Maxiin kirjautuminen ei onnistu

Jos sinulla on ongelmia Max (tai HBO Max) -tilille kirjautumisessa, valitse käyttämäsi laite alta.

Etkö voi käyttää tilisi sähköpostiosoitetta?
Jos olet kirjoittanut tilisi sähköpostiosoitteen väärin tai sinulla ei ole enää pääsyä sähköpostiisi, ota meihin yhteyttä.

Valitse käyttämäsi laite:

Voit joutua kokeilemaan useampaa kuin yhtä ratkaisua:

Kokeile toista laitetta

Kokeile kirjautua Maxiin toisella tuetulla laitteella (tietokone tai televisio).

Nollaa salasana
  1. Valitse sisäänkirjautumisnäytössä Unohtuiko salasana?
  2. Kirjoita Max-tilisi (tai HBO Max -tilisi) sähköpostiosoite ja valitse Lähetä. Unohditko tilisi sähköpostiosoitteen?
  3. Etsi Maxin salasanan nollaussähköposti saapuneista viesteistä. Viestin pitäisi saapua muutaman minuutin kuluessa.
  4. Avaa viimeisin salasanan nollaussähköposti ja valitse Nollaa salasana.
  5. Kirjoita uusi salasana ja valitse Luo salasana.
  6. Kirjaudu nyt sisään Maxiin tilisi sähköpostiosoitteella ja uudella salasanalla.
Etkö saanut salasanan nollausviestiä?
Jos et saa Maxin salasanan nollaussähköpostia, katso lisätietoja kohdasta Salasanan nollaus ei onnistu.
Apple: Aktivoi aiempi tilaus

Jos olet tehnyt tilauksen Applen kautta, yritä palauttaa tilauksesi seuraavasti:

1. Avaa Max-sovellus Apple-laitteessa, jolla tilasit Maxin (tai HBO Maxin).
  2. Jos käytät Apple TV:tä, valitse Käytä kaukosäädintä.
  3. Valitse kirjautumisnäytössä Aktivoi aiempi ostos.

Jos löydämme aktiivisen Max-tilauksen Applen App Storesta, pääset kirjautumaan Max-tilillesi.

Android tai Amazon Fire: Tyhjennä välimuisti

Yritä tyhjentää Maxin välimuisti:

Android-puhelin tai -tabletti
  1. Siirry Android-laitteellasi kohtaan Asetukset.
  2. Valitse Hae ja kirjoita Max.
  3. Valitse Max hakutuloksista.
  4. Valitse Tallennus ja välimuisti tai Tallennus.
  5. Valitse Tyhjennä välimuisti.
  6. Avaa Max ja yritä kirjautua sisään uudelleen.
Amazon Fire -tabletti
  1. Siirry Amazon Fire -tabletilla kohtaan Asetukset > Sovellus ja pelit > Hallitse kaikkia sovelluksia.
  2. Valitse sovellusluettelosta Max.
  3. Valitse Pakota pysäytys.
  4. Valitse Tyhjennä välimuisti.
  5. Valitse Tyhjennä tiedot.
  6. Avaa Max ja yritä kirjautua sisään uudelleen.
Poista Max ja asenna se uudelleen

Poista Max-sovellus puhelimesta tai tabletista ja asenna se uudelleen. Avaa sitten Max ja yritä uudelleen kirjautua sisään.

Laitteen kello on väärässä ajassa -virhe

Jos saat puhelimessa tai tabletissa Laitteen kello on väärässä ajassa -virheilmoituksen, varmista, että laitteen päivämäärä ja kellonaika ovat oikein. Lisätietoja on Googlen ohjeessa Kellonajan ja päivämäärän asettaminen tai Applen ohjeissa Ajan muuttaminen iPhonessa tai Ajan muuttaminen iPadissa.

Voit joutua kokeilemaan useampaa kuin yhtä ratkaisua:

Kokeile toista laitetta

Kokeile kirjautua Maxiin toisella tuetulla laitteella (puhelin, tabletti tai televisio).

Nollaa salasana
  1. Siirry osoitteeseen max.com/login ja valitse Unohtuiko salasana?
  2. Kirjoita Max-tilisi (tai HBO Max -tilisi) sähköpostiosoite ja valitse Lähetä. Unohditko tilisi sähköpostiosoitteen?
  3. Etsi Maxin salasanan nollaussähköposti saapuneista viesteistä. Viestin pitäisi saapua muutaman minuutin kuluessa.
  4. Avaa viimeisin salasanan nollaussähköposti ja valitse Nollaa salasana.
  5. Kirjoita uusi salasana ja valitse Luo salasana.
  6. Kirjaudu sisään Maxiin tilisi sähköpostiosoitteella ja uudella salasanalla.
Etkö saanut salasanan nollausviestiä?
Jos et saa Maxin salasanan nollaussähköpostia, katso lisätietoja kohdasta Salasanan nollaus ei onnistu.
Päivitä selain
  • Varmista, että käytät tuettua selainta.
  • Tarkista, onko selaimeesi saatavilla päivitys. Katso ohjeet hakemalla internetistä hakusanoilla "päivitys" + käyttämäsi selaimen nimi, esimerkiksi "Chromen päivitys".
Kokeile toista selainta

Kokeile käyttää toista tuettua selainta (Chrome, Firefox, Microsoft Edge tai Safari), niin voit selvittää, ilmeneekö ongelma vain tietyssä selaimessa.

Tyhjennä evästeet ja välimuisti
  1. Tyhjennä selaimestasi max.com-sivuston evästeet. Lisätietoja on selaimen evästeitä koskevissa ohjeissa.
  2. Sulje selain ja avaa se uudelleen.
  3. Siirry osoitteeseen max.com ja yritä kirjautua sisään uudelleen.

Jos et edelleenkään pysty kirjautumaan sisään tietokoneellasi, yritä tyhjentää selaimesi välimuisti. Lisätietoja on selaimen välimuistin tyhjentämistä koskevissa ohjeissa.

Laitteen kello on väärässä ajassa -virhe

Jos saat Laitteen kello on väärässä ajassa -virheilmoituksen, varmista, että tietokoneen päivämäärä ja kellonaika ovat oikein. Lisätietoja on Microsoftin ohjeessa Ajan määrittäminen tai Applen ohjeessa Päivämäärän ja ajan muuttaminen.

Voit joutua kokeilemaan useampaa kuin yhtä ratkaisua:

Kokeile toista laitetta

Kokeile kirjautua sisään Max-tilille toisella tuetulla laitteella (puhelin, tabletti tai tietokone).

Nollaa salasana
  1. Siirry osoitteeseen max.com/forgot-password.
  2. Kirjoita Max-tilisi (tai HBO Max -tilisi) sähköpostiosoite ja valitse Lähetä. Unohditko tilisi sähköpostiosoitteen?
  3. Etsi Maxin salasanan nollaussähköposti saapuneista viesteistä. Viestin pitäisi saapua muutaman minuutin kuluessa.
  4. Avaa viimeisin salasanan nollaussähköposti ja valitse Nollaa salasana.
  5. Kirjoita uusi salasana ja valitse Luo salasana.
  6. Kirjaudu nyt sisään Max-tilillesi tilisi sähköpostiosoitteella ja uudella salasanalla.
Etkö saanut salasanan nollausviestiä?
Jos et saa Maxin salasanan nollaussähköpostia, katso lisätietoja kohdasta Salasanan nollaus ei onnistu.
Apple: Aktivoi aiempi tilaus

Jos olet tehnyt tilauksen Applen kautta, yritä palauttaa tilauksesi seuraavasti:

1. Avaa Max-sovellus Apple-laitteessa, jolla tilasit Maxin (tai HBO Maxin).
  2. Jos käytät Apple TV:tä, valitse Käytä kaukosäädintä.
  3. Valitse kirjautumisnäytössä Aktivoi aiempi ostos.
  4. Jos löydämme aktiivisen Max-tilauksen sovelluskaupasta, pääset kirjautumaan Max-tilillesi.
Eikö koodi toimi?

Jos 6-merkkinen koodi ei toimi, voit kokeilla seuraavia:

• Avaa yksityinen tai incognito-selainikkuna ja siirry sitten osoitteeseen max.com/signin.
  • Yritä kirjautua sisään toisella tavalla (valitse esimerkiksi Käytä kaukosäädintä).
  • Kokeile käyttää toista tuettua selainta (Chrome, Firefox, Microsoft Edge tai Safari).
  • Anna televisiossa näkyvä koodi osoitteessa max.com/signin tietokoneella puhelimen sijasta (tai päinvastoin).
Poista Max ja asenna se uudelleen

Poista Max-sovellus televisiosta ja asenna se uudelleen sovelluskaupasta. Avaa sitten Max ja kokeile uudelleen kirjautua sisään.

Laitteen kello on väärässä ajassa -virhe

Jos saat Laitteen kello on väärässä ajassa -virheilmoituksen tietokoneella, varmista, että laitteen päivämäärä ja kellonaika ovat oikein. Voit etsiä internetistä ohjeita hakemalla ”Laitteen ajan muuttaminen + laite” (esim. ”Android TV:n ajan muuttaminen”).

Etkö pysty ratkaisemaan Captcha-haastetta?

Pyydämme sinua joskus ratkaisemaan haasteen, joka auttaa pitämään tilisi suojattuna. Jos sinulla on ongelmia Captcha-haasteessa, voit yrittää uudelleen valitsemalla Aloita alusta.

Voit yrittää päästä tilillesi toisella tavalla valitsemalla Äänihaaste.