Det går inte att logga in på Max

Välj den enhet som du använder nedan om du har problem med att logga in på ditt Max-konto (eller HBO Max-konto).

Jag har inte åtkomst till e-postadressen för mitt konto
Om e-postadressen till ditt konto är felstavad eller du inte längre har tillgång till din e-postadress kan du kontakta oss för att få hjälp.

Välj din enhet:

Du kan behöva testa fler än en av dessa lösningar:

Prova med en annan enhet

Testa att logga in på Max från en annan enhet som stöds (dator eller tv).

Återställ ditt lösenord
  1. Gå till Max, välj Logga in och sedan Glömt lösenordet?
  2. Ange e-postadressen till ditt Max-konto (eller HBO Max-konto) och tryck sedan på Skicka. Har du glömt e-postadressen till ditt konto?
  3. Leta i din inkorg efter ett e-postmeddelande för återställning av lösenord från Max. E-postmeddelandet borde komma inom ett par minuter.
  4. Öppna ditt senast mottagna e-postmeddelande för återställning av lösenord och tryck på Återställ ditt lösenord.
  5. Ange ett nytt lösenord och tryck sedan på Skapa lösenord.
    Ditt nya lösenord måste bestå av minst 10 tecken med högst 4 upprepade tecken i rad.
  6. Nu kan du logga in på Max med din e-postadress och ditt nya lösenord.
Fick du inget e-postmeddelande för återställning av lösenord?
Gå till Det går inte att återställa lösenordet till Max om du inte får ett e-postmeddelande för återställning av lösenord.
Apple: Återställ ditt abonnemang

Om du registrerade dig via Apple kan du testa att återställa ditt abonnemang. Gör så här:

1. Öppna Max-appen på den Apple-enhet som du använde när du registrerade dig för Max (eller HBO Max).
  2. Om du använder en Apple TV väljer du Använd fjärrkontrollen.
  3. Klicka på Återställ köp på inloggningssidan.

Om vi hittar ett aktivt Max-abonnemang i Apples App Store loggar vi in dig på ditt Max-konto.

Android eller Amazon Fire: Rensa cacheminne

Testa att rensa cacheminnet för Max:

Androidtelefon eller -surfplatta
  1. Gå till Inställningar på din Android-enhet.
  2. Gå till Sök och skriv in Max.
  3. Välj Max bland sökresultaten.
  4. Tryck på Lagring & cache eller Lagring.
  5. Välj Rensa cacheminne.
  6. Öppna Max och testa att logga in en gång till.
Amazon Fire-surfplatta
  1. På din Amazon Fire-surfplatta går du till Inställningar > Applikationer > Hantera installerade applikationer.
  2. Välj Max i listan med appar.
  3. Välj Tvinga avslut.
  4. Välj Rensa cacheminne.
  5. Välj Rensa data.
  6. Öppna Max och testa att logga in en gång till.
Ta bort och ominstallera Max

Ta bort Max-appen från din telefon eller surfplatta och installera den på nytt. Starta sedan Max och testa att logga in en gång till.

Felmeddelandet ”Tiden i din enhet är inte synkroniserad”

Om du får felmeddelandet ”Tiden i din enhet är inte synkroniserad” på din telefon eller surfplatta kan du kontrollera att enhetens datum och tid är rätt. Om du behöver hjälp kan du gå till Googles artikel Ange tid, datum och tidszon eller Apples artikel Ändra datum och tid på iPhone eller Ändra datum och tid på iPad.

Du kan behöva testa fler än en av dessa lösningar:

Prova på en annan enhet

Testa att logga in på en annan kompatibel enhet (telefon, surfplatta eller tv).

Återställ ditt lösenord
  1. Gå till max.com, tryck på Logga in och sedan Glömt lösenordet?
  2. Ange e-postadressen till ditt Max-konto (eller HBO Max-konto) och välj sedan Skicka. Har du glömt e-postadressen till ditt konto?
  3. Leta i din inkorg efter ett e-postmeddelande för återställning av lösenord från Max. E-postmeddelandet borde komma inom ett par minuter.
  4. Öppna ditt senast mottagna e-postmeddelande för återställning av lösenord och tryck på Återställ ditt lösenord.
  5. Ange ett nytt lösenord och tryck sedan på Skapa lösenord.
    Ditt nya lösenord måste bestå av minst 10 tecken med högst 4 upprepade tecken i rad.
  6. Nu kan du logga in på Max med din e-postadress och ditt nya lösenord.
Fick du inget e-postmeddelande för återställning av lösenord?
Gå till Det går inte att återställa lösenordet till Max om du inte får ett e-postmeddelande för återställning av lösenord.
Uppdatera din webbläsare
  • Kontrollera att du använder en webbläsare som stöds.
  • Kontrollera om det finns en uppdatering tillgänglig för din webbläsare. Om du vill veta hur man gör kan du söka efter uppdatera + namnet på din webbläsare (t.ex. uppdatera Chrome).
Testa en annan webbläsare

Prova att använda en annan webbläsare som stöds (Chrome, Firefox, Microsoft Edge eller Safari). På så sätt kan du avgöra om problemet enbart gäller en viss webbläsare.

Rensa cookies och cacheminne
  1. Rensa din webbläsares cookies för max.com. Om du vill veta hur du gör detta kan du söka efter ”cookies” i hjälpavsnittet i din webbläsare.
  2. Stäng och öppna din webbläsare.
  3. Gå till max.com och testa att logga in igen.

Om du fortfarande inte kan logga in via datorn kan du testa att rensa webbläsarens cacheminne. Om du vill veta hur man gör kan du söka efter "rensa cache" i hjälpavsnittet i din webbläsare.

Felmeddelandet ”Tiden i din enhet är inte synkroniserad”

Om du får felmeddelandet ”Tiden i din enhet är inte synkroniserad” kan du kontrollera att datorns datum och tid är korrekt. Hjälp hittar du i Microsofts artikel Så här ställer du in tid eller Apples artikel Ändra datum & tid.

Du kan behöva testa fler än en av dessa lösningar:

Prova på en annan enhet

Testa att logga in på en annan kompatibel enhet (telefon, surfplatta eller dator).

Återställ ditt lösenord
  1. Gå till max.com/forgot-password.
  2. Ange e-postadressen till ditt Max-konto (eller HBO Max-konto) och tryck på Skicka. Har du glömt e-postadressen till ditt konto?
  3. Leta i din inkorg efter ett e-postmeddelande för återställning av lösenord från Max. E-postmeddelandet borde komma inom ett par minuter.
  4. Öppna ditt senast mottagna e-postmeddelande för återställning av lösenord och tryck på Återställ ditt lösenord.
  5. Ange ett nytt lösenord och tryck sedan på Skapa lösenord.
    Ditt nya lösenord måste bestå av minst 10 tecken med högst 4 upprepade tecken i rad.
  6. Nu kan du logga in på Max med din e-postadress och ditt nya lösenord.
Fick du inget e-postmeddelande för återställning av lösenord?
Gå till Det går inte att återställa lösenordet till Max om du inte får ett e-postmeddelande för återställning av lösenord.
Apple: Återställ ditt abonnemang

Om du registrerade dig via Apple kan du testa att återställa ditt abonnemang. Gör så här:

1. Öppna Max-appen på den Apple-enhet som du använde när du registrerade dig för Max (eller HBO Max).
  2. Om du använder en Apple TV väljer du Använd fjärrkontrollen.
  3. Klicka på Återställ köp på inloggningssidan.
  4. Om vi hittar ett aktivt Max-abonnemang i appbutiken loggar vi in dig på ditt Max-konto.
Fungerar inte koden?

Om den sexsiffriga koden inte fungerar finns det några saker som du kan prova:

• Öppna ett privat fönster eller inkognitofönster i webbläsaren och gå sedan till max.com/signin.
  • Testa att logga in på ett annat sätt (t.ex. via Använd fjärrkontrollen).
  • Testa med en annan webbläsare som stöds (Chrome, Firefox, Microsoft Edge eller Safari).
  • Ange koden från din tv på max.com/signin på din dator istället för din telefon (eller tvärtom).
Ta bort och ominstallera Max

Ta bort Max-appen från din tv och ominstallera Max från appbutiken. Öppna sedan Max och testa att logga in en gång till.

Felmeddelandet ”Tiden i din enhet är inte synkroniserad”

Om du får felmeddelandet ”Tiden i din enhet är inte synkroniserad” kan du kontrollera att datorns datum och tid är korrekta. Om du behöver hjälp kan du söka på ”ändra enhetstid + din enhet” (t.ex. ”ändra enhetstid Android TV”).

Kan du inte lösa Captcha-pusslet?

Ibland ber vi dig att lösa ett pussel för att skydda ditt konto. Om du har problem med Captcha-pusselutmaningen väljer du Starta om för att starta om pusslet.

Du kan också välja Ljudutmaning för att komma åt ditt konto på ett annat sätt.