Kan ikke logge inn på Max

Hvis du har problemer med å logge inn på Max- (eller HBO Max)-kontoen, velg enheten du bruker nedenfor.

Får du ikke tilgang til konto-e-postadressen din?
Hvis e-postadressen for kontoen din har en skrivefeil eller du ikke lenger har tilgang til e-postadressen, ta kontakt med oss.

Velg enheten du bruker:

Du må kanskje prøve flere enn én av disse løsningene:

Prøv en annen enhet

Prøv å logge inn på Max på en annen støttet enhet (datamaskin eller TV).

Tilbakestill passordet ditt
  1. I Max velger du Logg inn, Logg inn og deretter Glemt passord?
  2. Skriv inn e-postadressen for Max- (eller HBO Max)-kontoen, og velg deretter Send inn. Glemt e-postadressen til kontoen din?
  3. Sjekk innboksen din for en e-post med tilbakestilling av Max-passord. Denne e-posten bør komme innen noen få minutter.
  4. Åpne den nyeste e-posten for tilbakestilling av passord og velg Tilbakestill passordet.
  5. Skriv inn et nytt passord og velg deretter Opprett passord.
    Det nye passordet ditt bør bestå av minst ti tegn med ikke mer enn fire gjentatte tegn på rad.
  6. Nå kan du logge inn i Max ved bruk av konto-e-postadressen din og det nye passordet.
Har du ikke fått Tilbakestilling av passord-e-posten?
Hvis du ikke får en e-post for tilbakestilling av Max-passord, går du til Kan ikke tilbakestille passord.
Apple: Gjenopprett abonnementet ditt

Hvis du registrerte deg via Apple, prøv å gjenopprette abonnementet ditt. Dette er hvordan du gjør det:

1. Åpne Max-appen på Apple-enheten du brukte til å abonnere på Max (eller HBO Max).
  2. Hvis du bruker en Apple TV, velger du Bruk fjernkontrollen.
  3. På påloggingsskjermen velger du Gjenopprett kjøp.

Hvis vi finner et aktivt Max-abonnement i Apple App Store, logger vi deg på Max-kontoen din.

Android eller Amazon Fire: Tøm hurtigbufferen

Prøv å tømme Max-hurtigbuffer:

Android-telefon eller -nettbrett
  1. Gå til Innstillinger på Android-enheten din.
  2. Velg Søk og skriv inn Max.
  3. Velg Max fra søkeresultatene.
  4. Velg Lagring og hurtigbuffer eller Lagring.
  5. Velg Tøm hurtiguffer .
  6. Åpne Max og prøv å logge på igjen.
Amazon Fire-nettbrett
  1. På Amazon Fire-nettbrettet går du til Innstillinger > App &; spill > Administrer alle applikasjoner.
  2. Velg Max fra listen over apper.
  3. Velg Tving stopp.
  4. Velg Tøm hurtigbuffer.
  5. Velg Tøm data.
  6. Åpne Max og prøv å logge på igjen.
Slett og installer Max på nytt

Slett Max-appen fra telefonen eller nettbrettet, og installer den på nytt. Deretter åpner du Max og prøver å logge på igjen.

Feilmeldingen «Enhetens klokkeslett er ikke synkronisert».

Hvis du får feilmeldingen «Enhetens klokkeslett er ikke synkronisert» på telefonen eller nettbrettet, må du kontrollere at datoen og klokkeslettet er riktig på enheten. Hvis du vil ha hjelp, kan du gå til Googles Angi dato & klokkeslett-artikkel eller Apples iPhone: Endre klokkeslett- eller iPad: Endre klokkeslett-artikkel.

Du må kanskje prøve flere enn én av disse løsningene:

Prøv en annen enhet

Prøv å logge inn på Max på en annen støttet enhet (telefon, nettbrett eller TV).

Tilbakestill passordet ditt
  1. max.com velger du Logg inn og deretter Glemt passord?
  2. Skriv inn e-postadressen for Max- (eller HBO Max)-kontoen, og velg deretter Send inn. Glemt e-postadressen til kontoen din?
  3. Sjekk innboksen din for en e-post med tilbakestilling av Max-passord. Denne e-posten bør komme innen noen få minutter.
  4. Åpne den nyeste e-posten for tilbakestilling av passord og velg Tilbakestill passordet.
  5. Skriv inn et nytt passord og velg deretter Opprett passord.
    Det nye passordet ditt bør bestå av minst ti tegn med ikke mer enn fire gjentatte tegn på rad.
  6. Nå kan du logge inn i Max ved bruk av konto-e-postadressen din og det nye passordet.
Har du ikke fått Tilbakestilling av passord-e-posten?
Hvis du ikke får en e-post for tilbakestilling av Max-passord, går du til Kan ikke tilbakestille passord.
Oppdater nettleseren
  • Kontroller at du bruker en støttet nettleser.
  • Kontroller om det finnes en tilgjengelig oppdatering for nettleseren din. For å finne ut hvordan du gjør dette, søk på internett etter oppdatering + navnet på nettleseren din (f.eks. oppdater Chrome).
Prøv en annen nettleser

Prøv å bruke en annen støttet nettleser (Chrome, Firefox, Microsoft Edge eller Safari). Dette vil bidra til å avgjøre om problemet er begrenset til en bestemt nettleser.

Tøm informasjonskapsler og hurtigbuffer
  1. Fjern nettleserens informasjonskapsler for max.com. For å finne ut hvordan du gjør dette, søk etter informasjonskapsler i nettleserens hjelp.
  2. Lukk nettleseren og åpne den på nytt.
  3. Gå til max.comog prøvå logge inn igjen.

Hvis du fremdeles ikke kan logge på datamaskinen, kan du prøve å tømme nettleserens buffer. For å finne ut hvordan du gjør dette, søk i nettleserens hjelp etter 'tøm hurtigbuffer'.

Feilmeldingen «Enhetens klokkeslett er ikke synkronisert».

Hvis du får feilmeldingen «Enhetens klokkeslett er ikke synkronisert», må du kontrollere at datamaskinens dato og klokkeslett er riktig. Hvis du vil ha hjelp, kan du gå til Microsofts Slik angir du klokkeslettet ditt-artikkel eller Apples Endre dato & klokkeslett-artikkel.

Du må kanskje prøve flere enn én av disse løsningene:

Prøv en annen enhet

Prøv å logge inn på Max på en annen støttet enhet (telefon, nettbrett eller datamaskin).

Tilbakestill passordet ditt
  1. Gå til max.com/forgot-password.
  2. Skriv inn e-postadressen for Max- (eller HBO Max)-kontoen din, og velg Send inn. Glemt e-postadressen til kontoen din?
  3. Sjekk innboksen din for en e-post med tilbakestilling av Max-passord. Denne e-posten bør komme innen noen få minutter.
  4. Åpne den nyeste e-posten for tilbakestilling av passord og velg Tilbakestill passordet.
  5. Skriv inn et nytt passord og velg deretter Opprett passord.
    Det nye passordet ditt bør bestå av minst ti tegn med ikke mer enn fire gjentatte tegn på rad.
  6. Nå kan du logge inn i Max ved bruk av konto-e-postadressen din og det nye passordet.
Har du ikke fått Tilbakestilling av passord-e-posten?
Hvis du ikke får en e-post for tilbakestilling av Max-passord, går du til Kan ikke tilbakestille passord.
Apple: Gjenopprett abonnementet ditt

Hvis du registrerte deg via Apple, prøv å gjenopprette abonnementet ditt. Dette er hvordan du gjør det:

1. Åpne Max-appen på Apple-enheten du brukte til å abonnere på Max (eller HBO Max).
  2. Hvis du bruker en Apple TV, velger du Bruk fjernkontrollen.
  3. På påloggingsskjermen velger du Gjenopprett kjøp.
  4. Hvis vi finner et aktivt Max-abonnement i app-butikken, logger vi deg inn på Max-kontoen din.
Fungerer ikke koden?

Hvis koden på seks tegn ikke fungerer, kan du prøve følgende:

• Åpne et privat eller inkognito nettleservindu og gå deretter til max.com/signin.
  • Prøv å logge inn på en annen måte (velg for eksempel Bruk fjernkontrollen).
  • Prøv å bruke en annen støttet nettleser (Chrome, Firefox, Microsoft Edge eller Safari).
  • Skriv inn koden fra TV-en på max.com/signin på datamaskinen i stedet for telefonen (eller omvendt).
Slett og installer Max på nytt

Slett Max-appen fra TV-enheten, og installer deretter Max på nytt fra app-butikken. Åpne deretter Max og prøv å logge inn igjen.

Feilmeldingen «Enhetens klokkeslett er ikke synkronisert».

Hvis du får feilmeldingen «Enhetens klokkeslett er ikke synkronisert» på datamaskinen, må du kontrollere at enhetens dato og klokkeslett er riktig. Hvis du trenger hjelp, kan du søke på Internett etter «Endre enhetstid + enheten din» (f.eks. «Endre enhetens klokkeslett Android TV»).

Kan du ikke løse Captcha-puslespillet?

Noen ganger ber vi deg om å løse et puslespill for å holde kontoen din sikker. Hvis du har problemer med Captcha-puslespillet, velger du Start på nytt for å starte utfordringen på nytt.

Du kan også velge Lydutfordring for å få tilgang til kontoen din på en annen måte.