наоѓање на адресата на е-пошта за сметката.

Не можеш да пристапиш до е-поштата за твојата сметка?
Ако е-поштата за твојата сметка содржи печатна грешка или повеќе немаш пристап до адресата на е-пошта, контактирај со нас.

Ресетирај ја лозинката

Ако не си ја знаеш лозинката за Max (или за HBO Max), можеш да ја ресетираш. Треба да имаш пристап до е-поштата за сметката за да ја ресетираш лозинката.

За да ја ресетираш лозинката, избери го уредот што го користиш:

Телефон, таблет или компјутер
 1. Направи едно од следниве:
  • На екранот за најавување на Max, избери Заборавена лозинка?
  • Оди на max.com/forgot-password.
 2. Внеси ја е-поштата за твојата сметка на Max (или HBO Max) и избери Испрати. Ја заборави е-поштата за сметката?
 3. Провери дали имаш е-порака за ресетирање на лозинката за Max. Е-поракава би требало да пристигне во рок од неколку минути.
 4. Отвори ја најновата е-порака за ресетирање на лозинката и избери Ресетирај ја лозинката.
 5. Внеси нова лозинка и избери Зачувај.

Сега, најави се со е-поштата за сметката и со новата лозинка.

Ако не добиеш е-порака за ресетирање на лозинката за Max, оди во Не можам да ја ресетирам лозинката.

Apple TV
 1. Отвори ја Max на Apple TV и избери Најави се.
 2. Избери Користи го далечинскиот управувач.
 3. Избери Заборавена лозинка?
 4. Внеси ја е-поштата за твојата сметка на Max (или HBO Max) и избери Испрати. Ја заборави е-поштата за сметката?
 5. Провери дали имаш е-порака за ресетирање на лозинката за Max. Е-поракава би требало да пристигне во рок од неколку минути.
 6. Отвори ја најновата е-порака за ресетирање на лозинката и избери Ресетирај ја лозинката.
 7. Внеси нова лозинка и избери Зачувај.

Сега, најави се со е-поштата за сметката и со новата лозинка.

Ако не добиеш е-порака за ресетирање на лозинката за Max, оди во Не можам да ја ресетирам лозинката.

Најди ја е-поштата за сметката

Ако не си ја знаеш е-поштата за сметката на Max (или HBO Max), еве неколку предлози:

Пребарај ја е-поштата
 • Пребарај дали имаш е-порака од Max на сите твои сметки на е-пошта (ако претходно имаше претплата на HBO Max, пребарај HBO Max).
 • Пребарај во сите папки од приемното сандаче (вклучувајќи ги „Промоции“, „Непотребна е-пошта“ и „Несакана е-пошта“).

Кога ќе ја најдеш сметката на е-пошта поврзана со е-пораки од Max (или HBO Max), најави се со таа адреса на е-пошта.

Најди ја е-поштата за сметката во „Поставки“

Ако се имаш најавено на некој уред, еве како да ја најдеш адресата на е-пошта:

 1. Во Max, направи едно од следниве:
  • Телефон, таблет или компјутер: избери профил, па Сметка.
  • Телевизор: избери ја иконата „Поставки“ запченик (долу десно), па Сметка.
 2. Запомни ја адресата на е-пошта за сметката.
Обиди се со друга адреса на е-пошта

Дали имаш друга адреса на е-пошта што би можела да е поврзана со сметката? Ако имаш, обиди се со следниве чекори:

 1. Оди на max.com/forgot-password.
 2. Внеси друга адреса на е-пошта и избери Испрати.
 3. Почекај неколку минути и провери дали во приемното сандаче имаш е-порака за ресетирање на лозинката за Max.

Ако постои сметка што е поврзана со внесената е-пошта, ќе добиеш е-порака за ресетирање на лозинката за Max. Ако не добиеш ваква е-порака, обиди се со следниве чекори за секоја од сметките на е-пошта.

Погрешно напишана е-пошта или повеќе немаш пристап

Ако е-поштата за твојата сметка содржи печатна грешка или повеќе немаш пристап до адресата на е-пошта, контактирај со нас.