Max latautuu hitaasti, puskuroi tai pysähtyy

Videon toistoon voivat vaikuttaa monet tekijät, kuten verkon kaistanleveys, yhteyden nopeus ja laitteen käytettävissä oleva muisti.

Valitse käyttämäsi laite:

Jos Max puskuroi, voit kokeilla näitä vinkkejä. Ongelman ratkaiseminen voi vaatia kokeilemaan useampaa kuin yhtä ratkaisua:

Päivitä Max

Varmista, että sinulla on Max-sovelluksen uusin versio:

• Android: Avaa Play Store Android-laitteellasi ja etsi Max. Jos sovellukselle on saatavilla päivitys, valitse Päivitä.
  • iOS: Avaa App Store Apple-laitteellasi ja etsi Max. Jos sovellukselle on saatavilla päivitys, valitse Päivitä.
  • Amazon Fire -tabletti: Avaa Amazon Appstore Fire-tabletissasi ja etsi Max. Jos sovellukselle on saatavilla päivitys, valitse Päivitä.
Testaa yhteysnopeutesi

Voit testata Internet-yhteytesi nopeuden seuraavasti:

• Android: Lataa Internetin nopeustestisovellus Google Play Storesta ja testaa yhteysnopeutesi.
  • iOS: Lataa Internetin nopeustestisovellus Apple App Storesta ja testaa yhteysnopeutesi.
  • Amazon Fire -tabletti: Pyyhkäise Fire-tabletin aloitusnäytöstä alaspäin ja valitse sitten langattoman yhteyden kuvake. Napauta verkkoa, johon yhteys on muodostettu, ja tarkista signaalin voimakkuus ja yhteysnopeus.

HD-videon suoratoistoon tarvitaan vähintään 5 Mbit/s:n latausnopeus.

Nollaa tai vaihda Wi-Fi-verkkoon

Nollaa Wi-Fi-yhteys

Jos puhelimesi tai tablettisi on yhdistetty langattomaan verkkoon, kokeile seuraavaa:

1. Ota puhelimen tai tabletin lentokonetila käyttöön.
  2. Odota 10 sekuntia ja poista sitten lentokonetila käytöstä.
  3. Avaa Max ja yritä katsoa jotain.

Vaihda Wi-Fi-yhteyteen

Jos käytät mobiilidataa, yritä muodostaa yhteys langattomaan verkkoon siirtymällä puhelimen tai tabletin asetuksiin ja muodostamalla yhteys Wi-Fi-verkkoon. Tarkista sitten, parantuuko toiston laatu.

Vähennä toimintaa verkossasi

Jos muut ihmiset käyttävät samaa Wi-Fi-verkkoa, pyydä heitä keskeyttämään toimintansa hetkellisesti, jotta sisällön suoratoistoon Maxissa saadaan mahdollisimman paljon kaistaa.

Käynnistä laitteesi uudelleen

Käynnistä puhelin tai tabletti ja verkkolaitteet uudelleen seuraavasti:

1. Sammuta puhelin tai tabletti, jolla käytät Maxia.
  2. Sammuta verkkolaitteet (modeemi, reititin jne.).
  3. Odota 30 sekuntia.
  4. Käynnistä modeemi uudelleen ja odota, että se muodostaa yhteyden internetiin (noin 1 minuutti).
  5. Käynnistä reititin uudelleen ja odota, että se muodostaa yhteyden internetiin.
  6. Käynnistä puhelin tai tabletti, avaa Max ja yritä katsoa jotain.
Kokeile toista laitetta

Kokeile suoratoistaa Maxia toisella tuetulla laitteella, joka on yhdistetty samaan verkkoon. Näin voit määrittää, liittyykö ongelma verkkoon vai tiettyyn laitteeseen.

Jos puskurointi tapahtuu vain puhelimella tai tabletilla, poista Max-sovellus puhelimesta tai tabletista ja asenna se uudelleen sovelluskaupasta. Avaa sitten Max ja yritä katsoa jotakin.

Jos max.com puskuroi, voit kokeilla näitä vinkkejä. Ongelman ratkaiseminen voi vaatia kokeilemaan useampaa kuin yhtä ratkaisua:

Tarkista selaimesi

Parhaan käyttökokemuksen saamiseksi suosittelemme käyttämään tuettua selainta.

Jos käytät tuettua selainta, päivitä selaimesi uusimpaan versioon. Ohjeet löydät etsimällä internetistä hakusanalla "päivitä" + selaimesi nimi (esim. päivitä Chrome).

Kokeile toista selainta

Kokeile käyttää toista tuettua selainta (Chrome, Firefox, Microsoft Edge tai Safari). Jos videon toisto onnistuu toisella selaimella, tarkista selaimen asetukset:

• Varmista, että kolmannen osapuolen evästeet ovat käytössä.
  • Poista mainosten esto-ohjelmisto käytöstä.
  • Poista yksityinen selaus tai incognito-tila käytöstä.
  • Poista selaimen laajennukset ja lisäosat käytöstä.

Sulje ja avaa se uudelleen ja yritä sitten katsoa jotain.

Testaa yhteysnopeutesi

Testaa Internet-yhteytesi varmistaaksesi, että latausnopeus on vähintään 5 Mbit/s. Avaa selain ja etsi hakusanalla "Internet-yhteyden nopeustesti". Jos latausnopeutesi ei täytä vähimmäisvaatimusta, ratkaise yhteysnopeusongelma ottamalla yhteyttä Internet-palveluntarjoajaasi.

Vähennä toimintaa verkossasi

Jos muut ihmiset käyttävät samaa verkkoa, pyydä heitä keskeyttämään toimintansa hetkellisesti, jotta sisällön suoratoistoon Maxissa saadaan mahdollisimman paljon kaistaa.

Käynnistä laitteesi uudelleen

Käynnistä tietokoneesi ja verkkolaitteet uudelleen seuraavasti:

1. Sulje kaikki sovellukset ja käynnistä tietokone uudelleen.
  2. Sammuta verkkolaitteet (modeemi, reititin jne.).
  3. Odota 30 sekuntia.
  4. Käynnistä modeemi uudelleen ja odota, että se muodostaa yhteyden internetiin (noin 1 minuutti).
  5. Käynnistä reititin uudelleen ja odota, että se muodostaa yhteyden internetiin.
  6. Käynnistä tietokone, siirry osoitteeseen max.com ja yritä katsoa jotain.
Kokeile langallista yhteyttä

Yhteys toimii parhaiten, kun käytät langallista yhteyttä tietokoneesi kanssa (Wi-Fi-verkon sijaan). Yhdistä tietokoneesi reitittimeen Ethernet-kaapelilla.

Varmista, että verkkolaitteiden (esim. modeemi, reititin jne.) kaapelit on kytketty kunnolla molempiin liitäntäpisteisiin. Huonosti kytketty koaksiaali- tai Ethernet-kaapeli voi heikentää signaalia.

Jos Max ei toimi odotetulla tavalla, valitse käyttämäsi laite:

AirPlay

Jos tarvitset apua AirPlayn kanssa, valitse laite, josta suoratoistat sisältöä (iPhone, iPad tai Mac).

Amazon Fire TV

Jos Max puskuroi, voit kokeilla näitä vinkkejä. Ongelman ratkaiseminen voi vaatia kokeilemaan useampaa kuin yhtä ratkaisua:

Tarkista päivitykset

Varmista ensin, että Max-sovellus ja Amazon Fire TV ovat ajan tasalla.

• Max sovellus: Korosta Fire TV:ssä Max-ruutu ja paina sitten kaukosäätimen Menu-painiketta (painike, jossa on kolme viivaa). Valitse oikeasta alakulmasta More Info > Update.
  • Amazon Fire TV: Siirry Fire TV:ssä kohtaan Settings > My Fire TV > About > Check for System Update.
Testaa yhteysnopeutesi

Siirry Amazon Fire TV:ssä kohtaan Settings > Network. Tarkista sitten verkon tila painamalla kaukosäätimen toistopainiketta.

Voit testata yhteyden nopeuden myös lataamalla Internet-yhteyden nopeustestisovelluksen Amazon Appstoresta. HD-videon suoratoistoon tarvitaan vähintään 5 Mbit/s:n latausnopeus. Parhaan 4K-suoratoistokokemuksen saamiseksi suosittelemme yli 50 Mbit/s:n latausnopeutta.

Vähennä toimintaa verkossasi

Jos muut ihmiset käyttävät samaa verkkoa, pyydä heitä keskeyttämään toimintansa hetkellisesti, jotta sisällön suoratoistoon Maxissa saadaan mahdollisimman paljon kaistaa.

Tyhjennä sovelluksen välimuisti ja tiedot
  1. Siirry Fire TV:ssä kohtaan Settings > Applications > Manage Installed Applications.
  2. Valitse Max asennettujen sovellusten luettelosta.
  3. Valitse Tyhjennä välimuisti ja sitten Tyhjennä tiedot.
  4. Avaa Max uudelleen, kirjaudu sisään ja yritä katsoa jotain.
Käynnistä laitteesi uudelleen

Käynnistä Fire TV ja verkkolaitteet uudelleen seuraavasti:

1. Sammuta verkkolaitteet (modeemi, reititin jne.).
  2. Odota 30 sekuntia.
  3. Käynnistä modeemi uudelleen ja odota, että se muodostaa yhteyden internetiin (noin 1 minuutti).
  4. Käynnistä reititin uudelleen ja odota, että se muodostaa yhteyden internetiin.
  5. Siirry Amazon Fire TV:ssä kohtaan Settings > My Fire TV > Restart.
Kokeile langallista yhteyttä

Jos Amazon Fire TV:ssä on Ethernet-portti, yritä liittää Fire TV reitittimeen Ethernet-kaapelilla (Wi-Fi-yhteyden sijaan).

Varmista, että verkkolaitteiden (modeemi, reititin jne.) kaapelit on kytketty kunnolla molempiin liitäntäpisteisiin. Huonosti kytketty koaksiaali- tai Ethernet-kaapeli voi heikentää signaalia.

Kokeile toista laitetta

Kokeile suoratoistaa Maxia toisella tuetulla laitteella, joka on yhdistetty samaan verkkoon. Näin voit määrittää, liittyykö ongelma verkkoon vai tiettyyn laitteeseen.

Jos puskurointi tapahtuu vain Fire TV:ssä, poista Max-sovellus Fire TV:stä ja asenna se uudelleen Amazon Appstoresta. Avaa sitten Max ja yritä katsoa jotakin.

Android TV

Jos Max puskuroi, voit kokeilla näitä vinkkejä. Ongelman ratkaiseminen voi vaatia kokeilemaan useampaa kuin yhtä ratkaisua:

Tarkista päivitykset

Varmista ensin, että Max-sovellus ja Android TV ovat ajan tasalla.

• Max-sovellus: Korosta Android TV:ssä Max-sovellus, paina ja pidä valintapainiketta painettuna ja valitse Näytä tiedot > Päivitä.
  • Android TV: Siirry Android TV:ssä kohtaan Asetukset > Järjestelmä > Tietoja > Järjestelmäpäivitys > Tarkista päivitykset.
Testaa yhteysnopeutesi

Lataa Internet-yhteyden nopeustestisovellus Google Play Storesta ja testaa yhteysnopeus (tai testaa latausnopeus tietokoneella, joka on liitetty samaan verkkoon Android TV:n kanssa. Avaa selain ja hae hakusanalla "Internet-yhteyden nopeustesti").

HD-videon suoratoistoon tarvitaan vähintään 5 Mbit/s:n latausnopeus. Parhaan 4K-suoratoistokokemuksen saamiseksi suosittelemme yli 50 Mbit/s:n latausnopeutta.

Vähennä toimintaa verkossasi

Jos muut ihmiset käyttävät samaa verkkoa, pyydä heitä keskeyttämään toimintansa hetkellisesti, jotta sisällön suoratoistoon Maxissa saadaan mahdollisimman paljon kaistaa.

Tyhjennä sovelluksen välimuisti ja tiedot
  1. Siirry Android TV:ssä kohtaan Asetukset > Sovellukset > Järjestelmäsovellukset.
  2. Valitse Max asennettujen sovellusten luettelosta.
  3. Valitse Tyhjennä välimuisti ja sitten Tyhjennä tiedot.
  4. Avaa Max uudelleen, kirjaudu sisään ja yritä katsoa jotain.

Huomautus Nämä vaiheet vaihtelevat Android-käyttöjärjestelmän mukaan.

Käynnistä laitteesi uudelleen

Käynnistä Android TV ja verkkolaitteet uudelleen seuraavasti:

1. Sammuta verkkolaitteet (modeemi, reititin jne.).
  2. Odota 30 sekuntia.
  3. Käynnistä modeemi uudelleen ja odota, että se muodostaa yhteyden internetiin (noin 1 minuutti).
  4. Käynnistä reititin uudelleen ja odota, että se muodostaa yhteyden internetiin.
  5. Siirry Android TV:ssä kohtaan Asetukset > Tietoja > Käynnistä uudelleen > Käynnistä uudelleen.
  6. Avaa Max ja yritä katsoa jotain.

Huomautus Nämä vaiheet vaihtelevat Android-käyttöjärjestelmän mukaan.

Kokeile langallista yhteyttä

Jos Android TV:ssä on Ethernet-portti, yritä liittää laitteesi reitittimeen Ethernet-kaapelilla (Wi-Fi-yhteyden sijaan).

Varmista, että verkkolaitteiden (modeemi, reititin jne.) kaapelit on kytketty kunnolla molempiin liitäntäpisteisiin. Huonosti kytketty koaksiaali- tai Ethernet-kaapeli voi heikentää signaalia.

Kokeile toista laitetta

Kokeile suoratoistaa Maxia toisella tuetulla laitteella, joka on yhdistetty samaan verkkoon. Näin voit määrittää, liittyykö ongelma verkkoon vai tiettyyn laitteeseen.

Jos puskurointi tapahtuu vain Android TV:ssä, poista Max-sovellus Android TV:stä ja asenna se uudelleen Google Play Storesta. Avaa sitten Max ja yritä katsoa jotakin.

Apple TV

Jos Max puskuroi, voit kokeilla näitä vinkkejä. Ongelman ratkaiseminen voi vaatia kokeilemaan useampaa kuin yhtä ratkaisua:

Tarkista päivitykset

Varmista ensin, että Max-sovellus ja Apple TV ovat ajan tasalla.

• Max-sovellus: Avaa App Store ja etsi Max. Jos päivitys on saatavilla, valitse Päivitä.
  • Apple TV: Siirry Apple TV:ssä kohtaan Asetukset > Järjestelmä > Ohjelmistopäivitykset > Päivitä ohjelmisto.

Avaa sitten Max ja yritä katsoa jotain.

Testaa yhteysnopeutesi

Lataa Internet-yhteyden nopeustestisovellus Apple App Storesta ja testaa yhteysnopeus (tai testaa latausnopeus tietokoneella, joka on liitetty samaan verkkoon Apple TV:n kanssa. Avaa selain ja hae hakusanalla "Internet-yhteyden nopeustesti").

HD-videon suoratoistoon tarvitaan vähintään 5 Mbit/s:n latausnopeus. Parhaan 4K-suoratoistokokemuksen saamiseksi suosittelemme yli 50 Mbit/s:n latausnopeutta.

Vähennä toimintaa verkossasi

Jos muut ihmiset käyttävät samaa verkkoa, pyydä heitä keskeyttämään toimintansa hetkellisesti, jotta sisällön suoratoistoon Maxissa saadaan mahdollisimman paljon kaistaa.

Sulje avoimet sovellukset

Käynnissä olevat sovellukset saattavat käyttää verkon kaistanleveyttä tai käytettävissä olevaa muistia. Vapauta resursseja Maxille sulkemalla kaikki Apple TV:ssä käynnissä olevat sovellukset seuraavasti:

1. Paina Apple TV:n kaukosäätimen TV-painiketta kaksi kertaa nopeasti.
  2. Sulje valittu sovellus pyyhkäisemällä ylöspäin (voit selata käynnissä olevia sovelluksia pyyhkäisemällä vasemmalle tai oikealle).
  3. Kun olet sulkenut kaikki sovellukset, avaa Max uudelleen ja yritä katsoa jotain.
Käynnistä laitteesi uudelleen

Käynnistä Apple TV ja verkkolaitteet uudelleen seuraavasti:

1. Sammuta verkkolaitteet (modeemi, reititin jne.).
  2. Odota 30 sekuntia.
  3. Käynnistä modeemi uudelleen ja odota, että se muodostaa yhteyden internetiin (noin 1 minuutti).
  4. Käynnistä reititin uudelleen ja odota, että se muodostaa yhteyden internetiin.
  5. Siirry Apple TV:ssä kohtaan Asetukset > Tietoja > Järjestelmä > Käynnistä uudelleen.
  6. Avaa Max ja yritä katsoa jotain.
Kokeile langallista yhteyttä

Jos Apple TV:ssä on Ethernet-portti, yritä liittää laitteesi reitittimeen Ethernet-kaapelilla (Wi-Fi-yhteyden sijaan).

Varmista, että verkkolaitteiden (modeemi, reititin jne.) kaapelit on kytketty kunnolla molempiin liitäntäpisteisiin. Huonosti kytketty koaksiaali- tai Ethernet-kaapeli voi heikentää signaalia.

Kokeile toista laitetta

Kokeile suoratoistaa Maxia toisella tuetulla laitteella, joka on yhdistetty samaan verkkoon. Näin voit määrittää, liittyykö ongelma verkkoon vai tiettyyn laitteeseen.

Jos puskurointi tapahtuu vain Apple TV:ssä, poista Max-sovellus Apple TV:stä ja asenna se uudelleen Apple App Storesta. Avaa sitten Max ja yritä katsoa jotakin.

Chromecast

Jos tarvitset apua Chromecastin kanssa, valitse laite, josta suoratoistat sisältöä (puhelin, tabletti tai tietokone).

LG TV (tietyissä maissa)

Jos Max puskuroi, voit kokeilla näitä vinkkejä. Ongelman ratkaiseminen voi vaatia kokeilemaan useampaa kuin yhtä ratkaisua:

Tarkista päivitykset

Varmista ensin, että Max-sovellus ja LG TV ovat ajan tasalla.

• Max sovellus: Paina LG TV:n kaukosäätimen Koti-painiketta ja valitse sitten Kaikki asetukset > Yleiset > Tietoja tästä TV:stä > Tarkista päivitykset.
  • LG TV: Paina LG TV:n kaukosäätimen Asetukset-painiketta ja valitse sitten Kaikki asetukset > Yleiset > Tietoja tästä TV:stä > Tarkista päivitykset.

Avaa sitten Max ja yritä katsoa jotain.

Tarkista yhteysnopeutesi

Testaa latausnopeus tietokoneella, joka on liitetty samaan verkkoon LG TV:n kanssa. Avaa selain ja hae hakusanalla "Internet-yhteyden nopeustesti".

HD-videon suoratoistoon tarvitaan vähintään 5 Mbit/s:n latausnopeus. Parhaan 4K-suoratoistokokemuksen saamiseksi suosittelemme yli 50 Mbit/s:n latausnopeutta.

Vähennä toimintaa verkossasi

Jos muut ihmiset käyttävät samaa verkkoa, pyydä heitä keskeyttämään toimintansa hetkellisesti, jotta sisällön suoratoistoon Maxissa saadaan mahdollisimman paljon kaistaa.

Sulje Max ja avaa se uudelleen

Huomautus Nämä vaiheet vaihtelevat LG TV:n mallin mukaan.

1. Paina LG TV:n kaukosäätimen Koti-painiketta pitkään, niin siirryt viimeksi käyttämiisi sovelluksiin.
  2. Korosta Max-sovellus ja paina kaukosäätimen Ylös-painiketta.
  3. Sulje Max valitsemalla X.
  4. Avaa Max uudelleen ja yritä katsoa jotain.
Käynnistä laitteesi uudelleen

Käynnistä LG TV ja verkkolaitteet uudelleen seuraavasti:

1. Irrota LG TV pistorasiasta.
  2. Sammuta verkkolaitteet (modeemi, reititin jne.).
  3. Odota 30 sekuntia.
  4. Käynnistä modeemi uudelleen ja odota, että se muodostaa yhteyden internetiin (noin 1 minuutti).
  5. Käynnistä reititin uudelleen ja odota, että se muodostaa yhteyden internetiin.
  6. Käynnistä televisio uudelleen, avaa Max ja yritä katsoa jotain.
Kokeile langallista yhteyttä

Jos LG TV:ssä on Ethernet-portti, yritä liittää laitteesi reitittimeen Ethernet-kaapelilla (Wi-Fi-yhteyden sijaan).

Varmista, että verkkolaitteiden (modeemi, reititin jne.) kaapelit on kytketty kunnolla molempiin liitäntäpisteisiin. Huonosti kytketty koaksiaali- tai Ethernet-kaapeli voi heikentää signaalia.

Kokeile toista laitetta

Kokeile suoratoistaa Maxia toisella tuetulla laitteella, joka on yhdistetty samaan verkkoon. Näin voit määrittää, liittyykö ongelma verkkoon vai tiettyyn laitteeseen.

Jos puskurointi tapahtuu vain LG TV:ssä, poista Max-sovellus LG TV:stä ja asenna se uudelleen LG Content Storesta. Avaa sitten Max ja yritä katsoa jotakin.

PlayStation (tietyissä maissa)

Jos Max puskuroi, voit kokeilla näitä vinkkejä. Ongelman ratkaiseminen voi vaatia kokeilemaan useampaa kuin yhtä ratkaisua:

Tarkista päivitykset

Varmista ensin, että Max-sovellus ja PlayStation-konsoli ovat ajan tasalla.

• Max-sovellus: Korosta PlayStationissa Max, paina ohjaimen Options-näppäintä ja valitse sitten Tarkista päivitykset.
  • PlayStation-konsoli: Siirry PlayStationissa Asetukset-valikkoon ja valitse Järjestelmäohjelmiston päivitys.

Avaa sitten Max ja yritä katsoa jotain.

Testaa yhteysnopeutesi
  1. Siirry PlayStationissa kohtaan Asetukset > Verkko.
  2. Toimi sitten seuraavasti:
    • PlayStation 4: Valitse Testaa Internet-yhteys.
    • PlayStation 5: Siirry PlayStationin Asetukset-valikkoon ja valitse Käyttöjärjestelmän päivitys.

HD-videon suoratoistoon tarvitaan vähintään 5 Mbit/s:n latausnopeus. Parhaan 4K-suoratoistokokemuksen saamiseksi suosittelemme yli 50 Mbit/s:n latausnopeutta.

Vähennä toimintaa verkossasi

Jos muut ihmiset käyttävät samaa verkkoa, pyydä heitä keskeyttämään toimintansa hetkellisesti, jotta sisällön suoratoistoon Maxissa saadaan mahdollisimman paljon kaistaa.

Sulje Max ja avaa se uudelleen
  1. Korosta PlayStationissa Max-sovellus ja paina sitten PlayStation-ohjaimen Options-näppäintä.
  2. Valitse Sulje sovellus.
  3. Avaa Max uudelleen ja yritä katsoa jotain.
Käynnistä laitteesi uudelleen

Käynnistä PlayStation ja verkkolaitteet uudelleen seuraavasti:

1. Sammuta PlayStation-konsoli.
  2. Sammuta verkkolaitteet (modeemi, reititin jne.).
  3. Odota 30 sekuntia.
  4. Käynnistä modeemi uudelleen ja odota, että se muodostaa yhteyden internetiin (noin 1 minuutti).
  5. Käynnistä reititin uudelleen ja odota, että se muodostaa yhteyden internetiin.
  6. Käynnistä PlayStation uudelleen, avaa Max ja yritä katsoa jotain.
Kokeile langallista yhteyttä

Yritä yhdistää PlayStation-konsoli reitittimeen Ethernet-kaapelilla (Wi-Fi-yhteyden sijaan).

Varmista, että verkkolaitteiden (modeemi, reititin jne.) kaapelit on kytketty kunnolla molempiin liitäntäpisteisiin. Huonosti kytketty koaksiaali- tai Ethernet-kaapeli voi heikentää signaalia.

Kokeile toista laitetta

Kokeile suoratoistaa Maxia toisella tuetulla laitteella, joka on yhdistetty samaan verkkoon. Näin voit määrittää, liittyykö ongelma verkkoon vai tiettyyn laitteeseen.

Jos puskurointi tapahtuu vain PlayStationissa, poista Max-sovellus PlayStationista ja asenna se uudelleen PlayStation Storesta. Avaa sitten Max ja yritä katsoa jotakin.

Samsung TV

Jos Max puskuroi, voit kokeilla näitä vinkkejä. Ongelman ratkaiseminen voi vaatia kokeilemaan useampaa kuin yhtä ratkaisua:

Tarkista päivitykset

Varmista ensin, että Max-sovellus ja Samsung TV ovat ajan tasalla.

• Max-sovellus: Paina kaukosäätimen Koti-painiketta ja valitse sitten Sovellukset > Asetukset-kuvake hammasratas > Päivitykset.
  • Samsung TV: Paina kaukosäätimen Koti-painiketta ja valitse sitten Asetukset-kuvake hammasratas. Valitse Tuki > Ohjelmistopäivitykset > Päivitä nyt.

Avaa sitten Max ja yritä katsoa jotain.

Testaa yhteysnopeutesi

Testaa latausnopeus tietokoneella, joka on liitetty samaan verkkoon Samsung TV:n kanssa. Avaa selain ja hae hakusanalla "Internet-yhteyden nopeustesti".

HD-videon suoratoistoon tarvitaan vähintään 5 Mbit/s:n latausnopeus. Parhaan 4K-suoratoistokokemuksen saamiseksi suosittelemme yli 50 Mbit/s:n latausnopeutta.

Vähennä toimintaa verkossasi

Jos muut ihmiset käyttävät samaa verkkoa, pyydä heitä keskeyttämään toimintansa hetkellisesti, jotta sisällön suoratoistoon Maxissa saadaan mahdollisimman paljon kaistaa.

Käynnistä laitteesi uudelleen

Käynnistä Samsung TV ja verkkolaitteet uudelleen seuraavasti:

1. Sammuta verkkolaitteet (modeemi, reititin jne.).
  2. Odota 30 sekuntia.
  3. Käynnistä modeemi uudelleen ja odota, että se muodostaa yhteyden internetiin (noin 1 minuutti).
  4. Käynnistä reititin uudelleen ja odota, että se muodostaa yhteyden internetiin.
  5. Paina Samsung TV:n kaukosäätimen virtapainiketta pitkään, kunnes TV sammuu ja käynnistyy uudelleen.
  6. Avaa Max ja yritä katsoa jotain.
Tyhjennä sovelluksen välimuisti ja tiedot

Joissakin Samsung TV -laitteissa on mahdollista tyhjentää sovellusten välimuisti ja tiedot. Kokeile seuraavia vinkkejä:

1. Paina Samsung TV:n kaukosäätimen Koti-painiketta ja valitse sitten Asetukset-kuvake.
  2. Valitse Tuki (tarvittaessa) ja sitten Laitteen ylläpito.
  3. Valitse Tallennustilan hallinta.
  4. Etsi Max ja valitse Näytä tiedot.
  5. Valitse Tyhjennä välimuisti.
  6. Valitse Tyhjennä tiedot.
  7. Avaa Max, kirjaudu sisään, ja yritä katsoa jotain.

Huomautus Sovelluksen välimuistin ja tietojen tyhjentäminen ei ole mahdollista kaikissa Samsung TV -laitteissa, ja vaiheet vaihtelevat TV-mallin mukaan. Lisätietoja on osoitteessa samsung.com/support.

Kokeile langallista yhteyttä

Jos Samsung TV:ssä on Ethernet-portti, yritä liittää laitteesi reitittimeen Ethernet-kaapelilla (Wi-Fi-yhteyden sijaan).

Varmista, että verkkolaitteiden (modeemi, reititin jne.) kaapelit on kytketty kunnolla molempiin liitäntäpisteisiin. Huonosti kytketty koaksiaali- tai Ethernet-kaapeli voi heikentää signaalia.

Kokeile toista laitetta

Kokeile suoratoistaa Maxia toisella tuetulla laitteella, joka on yhdistetty samaan verkkoon. Näin voit määrittää, liittyykö ongelma verkkoon vai tiettyyn laitteeseen.

Jos puskurointi tapahtuu vain Samsung TV:ssä, poista Max-sovellus Samsung TV:stä ja asenna se uudelleen Samsungin sovelluskaupasta. Avaa sitten Max ja yritä katsoa jotakin.

Sony TV

Jos sinulla on Sonyn Android-älytelevisio, kokeile edellä kuvattuja Android TV:n vinkkejä.

Vodafone TV (tietyissä maissa)

Max-sovellus ei ole saatavilla Vodafone TV -laitteissa kaikissa maissa.

Jos Max puskuroi, voit kokeilla näitä vinkkejä. Ongelman ratkaiseminen voi vaatia kokeilemaan useampaa kuin yhtä ratkaisua:

Tarkista päivitykset
  1. Max-sovellus: Tarkista Vodafone TV:ssä, onko Max-päivityksiä saatavilla. Jos päivitys on saatavilla, päivitä Max-sovellus Vodafone TV:ssäsi.
  2. Vodafone TV: Siirry Vodafone TV:ssä kohtaan Settings > Device > Settings > About > System Update.
Testaa yhteysnopeutesi

Testaa latausnopeus tietokoneella, joka on liitetty samaan verkkoon Vodafone TV:n kanssa. Avaa selain ja hae hakusanalla "Internet-yhteyden nopeustesti".

HD-videon suoratoistoon tarvitaan vähintään 5 Mbit/s:n latausnopeus.

Vähennä toimintaa verkossasi

Jos muut ihmiset käyttävät samaa verkkoa, pyydä heitä keskeyttämään toimintansa hetkellisesti, jotta sisällön suoratoistoon Maxissa saadaan mahdollisimman paljon kaistaa.

Käynnistä laitteesi uudelleen

Käynnistä Vodafone TV ja verkkolaitteet uudelleen seuraavasti:

1. Irrota Vodafone TV pistorasiasta tai sammuta se.
  2. Sammuta verkkolaitteet (modeemi, reititin jne.).
  3. Odota 30 sekuntia.
  4. Käynnistä modeemi uudelleen ja odota, että se muodostaa yhteyden internetiin (noin 1 minuutti).
  5. Käynnistä reititin uudelleen ja odota, että se muodostaa yhteyden internetiin.
  6. Käynnistä Vodafone TV uudelleen, avaa Max ja yritä katsoa jotain.
Kokeile toista laitetta

Kokeile suoratoistaa Maxia toisella tuetulla laitteella, joka on yhdistetty samaan verkkoon. Näin voit määrittää, liittyykö ongelma verkkoon vai tiettyyn laitteeseen.

VF TV Play (vain Portugali)

Jos Max puskuroi, voit kokeilla näitä vinkkejä. Ongelman ratkaiseminen voi vaatia kokeilemaan useampaa kuin yhtä ratkaisua:

Tarkista päivitykset
  1. Max-sovellus: Tarkista VF TV Play -laitteessa, onko Max-päivityksiä saatavilla. Jos päivitys on saatavilla, päivitä Max-sovellus VF TV Play -laitteessa.
  2. VF TV Play: Siirry VF TV Play -laitteessa kohtaan Settings > Device > Settings > About > System Update.
Testaa yhteysnopeutesi

Testaa latausnopeus tietokoneella, joka on liitetty samaan verkkoon VF TV Play -laitteen kanssa. Avaa selain ja hae hakusanalla "Internet-yhteyden nopeustesti".

HD-videon suoratoistoon tarvitaan vähintään 5 Mbit/s:n latausnopeus.

Vähennä toimintaa verkossasi

Jos muut ihmiset käyttävät samaa verkkoa, pyydä heitä keskeyttämään toimintansa hetkellisesti, jotta sisällön suoratoistoon Maxissa saadaan mahdollisimman paljon kaistaa.

Käynnistä laitteesi uudelleen

Käynnistä VF TV Play ja verkkolaitteet uudelleen seuraavasti:

1. Irrota VF TV Play pistorasiasta tai sammuta se.
  2. Sammuta verkkolaitteet (modeemi, reititin jne.).
  3. Odota 30 sekuntia.
  4. Käynnistä modeemi uudelleen ja odota, että se muodostaa yhteyden internetiin (noin 1 minuutti).
  5. Käynnistä reititin uudelleen ja odota, että se muodostaa yhteyden internetiin.
  6. Käynnistä VF TV Play uudelleen, avaa Max ja yritä katsoa jotain.
Kokeile toista laitetta

Kokeile suoratoistaa Maxia toisella tuetulla laitteella, joka on yhdistetty samaan verkkoon. Näin voit määrittää, liittyykö ongelma verkkoon vai tiettyyn laitteeseen.

Xbox-konsoli (tietyissä maissa)

Jos Max puskuroi, voit kokeilla näitä vinkkejä. Ongelman ratkaiseminen voi vaatia kokeilemaan useampaa kuin yhtä ratkaisua:

Tarkista Xbox-palvelun tila

Tarkista Xbox-palvelun tila Xboxin tila -sivulla.

Tarkista päivitykset

Varmista, että Max-sovellus ja Xbox-konsoli ovat ajan tasalla.

• Max-sovellus: Siirry Xboxissa kohtaan Omat pelit ja sovellukset, korosta Max ja paina ohjaimen valikkopainiketta ja asenna päivitys valitsemalla Hallitse sovellusta.
  • Xbox-konsoli: Siirry Xboxissa kohtaan Profiili ja järjestelmä > Asetukset > Järjestelmä > Päivitykset.

Avaa sitten Max ja yritä katsoa jotain.

Testaa yhteysnopeutesi

Jos haluat testata yhteytesi nopeuden, siirry kohtaan Verkkoyhteyden nopeuden vianmääritys ja valitse Suorita konsolin nopeustesti.

HD-videon suoratoistoon tarvitaan vähintään 5 Mbit/s:n latausnopeus. Parhaan 4K-suoratoistokokemuksen saamiseksi suosittelemme yli 50 Mbit/s:n latausnopeutta.

Vähennä toimintaa verkossasi

Jos muut ihmiset käyttävät samaa verkkoa, pyydä heitä keskeyttämään toimintansa hetkellisesti, jotta sisällön suoratoistoon Maxissa saadaan mahdollisimman paljon kaistaa.

Sulje Max ja avaa se uudelleen
  1. Paina ohjaimen Xbox-painiketta.
  2. Korosta Max, paina valikkopainiketta ja valitse sitten Lopeta.
  3. Avaa Max uudelleen ja yritä katsoa jotain.
Käynnistä laitteesi uudelleen

Käynnistä Xbox ja verkkolaitteet uudelleen seuraavasti:

1. Sammuta verkkolaitteet (modeemi, reititin jne.).
  2. Odota 30 sekuntia.
  3. Käynnistä modeemi uudelleen ja odota, että se muodostaa yhteyden internetiin (noin 1 minuutti).
  4. Käynnistä reititin uudelleen ja odota, että se muodostaa yhteyden internetiin.
  5. Paina ohjaimen Xbox-painiketta ja valitse Käynnistä konsoli uudelleen > Käynnistä uudelleen.
  6. Avaa Max ja yritä katsoa jotain.
Kokeile langallista yhteyttä

Yritä yhdistää Xbox-konsoli reitittimeen Ethernet-kaapelilla (Wi-Fi-yhteyden sijaan).

Varmista, että verkkolaitteiden (modeemi, reititin jne.) kaapelit on kytketty kunnolla molempiin liitäntäpisteisiin. Huonosti kytketty koaksiaali- tai Ethernet-kaapeli voi heikentää signaalia.

Kokeile toista laitetta

Kokeile suoratoistaa Maxia toisella tuetulla laitteella, joka on yhdistetty samaan verkkoon. Näin voit määrittää, liittyykö ongelma verkkoon vai tiettyyn laitteeseen.

Jos puskurointi tapahtuu vain Xboxissa, poista Max-sovellus Xboxista ja asenna se uudelleen Xbox-sovelluskaupasta. Avaa sitten Max ja yritä katsoa jotakin.