Kan ikke logge inn på Max

Hvis du har problemer med å logge inn på Max- (eller HBO Max)-kontoen, velger du enheten du bruker, nedenfor.

Får du ikke tilgang til e-posten du har knyttet kontoen din til?
Hvis e-postadressen du bruker for kontoen din er fylt inn med en skrivefeil, eller du ikke lenger har tilgang til denne e-posten, kan du ta kontakt med oss.

Velg enheten du bruker:

Du må kanskje prøve flere enn én av disse løsningene:

Prøv en annen enhet

Prøv å logge inn på Max på en annen støttet enhet (datamaskin eller TV).

Tilbakestill passordet ditt
  1. Velg Glemt passordet? på påloggingssiden
  2. Skriv inn e-postadressen for Max- (eller HBO Max)-kontoen, og velg deretter Send inn. Har du glemt e-postadressen til kontoen din?
  3. Se etter en e-post for tilbakestilling av Max-passord i innboksen din. Denne e-posten bør komme innen noen få minutter.
  4. Åpne den nyeste e-posten for tilbakestilling av passord, og velg Tilbakestill passordet.
  5. Fyll inn et nytt passord og velg deretter Opprett passord.
  6. Nå kan du logge inn på Max ved bruk av konto-e-postadressen din og det nye passordet ditt.
Har du ikke fått e-posten for tilbakestilling av passord?
Hvis du ikke får en e-post for tilbakestilling av Max-passordet ditt, går du til Kan ikke tilbakestille passordet.
Apple: Gjenopprett abonnementet ditt

Hvis du registrerte deg via Apple, kan du prøve å gjenopprette abonnementet ditt. Slik gjør du det:

1. Åpne Max-appen på Apple-enheten du brukte til å abonnere på Max (eller HBO Max).
  2. Hvis du bruker Apple TV, velger du Bruk fjernkontrollen.
  3. På påloggingsskjermen velger du Gjenopprett kjøp.

Hvis vi finner et aktivt Max-abonnement i Apple App Store, logger vi deg på Max-kontoen din.

Android eller Amazon Fire: tøm hurtigbufferen

Prøv å tømme Max-hurtigbufferen:

Android-telefon eller -nettbrett
  1. Gå til Innstillinger på Android-enheten din.
  2. Velg Søk og skriv inn Max.
  3. Velg Max fra søkeresultatene.
  4. Velg Lagring og hurtigbuffer eller Lagring.
  5. Velg Tøm hurtigbuffer.
  6. Åpne Max og prøv å logge på igjen.
Amazon Fire-nettbrett
  1. På Amazon Fire-nettbrettet går du til Innstillinger > Apper og spill > Administrer alle applikasjoner.
  2. Velg Max fra listen over apper.
  3. Velg Tving stopp.
  4. Velg Tøm hurtigbuffer.
  5. Velg Tøm data.
  6. Åpne Max og prøv å logge på igjen.
Slett og installer Max på nytt

Slett Max-appen fra telefonen eller nettbrettet, og installer den på nytt. Deretter åpner du Max og prøver å logge på igjen.

Feilmeldingen «Enhetens klokkeslett er ikke synkronisert»

Hvis du ser feilmeldingen «Enhetens klokkeslett er ikke synkronisert» på telefonen eller nettbrettet, må du kontrollere at datoen og klokkeslettet er riktig på enheten. Hvis du trenger hjelp, kan du gå til Googles artikkel Angi dato og klokkeslett eller Apples artikkel iPhone: Endre klokkeslettet eller artikkelen iPad: Endre klokkeslettet.

Du må kanskje prøve flere enn én av disse løsningene:

Prøv en annen enhet

Prøv å logge inn på Max på en annen støttet enhet (telefon, nettbrett eller TV).

Tilbakestill passordet ditt
  1. Gå til max.com/login og velg Glemt passord?
  2. Skriv inn e-postadressen for Max- (eller HBO Max)-kontoen, og velg deretter Send inn. Har du glemt e-postadressen til kontoen din?
  3. Se etter en e-post for tilbakestilling av Max-passord i innboksen din. Denne e-posten bør komme innen noen få minutter.
  4. Åpne den nyeste e-posten for tilbakestilling av passord, og velg Tilbakestill passordet.
  5. Fyll inn et nytt passord og velg deretter Opprett passord.
  6. Nå kan du logge inn på Max ved bruk av konto-e-postadressen din og det nye passordet ditt.
Har du ikke fått e-posten for tilbakestilling av passord?
Hvis du ikke får en e-post for tilbakestilling av Max-passordet ditt, går du til Kan ikke tilbakestille passordet.
Oppdater nettleseren
  • Kontroller at du bruker en støttet nettleser.
  • Kontroller om det finnes en tilgjengelig oppdatering for nettleseren din. For å finne ut hvordan du gjør dette, søk på internett etter oppdatering + navnet på nettleseren din (f.eks. oppdater Chrome).
Prøv en annen nettleser

Prøv å bruke en annen støttet nettleser (Chrome, Firefox, Microsoft Edge eller Safari). Dette bidrar til å avgjøre om problemet er begrenset til en bestemt nettleser.

Tøm informasjonskapsler og hurtigbuffer
  1. Fjern nettleserens informasjonskapsler for max.com. For å finne ut hvordan du gjør dette, kan du søke etter informasjonskapsler i nettleserens hjelpefunksjon.
  2. Lukk nettleseren og åpne den på nytt.
  3. Gå til max.comog prøv å logge inn igjen.

Hvis du fremdeles ikke kan logge på datamaskinen, kan du prøve å tømme nettleserens buffer. For å finne ut hvordan du gjør dette, søk i nettleserens hjelp etter 'tøm hurtigbuffer'.

Feilmeldingen «Enhetens klokkeslett er ikke synkronisert»

Hvis du ser feilmeldingen «Enhetens klokkeslett er ikke synkronisert», må du kontrollere at datoen og klokkeslettet på datamaskinen stemmer. Hvis du trenger hjelp, kan du gå til Microsofts artikkel Slik angir du klokkeslettet ditt eller Apples artikkel Endre dato og klokkeslett.

Du må kanskje prøve flere enn én av disse løsningene:

Prøv en annen enhet

Prøv å logge inn på Max på en annen støttet enhet (telefon, nettbrett eller datamaskin).

Tilbakestill passordet ditt
  1. Gå til max.com/forgot-password.
  2. Skriv inn e-postadressen for Max- (eller HBO Max)-kontoen din, og velg Send inn. Har du glemt e-postadressen til kontoen din?
  3. Se etter en e-post for tilbakestilling av Max-passord i innboksen din. Denne e-posten bør komme innen noen få minutter.
  4. Åpne den nyeste e-posten for tilbakestilling av passord, og velg Tilbakestill passordet.
  5. Fyll inn et nytt passord og velg deretter Opprett passord.
  6. Nå kan du logge inn på Max ved bruk av konto-e-postadressen din og det nye passordet ditt.
Har du ikke fått e-posten for tilbakestilling av passord?
Hvis du ikke får en e-post for tilbakestilling av Max-passordet ditt, går du til Kan ikke tilbakestille passordet.
Apple: Gjenopprett abonnementet ditt

Hvis du registrerte deg via Apple, kan du prøve å gjenopprette abonnementet ditt. Slik gjør du det:

1. Åpne Max-appen på Apple-enheten du brukte til å abonnere på Max (eller HBO Max).
  2. Hvis du bruker Apple TV, velger du Bruk fjernkontrollen.
  3. På påloggingsskjermen velger du Gjenopprett kjøp.
  4. Hvis vi finner et aktivt Max-abonnement i appbutikken, logger vi deg inn på Max-kontoen din.
Fungerer ikke koden?

Hvis koden på seks tegn ikke fungerer, kan du prøve følgende fremgangsmåte:

• Åpne et privat eller inkognito nettleservindu, og gå deretter til max.com/signin.
  • Prøv å logge inn på en annen måte (velg for eksempel Bruk fjernkontrollen).
  • Prøv å bruke en annen støttet nettleser (Chrome, Firefox, Microsoft Edge eller Safari).
  • Skriv inn koden fra TV-en på max.com/signin på datamaskinen i stedet for telefonen (eller omvendt).
Slett og installer Max på nytt

Slett Max-appen fra TV-enheten og installer deretter Max på nytt fra app-butikken. Åpne deretter Max og prøv å logge inn igjen.

Feilmeldingen «Enhetens klokkeslett er ikke synkronisert»

Hvis du ser feilmeldingen «Enhetens klokkeslett er ikke synkronisert» på datamaskinen, må du kontrollere at datoen og klokkeslettet stemmer. Hvis du trenger hjelp, kan du søke på internett etter «Endre klokkeslett + enheten din» (f.eks. «Endre klokkeslett Android TV»).

Kan du ikke løse Captcha-oppgaven?

Noen ganger ber vi deg om å løse en oppgave for å holde kontoen din sikker. Hvis du har problemer med Captcha-oppgaven, velger du Start på nytt for å starte utfordringen på nytt.

Du kan også velge Lydutfordring for å få tilgang til kontoen din på en annen måte.