Kan ikke logge ind på Max

Hvis du har problemer med at logge ind på din Max-konto (eller HBO Max-konto), skal du vælge den enhed, du bruger, nedenfor.

Kan du ikke få adgang til e-mailadressen til din konto?
Hvis e-mailadressen til din konto indeholder en stavefejl, eller du ikke længere har adgang til din e-mailadresse, skal du kontakte os.

Vælg den enhed, du bruger:

Du bliver muligvis nødt til at prøve mere end én af disse løsninger:

Prøv en anden enhed

Prøv at logge ind på Max på en anden understøttet enhed (computer eller TV).

Nulstil din adgangskode
  1. Vælg Jeg har glemt min adgangskode på loginskærmen.
  2. Indtast e-mailadressen til din Max-konto (eller HBO Max-konto), og vælg derefter Indsend. Har du glemt e-mailadressen til din konto?
  3. Tjek din indbakke for en e-mail til nulstilling af din Max-adgangskode. Denne e-mail bør komme inden for nogle få minutter.
  4. Åbn den seneste e-mail til nulstilling af adgangskode, og vælg Nulstil din adgangskode.
  5. Indtast en ny adgangskode, og vælg derefter Opret adgangskode.
  6. Log derefter ind på Max med e-mailadressen til din konto og din nye adgangskode.
Har du ikke fået en e-mail til nulstilling af adgangskode?
Hvis du ikke modtager en e-mail til nulstilling af adgangskoden til Max, skal du gå til Adgangskoden kan ikke nulstilles.
Apple: Gendan dit abonnement

Hvis du tilmeldte dig gennem Apple, kan du prøve at gendanne dit abonnement. Sådan gør du:

1. Åbn Max-appen på den Apple-enhed, du brugte til at tilmelde dig Max (eller HBO Max).
  2. Hvis du bruger Apple TV, skal du vælge Brug din fjernbetjening.
  3. Vælg Genopret køb på loginskærmen.

Hvis vi finder et aktivt Max-abonnement i Apple App Store, logger vi dig ind på din Max-konto.

Android eller Amazon Fire: Ryd cache

Prøv at rydde Max' cache:

Android-telefon eller -tablet
  1. Gå til Indstillinger på din Android-enhed.
  2. Vælg Søg, og indtast Max.
  3. Vælg Max i søgeresultaterne.
  4. Vælg Lagerplads og cache eller Lagerplads.
  5. Vælg Ryd cache.
  6. Åbn Max, og prøv at logge ind igen.
Amazon Fire-tablet
  1. Gå til Indstillinger på din Amazon Fire-tablet, herefter Apps og spil og Administrer alle applikationer.
  2. Vælg Max på listen over apps.
  3. Vælg Force Stop.
  4. Vælg Clear Cache.
  5. Vælg Clear Data.
  6. Åbn Max, og prøv at logge ind igen.
Slet og geninstaller Max

Slet Max-appen på din telefon eller tablet, og installer den igen. Åbn derefter Max, og prøv at logge ind igen.

Fejlen 'Tiden på din enhed er ikke synkroniseret'

Hvis du får fejlen 'Tiden på din enhed er ikke synkroniseret' på din telefon eller tablet, skal du sørge for, at dato og klokkeslæt på din enhed er korrekte. Gå til Googles artikel Indstil klokkeslæt, dato og tidszone eller enten Apples artikel Rediger datoen og tiden på iPhone eller Rediger datoen og tiden på iPad.

Du bliver muligvis nødt til at prøve mere end én af disse løsninger:

Prøv en anden enhed

Prøv at logge ind på Max på en anden understøttet enhed (telefon, tablet eller TV).

Nulstil din adgangskode
  1. Gå til max.com/login, og vælg Har du glemt din adgangskode?
  2. Indtast e-mailadressen til din Max-konto (eller HBO Max-konto), og vælg derefter Indsend. Har du glemt e-mailadressen til din konto?
  3. Tjek din indbakke for en e-mail til nulstilling af din Max-adgangskode. Denne e-mail bør komme inden for nogle få minutter.
  4. Åbn den seneste e-mail til nulstilling af adgangskode, og vælg Nulstil din adgangskode.
  5. Indtast en ny adgangskode, og vælg derefter Opret adgangskode.
  6. Log derefter ind på Max med e-mailadressen til din konto og din nye adgangskode.
Har du ikke fået en e-mail til nulstilling af adgangskode?
Hvis du ikke modtager en e-mail til nulstilling af adgangskoden til Max, skal du gå til Adgangskoden kan ikke nulstilles.
Opdater din browser
  • Sørg for, at du bruger en understøttet browser.
  • Se, om der er en tilgængelig opdatering til din browser. Du kan lære, hvordan du gør dette, ved at søge på internettet efter opdatering + navnet på din browser (f.eks. opdatering Chrome).
Prøv en anden browser

Prøv at bruge en anden understøttet browser (Chrome, Firefox, Microsoft Edge eller Safari). Det hjælper med at fastslå, om problemet er begrænset til en bestemt browser.

Ryd cookies og cache
  1. Ryd cookies fra max.com i din browser. Søg efter "cookies" i din browsers Hjælp for at lære, hvordan du gør.
  2. Luk og åbn din browser igen.
  3. Gå til max.com, og prøv at logge ind igen.

Hvis du stadig ikke kan logge ind på din computer, kan du prøve at rydde din browsers cache. Søg efter "ryd cache" i din browsers Hjælp for at lære, hvordan du gør.

Fejlen 'Tiden på din enhed er ikke synkroniseret'

Hvis du får fejlen 'Tiden på din enhed er ikke synkroniseret', skal du sørge for, at din computers dato og klokkeslæt er korrekte. Gå til Microsofts artikel Sådan indstiller du dit klokkeslæt og din tidszone eller Apples artikel Skift indstillinger til dato og tid.

Du bliver muligvis nødt til at prøve mere end én af disse løsninger:

Prøv en anden enhed

Prøv at logge ind på Max på en anden understøttet enhed (telefon, tablet eller computer).

Nulstil din adgangskode
  1. Gå til max.com/forgot-password.
  2. Indtast e-mailadressen til din Max-konto (eller HBO Max-konto), og vælg Indsend. Har du glemt e-mailadressen til din konto?
  3. Tjek din indbakke for en e-mail til nulstilling af din Max-adgangskode. Denne e-mail bør komme inden for nogle få minutter.
  4. Åbn den seneste e-mail til nulstilling af adgangskode, og vælg Nulstil din adgangskode.
  5. Indtast en ny adgangskode, og vælg derefter Opret adgangskode.
  6. Log derefter ind på Max med e-mailadressen til din konto og din nye adgangskode.
Har du ikke fået en e-mail til nulstilling af adgangskode?
Hvis du ikke modtager en e-mail til nulstilling af adgangskoden til Max, skal du gå til Adgangskoden kan ikke nulstilles.
Apple: Gendan dit abonnement

Hvis du tilmeldte dig gennem Apple, kan du prøve at gendanne dit abonnement. Sådan gør du:

1. Åbn Max-appen på den Apple-enhed, du brugte til at tilmelde dig Max (eller HBO Max).
  2. Hvis du bruger Apple TV, skal du vælge Brug din fjernbetjening.
  3. Vælg Genopret køb på loginskærmen.
  4. Hvis vi finder et aktivt Max-abonnement i appbutikken, logger vi dig ind på din Max-konto.
Virker koden ikke?

Hvis den 6-cifrede kode ikke virker, kan du prøve nogle af følgende:

• Åbn et privat eller inkognito browservindue, og gå derefter til max.com/signin.
  • Prøv at logge ind på en anden måde (vælg f.eks. Brug din fjernbetjening).
  • Prøv at bruge en anden understøttet browser (Chrome, Firefox, Microsoft Edge eller Safari).
  • Indtast koden fra dit TV på max.com/signin på din computer i stedet for din telefon (eller omvendt).
Slet og geninstaller Max

Slet Max-appen fra din TV-enhed, og geninstaller derefter Max fra appbutikken. Åbn derefter Max, og prøv at logge ind igen.

Fejlen 'Tiden på din enhed er ikke synkroniseret'

Hvis du får fejlen 'Tiden på din enhed er ikke synkroniseret' på din computer, skal du sørge for, at din enheds dato og klokkeslæt er korrekt. Søg på internettet efter 'Ændre enhedens klokkeslæt + din enhed' (f.eks. 'Ændre enhedens klokkeslæt Android TV').

Kan du ikke løse captcha-udfordringen?

Vi beder dig engang imellem om at løse en gåde for at hjælpe os med at beskytte din konto. Hvis du har problemer med captcha-udfordringen, kan du vælge Genstart for at starte udfordringen forfra.

Du kan også vælge Lydudfordring for at få adgang til din konto på en anden måde.