Indlæsning gør, at Max er langsom eller stopper

Der er mange ting, der kan påvirke videoafspilningen, herunder netværkets båndbredde, internethastigheden og den tilgængelige hukommelse på din enhed.

Vælg den enhed, du bruger:

Hvis Max stopper for at indlæse, kan du prøve nogle af disse løsninger. Du kan eventuelt blive nødt til at prøve mere end én løsning for at løse problemet:

Opdater Max

Sørg for, at du har den seneste version af Max-appen:

• Android: Åbn Play Butik på din Android-enhed, og søg efter Max. Hvis der er en tilgængelig app-opdatering, vælg Opdater.
  • iOS: Åbn App Store på din Apple-enhed, og søg efter Max. Hvis der er en tilgængelig app-opdatering, vælg Opdater.
  • Amazon Fire-tablet: Åbn Amazon Appstore på din Fire-tablet, og søg efter Max. Hvis der er en tilgængelig app-opdatering, vælg Update.
Test din internethastighed

Sådan tester du din internethastighed:

• Android: Download en app til test af internethastighed fra Google Play Butik, og test din internethastighed.
  • iOS: Download en app til test af internethastighed fra Apple App Store, og test din internethastighed.
  • Amazon Fire-tablet: Stryg nedad fra startskærmen på din Fire-tablet, og vælg så ikonet til trådløs internetforbindelse. Tryk på det netværk, du er forbundet til, og tjek signalstyrken og internethastigheden.

Du har brug for en downloadhastighed på mindst 5 Mbps for at streame HD-video.

Nulstil, eller skift til Wi-Fi

Nulstil din Wi-Fi-forbindelse

Hvis din telefon eller tablet er forbundet til et trådløst netværk, kan du prøve følgende:

1. Slå flytilstand til på din telefon eller tablet.
  2. Vent 10 sekunder, og slå derefter flytilstand fra.
  3. Åbn Max, og prøv at se noget.

Skift til en Wi-Fi-forbindelse

Hvis du bruger en mobil netværksforbindelse, kan du prøve at forbinde til et trådløst netværk og se, om afspilningen forbedres. For at gøre dette skal du gå til Indstillinger på din telefon eller tablet og forbinde til et Wi-Fi-netværk.

Reducer trafikken på dit netværk

Hvis andre personer anvender det samme Wi-Fi-netværk, kan du bede dem om midlertidigt at stoppe det, de laver. Dette vil sikre mest mulig båndbredde til streaming af Max.

Genstart dine enheder

Genstart din telefon eller tablet samt netværksenheder. Sådan gør du:

1. Sluk for din telefon eller tablet med Max.
  2. Kobl strømmen fra dine netværksenheder (modem, router osv.).
  3. Vent 30 sekunder.
  4. Sæt strøm til dit modem igen, og vent på, at det opretter forbindelse til internettet (ca. 1 minut).
  5. Sæt strøm til din router igen, og vent på, at den opretter forbindelse til internettet.
  6. Tænd for din telefon eller tablet, åbn Max, og prøv at se noget.
Prøv en anden enhed

Prøv at streame Max på en anden understøttet enhed, der er tilsluttet det samme netværk. Dette vil hjælpe med at fastslå, om problemet vedrører dit netværk eller en specifik enhed.

Hvis indlæsningsstop kun sker på din telefon eller tablet, bør du slette Max-appen fra din telefon eller tablet og installere den igen fra appbutikken. Åbn derefter Max, og prøv at se noget.

Hvis max.com stopper for at indlæse, kan du prøve nogle af disse løsninger. Du kan eventuelt blive nødt til at prøve mere end én løsning for at løse problemet:

Tjek din browser

Vi anbefaler, at du bruger en understøttet browser for at få den bedste oplevelse.

Hvis du bruger en understøttet browser, bør du opdatere din browser til den nyeste version. For at finde ud af hvordan man gør det, kan du søge på internettet efter "opdatering" + navnet på din browser (f.eks. "opdater Chrome").

Prøv en anden browser

Prøv at bruge en anden understøttet browser (Chrome, Firefox, Microsoft Edge eller Safari). Hvis videoen afspilles i en anden browser, bør du tjekke din browserkonfiguration.

• Sørg for, at tredjepartscookies er slået til.
  • Deaktiver annonceblokerende software.
  • Slå privat browser eller inkognito-tilstand fra.
  • Deaktiver browser-plugins, -udvidelser og tillægsprogrammer.

Luk og åbn din browser igen, og prøv derefter at se noget.

Test din internethastighed

Test din internetforbindelse for at sikre dig, at du har en downloadhastighed på mindst 5 Mbps. For at gøre dette skal du åbne en browser og søge efter "internethastighedstest". Hvis din downloadhastighed ikke ligger over minimumsgrænsen, bør du kontakte din internetudbyder for at foretage fejlsøgning på din forbindelseshastighed.

Reducer trafikken på dit netværk

Hvis andre personer anvender det samme netværk, kan du bede dem om midlertidigt at stoppe det, de laver. Dette vil sikre mest mulig båndbredde til streaming af Max.

Genstart dine enheder

Genstart din computer og netværksenheder. Sådan gør du:

1. Luk alle apps, og genstart din computer.
  2. Kobl strømmen fra dine netværksenheder (f.eks. modem, router osv.).
  3. Vent 30 sekunder.
  4. Sæt strøm til dit modem igen, og vent på, at det opretter forbindelse til internettet (ca. 1 minut).
  5. Sæt strøm til din router igen, og vent på, at den opretter forbindelse til internettet.
  6. Tænd for din computer, gå til max.com, og prøv at se noget.
Prøv at oprette en kablet forbindelse til internettet

For at opnå den bedste ydeevne kan du prøve at oprette kabelforbindelse til internettet (i stedet for at bruge Wi-Fi). For at gøre dette, skal du forbinde din computer til din router via et netværkskabel.

Sørg for, at begge ender af kablerne til alle dine netværksenheder (f.eks. modem, router, osv.) er solidt tilsluttede. Et løst koaksial- eller netværkskabel kan svække signalet.

Hvis Max ikke virker som forventet, så vælg den enhed, du bruger:

AirPlay

For at få hjælp med AirPlay skal du vælge den enhed, du streamer fra (iPhone, iPad eller Mac).

Amazon Fire TV

Hvis Max stopper for at indlæse, kan du prøve nogle af disse løsninger. Du kan eventuelt blive nødt til at prøve mere end én løsning for at løse problemet:

Søg efter opdateringer

Sørg først for, at Max-appen og dit Amazon Fire TV er opdaterede.

• Max-appen: Markér Max-feltet på dit Fire TV, og tryk så på Menu-knappen på din fjernbetjening (knappen med tre linjer). Vælg More Info i nederste højre hjørne > Opdater.
  • Amazon Fire TV: Gå til Settings på dit Fire TV > My Fire TV > About > Check for System Update.
Test din internethastighed

Gå til Settings på dit Amazon Fire TV > Network. Tryk derefter på afspilningsknappen på din fjernbetjening for at kontrollere din netværksstatus.

Du kan også download en internethastighedstestapp fra Amazon Appstore og teste din internethastighed. For at streame HD-video skal du have en downloadhastighed på mindst 5 Mbps. For at få den bedste 4K-streamingoplevelse anbefaler vi en downloadhastighed på 50+ Mbps.

Reducer trafikken på dit netværk

Hvis andre personer anvender det samme netværk, kan du bede dem om midlertidigt at stoppe det, de laver. Dette vil sikre mest mulig båndbredde til streaming af Max.

Ryd appens cache og data
  1. Gå til Settings på dit Fire TV > Applications > Manage Installed Applications.
  2. Vælg Max fra din liste over installerede apps.
  3. Vælg Ryd cache og derefter Ryd data.
  4. Åbn Max igen, log ind, og prøv at se noget.
Genstart dine enheder

Genstart dit Fire TV og netværksenheder. Sådan gør du:

1. Kobl strømmen fra dine netværksenheder (modem, router osv.).
  2. Vent 30 sekunder.
  3. Sæt strøm til dit modem igen, og vent på, at det opretter forbindelse til internettet (ca. 1 minut).
  4. Sæt strøm til din router igen, og vent på, at den opretter forbindelse til internettet.
  5. Gå til Settings på dit Amazon Fire TV > My Fire TV > Restart.
Prøv at oprette en kablet forbindelse til internettet

Hvis dit Amazon Fire TV har en netværksport, kan du prøve at forbinde dit Fire TV til din router med et netværkskabel (i stedet for at bruge Wi-Fi).

Sørg for, at begge ender af kablerne til alle dine netværksenheder (modem, router, osv.) er solidt tilsluttede. Et løst koaksial- eller netværkskabel kan svække signalet.

Prøv en anden enhed

Prøv at streame Max på en anden understøttet enhed, der er tilsluttet det samme netværk. Dette vil hjælpe med at fastslå, om problemet vedrører dit netværk eller en specifik enhed.

Hvis indlæsningsstop sker på dit Fire TV, bør du slette Max-appen fra dit Fire TV og installere den igen fra Amazon Appstore. Åbn derefter Max, og prøv at se noget.

Android TV

Hvis Max stopper for at indlæse, kan du prøve nogle af disse løsninger. Du kan eventuelt blive nødt til at prøve mere end én løsning for at løse problemet:

Søg efter opdateringer

Sørg først for, at Max-appen og dit Android TV er opdaterede.

• Max-appen: Markér Max-appen på dit Android TV, og tryk og hold Select-knappen nede, og vælg Se info > Opdater.
  • Android TV: Gå til Indstillinger på dit Android TV > System > Om > Systemopdatering > Søg efter opdateringer.
Test din internethastighed

Download en internethastighedstestapp fra Google Play Butik, og test din internethastighed (eller test din downloadhastighed på en computer, der er forbundet til det samme netværk som dit Android TV. For at gøre dette skal du åbne en browser og søge efter "internethastighedstest").

For at streame HD-video skal du have en downloadhastighed på mindst 5 Mbps. For at få den bedste 4K-streamingoplevelse anbefaler vi en downloadhastighed på 50+ Mbps.

Reducer trafikken på dit netværk

Hvis andre personer anvender det samme netværk, kan du bede dem om midlertidigt at stoppe det, de laver. Dette vil sikre mest mulig båndbredde til streaming af Max.

Ryd appens cache og data
  1. Gå til Indstillinger på dit Android TV > Apps > Systemapps.
  2. Vælg Max fra din liste over installerede apps.
  3. Vælg Ryd cache og derefter Ryd data.
  4. Åbn Max igen, log ind, og prøv at se noget.

Bemærk  Disse trin vil variere afhængigt af din version af Android TV-styresystemet.

Genstart dine enheder

Genstart dit Android TV og netværksenheder. Sådan gør du:

1. Kobl strømmen fra dine netværksenheder (modem, router osv.).
  2. Vent 30 sekunder.
  3. Sæt strøm til dit modem igen, og vent på, at det opretter forbindelse til internettet (ca. 1 minut).
  4. Sæt strøm til din router igen, og vent på, at den opretter forbindelse til internettet.
  5. Gå til Indstillinger på dit Android TV > Om > Genstart > Genstart.
  6. Åbn Max, og prøv at se noget.

Bemærk  Disse trin vil variere afhængigt af din version af Android TV-styresystemet.

Prøv at oprette en kablet forbindelse til internettet

Hvis dit Android TV har en netværksport, kan du prøve at forbinde din enhed til din router med et netværkskabel (i stedet for at bruge Wi-Fi).

Sørg for, at begge ender af kablerne til alle dine netværksenheder (modem, router, osv.) er solidt tilsluttede. Et løst koaksial- eller netværkskabel kan svække signalet.

Prøv en anden enhed

Prøv at streame Max på en anden understøttet enhed, der er tilsluttet det samme netværk. Dette vil hjælpe med at fastslå, om problemet vedrører dit netværk eller en specifik enhed.

Hvis indlæsningsstop kun sker på dit Android TV, bør du slette Max-appen fra dit Android TV og installere den igen fra Google Play Butik. Åbn derefter Max, og prøv at se noget.

Apple TV

Hvis Max stopper for at indlæse, kan du prøve nogle af disse løsninger. Du kan eventuelt blive nødt til at prøve mere end én løsning for at løse problemet:

Søg efter opdateringer

Sørg først for, at Max-appen og dit Apple TV er opdaterede.

• Max-appen: Åbn App Store, og søg efter Max. Hvis der er en tilgængelig opdatering, vælg Opdater.
  • Apple TV: Naviger til Indstillinger på dit Apple TV > System > Softwareopdateringer > Opdater software.

Åbn derefter Max, og prøv at se noget.

Test din internethastighed

Download en internethastighedstestapp fra Apple App Store, og test din internethastighed (eller test din downloadhastighed på en computer, der er forbundet til det samme netværk som dit Apple TV. For at gøre dette skal du åbne en browser og søge efter "internethastighedstest").

For at streame HD-video skal du have en downloadhastighed på mindst 5 Mbps. For at få den bedste 4K-streamingoplevelse anbefaler vi en downloadhastighed på 50+ Mbps.

Reducer trafikken på dit netværk

Hvis andre personer anvender det samme netværk, kan du bede dem om midlertidigt at stoppe det, de laver. Dette vil sikre mest mulig båndbredde til streaming af Max.

Luk åbne apps

Åbne apps bruger muligvis netværksbåndbredde eller tilgængelig hukommelse. Prøv at lukke alle åbne apps på dit Apple TV for at frigøre ressourcer til Max. Sådan gør du:

1. Tryk TV-knappen på fjernbetjeningen til dit Apple TV to hurtige gange i træk.
  2. Stryg op for at lukke den valgte app (stryg til venstre eller højre for at navigere imellem dine åbne apps).
  3. Når du har lukket alle apps, kan du genåbne Max og prøve at se noget.
Genstart dine enheder

Genstart dit Apple TV og netværksenheder. Sådan gør du:

1. Kobl strømmen fra dine netværksenheder (modem, router osv.).
  2. Vent 30 sekunder.
  3. Sæt strøm til dit modem igen, og vent på, at det opretter forbindelse til internettet (ca. 1 minut).
  4. Sæt strøm til din router igen, og vent på, at den opretter forbindelse til internettet.
  5. Gå til Indstillinger på dit Apple TV > Om > System > Genstart.
  6. Åbn Max, og prøv at se noget.
Prøv at oprette en kablet forbindelse til internettet

Hvis dit Apple TV har en netværksport, kan du prøve at forbinde din enhed til din router med et netværkskabel (i stedet for at bruge Wi-Fi).

Sørg for, at begge ender af kablerne til alle dine netværksenheder (modem, router, osv.) er solidt tilsluttede. Et løst koaksial- eller netværkskabel kan svække signalet.

Prøv en anden enhed

Prøv at streame Max på en anden understøttet enhed, der er tilsluttet det samme netværk. Dette vil hjælpe med at fastslå, om problemet vedrører dit netværk eller en specifik enhed.

Hvis indlæsningsstop kun sker på dit Apple TV, bør du slette Max-appen fra dit Apple TV og geninstallere den fra Apple App Store. Åbn derefter Max, og prøv at se noget.

Chromecast

For at få hjælp med Chromecast skal du vælge den enhed, du streamer fra (telefon, tablet eller computer).

LG TV (i udvalgte lande)

Hvis Max stopper for at indlæse, kan du prøve nogle af disse løsninger. Du kan eventuelt blive nødt til at prøve mere end én løsning for at løse problemet:

Søg efter opdateringer

Sørg først for, at din Max-app og dit LG TV er opdaterede.

• Max-appen: Tryk på Home-knappen på fjernbetjeningen til dit LG TV, og vælg Alle indstillinger > Generelt > Om dette tv > Søg efter opdateringer.
  • LG TV: Tryk på indstillingsknappen på fjernbetjeningen til dit LG TV, og vælg Alle indstillinger > Generelt > Om dette tv > Søg efter opdateringer.

Åbn derefter Max, og prøv at se noget.

Test din internethastighed

Test din downloadhastighed på en computer på samme netværk som dit LG TV. For at gøre dette skal du åbne en browser og søge efter "internethastighedstest".

For at streame HD-video skal du have en downloadhastighed på mindst 5 Mbps. For at få den bedste 4K-streamingoplevelse anbefaler vi en downloadhastighed på 50+ Mbps.

Reducer trafikken på dit netværk

Hvis andre personer anvender det samme netværk, kan du bede dem om midlertidigt at stoppe det, de laver. Dette vil sikre mest mulig båndbredde til streaming af Max.

Luk Max, og åbn appen igen

Bemærk  Disse trin vil variere afhængigt af din LG TV-model.

1. Tryk og hold Hjem-knappen inde på fjernbetjeningen til dit LG TV, og gå derefter til dine seneste apps.
  2. Markér Max-appen, og tryk op-knappen på din fjernbetjening.
  3. Vælg X for at lukke Max.
  4. Åbn Max igen, og prøv at se noget.
Genstart dine enheder

Genstart dit LG TV og netværksenheder. Sådan gør du:

1. Kobl strømmen fra dit LG TV.
  2. Kobl strømmen fra dine netværksenheder (modem, router osv.).
  3. Vent 30 sekunder.
  4. Sæt strøm til dit modem igen, og vent på, at det opretter forbindelse til internettet (ca. 1 minut).
  5. Sæt strøm til din router igen, og vent på, at den opretter forbindelse til internettet.
  6. Sæt strøm til dit TV igen, åbn Max, og prøv at se noget.
Prøv at oprette en kablet forbindelse til internettet

Hvis dit LG TV har en netværksport, kan du prøve at forbinde din enhed til din router med et netværkskabel (i stedet for at bruge Wi-Fi).

Sørg for, at begge ender af kablerne til alle dine netværksenheder (modem, router, osv.) er solidt tilsluttede. Et løst koaksial- eller netværkskabel kan svække signalet.

Prøv en anden enhed

Prøv at streame Max på en anden understøttet enhed, der er tilsluttet det samme netværk. Dette vil hjælpe med at fastslå, om problemet vedrører dit netværk eller en specifik enhed.

Hvis indlæsningsstop kun sker på dit LG TV, bør du slette Max-appen fra dit LG TV og installere den igen fra LG Content Store. Åbn derefter Max, og prøv at se noget.

PlayStation (i udvalgte lande)

Hvis Max stopper for at indlæse, kan du prøve nogle af disse løsninger. Du kan eventuelt blive nødt til at prøve mere end én løsning for at løse problemet:

Søg efter opdateringer

Sørg først for, at din Max-app og din PlayStation-konsol er opdaterede.

• Max-appen: Markér Max på din PlayStation, og tryk på Options-knappen på din controller, og vælg derefter Søg efter opdatering.
  • PlayStation-konsollen: Gå til Indstillingsmenuen på din PlayStation, og vælg Systemsoftwareopdatering.

Åbn derefter Max, og prøv at se noget.

Test din internethastighed
  1. Gå til Settings på din PlayStation > Netværk.
  2. Gør så et af følgende:
    • PlayStation 4: Vælg Test internetforbindelse.
    • PlayStation 5: Gå til Indstillingsmenuen på din PlayStation, og vælg Systemsoftwareopdatering.

For at streame HD-video skal du have en downloadhastighed på mindst 5 Mbps. For at få den bedste 4K-streamingoplevelse anbefaler vi en downloadhastighed på 50+ Mbps.

Reducer trafikken på dit netværk

Hvis andre personer anvender det samme netværk, kan du bede dem om midlertidigt at stoppe det, de laver. Dette vil sikre mest mulig båndbredde til streaming af Max.

Luk Max, og åbn appen igen
  1. Markér Max-appen på din PlayStation, og tryk på knappen Options-knappen på din PlayStation-controller.
  2. Vælg Luk appen.
  3. Åbn Max igen, og prøv at se noget.
Genstart dine enheder

Genstart dit PlayStation og netværksenheder. Sådan gør du:

1. Sluk for din PlayStation-konsol.
  2. Kobl strømmen fra dine netværksenheder (modem, router osv.).
  3. Vent 30 sekunder.
  4. Sæt strøm til dit modem igen, og vent på, at det opretter forbindelse til internettet (ca. 1 minut).
  5. Sæt strøm til din router igen, og vent på, at den opretter forbindelse til internettet.
  6. Tænd for din PlayStation igen, åbn Max, og prøv at se noget.
Prøv at oprette en kablet forbindelse til internettet

Prøv at forbinde din PlayStation-konsol til din router med et netværkskabel (i stedet for at bruge Wi-Fi).

Sørg for, at begge ender af kablerne til alle dine netværksenheder (modem, router, osv.) er solidt tilsluttede. Et løst koaksial- eller netværkskabel kan svække signalet.

Prøv en anden enhed

Prøv at streame Max på en anden understøttet enhed, der er tilsluttet det samme netværk. Dette vil hjælpe med at fastslå, om problemet vedrører dit netværk eller en specifik enhed.

Hvis indlæsningsstop kun sker på din PlayStation, bør du slette Max-appen fra din PlayStation og installere den igen fra PlayStation Store. Åbn derefter Max, og prøv at se noget.

Samsung TV

Hvis Max stopper for at indlæse, kan du prøve nogle af disse løsninger. Du kan eventuelt blive nødt til at prøve mere end én løsning for at løse problemet:

Søg efter opdateringer

Sørg først for, at din Max-app og dit Samsung TV er opdaterede.

• Max-appen: Tryk på Home-knappen på din fjernbetjening, vælg derefter Apps > indstillingsikonet tandhjul > Opdateringer.
  • Samsung TV'et: Tryk på Home-knappen på din fjernbetjening, og naviger til indstillingsikonet tandhjul. Vælg Support > Softwareopdateringer > Opdater nu.

Åbn derefter Max, og prøv at se noget.

Test din internethastighed

Test din downloadhastighed på en computer på samme netværk som dit Samsung TV. For at gøre dette skal du åbne en browser og søge efter "internethastighedstest".

For at streame HD-video skal du have en downloadhastighed på mindst 5 Mbps. For at få den bedste 4K-streamingoplevelse anbefaler vi en downloadhastighed på 50+ Mbps.

Reducer trafikken på dit netværk

Hvis andre personer anvender det samme netværk, kan du bede dem om midlertidigt at stoppe det, de laver. Dette vil sikre mest mulig båndbredde til streaming af Max.

Genstart dine enheder

Genstart dit Samsung TV og netværksenheder. Sådan gør du:

1. Kobl strømmen fra dine netværksenheder (modem, router osv.).
  2. Vent 30 sekunder.
  3. Sæt strøm til dit modem igen, og vent på, at det opretter forbindelse til internettet (ca. 1 minut).
  4. Sæt strøm til din router igen, og vent på, at den opretter forbindelse til internettet.
  5. Hold afbryderknappen på fjernbetjeningen til dit Samsung TV nede, indtil dit tv slukker og tændes igen.
  6. Åbn Max, og prøv at se noget.
Ryd appens cache og data

Nogle Samsung TV'er har en mulighed for at rydde appens cache og data. Prøv følgende trin:

1. Tryk på Home-knappen på fjernbetjeningen til dit Samsung TV, og naviger til Indstillingsikonet.
  2. Vælg Support (om nødvendigt) og derefter Enhedspleje.
  3. Vælg Administrer lager.
  4. Find Max, og vælg Vis detaljer.
  5. Vælg Ryd cache.
  6. Vælg Ryd data.
  7. Åbn Max, log ind, og prøv at se noget.

Bemærk  Rydning af app-cache og -data er ikke tilgængelig på alle Samsung TV'er, og trinnene er forskellige afhængigt af din tv-model. Besøg samsung.com/support for at få flere oplysninger.

Prøv at oprette en kablet forbindelse til internettet

Hvis dit Samsung TV har en netværksport, kan du prøve at forbinde din enhed til din router med et netværkskabel (i stedet for at bruge Wi-Fi).

Sørg for, at begge ender af kablerne til alle dine netværksenheder (modem, router, osv.) er solidt tilsluttede. Et løst koaksial- eller netværkskabel kan svække signalet.

Prøv en anden enhed

Prøv at streame Max på en anden understøttet enhed, der er tilsluttet det samme netværk. Dette vil hjælpe med at fastslå, om problemet vedrører dit netværk eller en specifik enhed.

Hvis indlæsningsstop kun sker på dit Samsung TV, bør du slette Max-appen fra dit Samsung TV og installere den igen fra Samsung appbutikken. Åbn derefter Max, og prøv at se noget.

Sony TV

Hvis du har et Sony TV med indbygget Android TV, kan du prøve trinnene til Android TV ovenfor.

Vodafone TV (i udvalgte lande)

Max-appen er ikke tilgængelig på Vodafone TV-enheder i alle lande.

Hvis Max stopper for at indlæse, kan du prøve nogle af disse løsninger. Du kan eventuelt blive nødt til at prøve mere end én løsning for at løse problemet:

Søg efter opdateringer
  1. Max-appen: Søg efter en Max-opdatering på dit Vodafone TV. Hvis der er en tilgængelig opdatering, skal du opdatere Max-appen på dit Vodafone TV.
  2. Vodafone TV: Gå til Settings på dit Vodafone TV > Device > Settings > About > System Update.
Test din internethastighed

Test din downloadhastighed på en computer på samme netværk som dit Vodafone TV. For at gøre dette skal du åbne en browser og søge efter "internethastighedstest".

Du har brug for en downloadhastighed på mindst 5 Mbps for at streame HD-video.

Reducer trafikken på dit netværk

Hvis andre personer anvender det samme netværk, kan du bede dem om midlertidigt at stoppe det, de laver. Dette vil sikre mest mulig båndbredde til streaming af Max.

Genstart dine enheder

Genstart dit Vodafone TV og netværksenheder. Sådan gør du:

1. Sluk eller træk stikket ud på dit Vodafone TV.
  2. Kobl strømmen fra dine netværksenheder (modem, router osv.).
  3. Vent 30 sekunder.
  4. Sæt strøm til dit modem igen, og vent på, at det opretter forbindelse til internettet (ca. 1 minut).
  5. Sæt strøm til din router igen, og vent på, at den opretter forbindelse til internettet.
  6. Tilslut din Vodafone TV-enhed igen, åbn Max, og prøv at se noget.
Prøv en anden enhed

Prøv at streame Max på en anden understøttet enhed, der er tilsluttet det samme netværk. Dette vil hjælpe med at fastslå, om problemet vedrører dit netværk eller en specifik enhed.

VF TV Play (kun i Portugal)

Hvis Max stopper for at indlæse, kan du prøve nogle af disse løsninger. Du kan eventuelt blive nødt til at prøve mere end én løsning for at løse problemet:

Søg efter opdateringer
  1. Max-appen: Søg efter en Max-opdatering på din VF TV Play-enhed. Hvis der er en tilgængelig opdatering, skal du opdatere Max-appen på din VF TV Play-enhed.
  2. VF TV Play: Gå til Settings på din VF TV Play-enhed > Device > Settings > About > System Update.
Test din internethastighed

Test din downloadhastighed på en computer på samme netværk som dit VF TV Play-enhed. For at gøre dette skal du åbne en browser og søge efter "internethastighedstest".

Du har brug for en downloadhastighed på mindst 5 Mbps for at streame HD-video.

Reducer trafikken på dit netværk

Hvis andre personer anvender det samme netværk, kan du bede dem om midlertidigt at stoppe det, de laver. Dette vil sikre mest mulig båndbredde til streaming af Max.

Genstart dine enheder

Genstart dit VF TV Play- og netværksenheder. Sådan gør du:

1. Sluk eller træk stikket ud af din VF TV Play-enhed.
  2. Kobl strømmen fra dine netværksenheder (modem, router osv.).
  3. Vent 30 sekunder.
  4. Sæt strøm til dit modem igen, og vent på, at det opretter forbindelse til internettet (ca. 1 minut).
  5. Sæt strøm til din router igen, og vent på, at den opretter forbindelse til internettet.
  6. Tilslut din VF TV Play-enhed igen, åbn Max, og prøv at se noget.
Prøv en anden enhed

Prøv at streame Max på en anden understøttet enhed, der er tilsluttet det samme netværk. Dette vil hjælpe med at fastslå, om problemet vedrører dit netværk eller en specifik enhed.

Xbox-konsol (i udvalgte lande)

Hvis Max stopper for at indlæse, kan du prøve nogle af disse løsninger. Du kan eventuelt blive nødt til at prøve mere end én løsning for at løse problemet:

Kontroller status for Xbox-tjenesten

Kontroller status for Xbox-tjenesten på Xbox' statusside.

Søg efter opdateringer

Sørg for, at din Max-app og Xbox-konsol er opdaterede.

• Max-appen: Gå til Mine spil og apps, markér Max, og tryk på Menu-knappen på din controller, og vælg Administrer app for at installere en opdatering.
  • Xbox-konsollen: Profil og system på din Xbox > Indstillinger > System > Opdateringer.

Åbn derefter Max, og prøv at se noget.

Test din internethastighed

For at teste din internethastighed skal du gå til Foretag fejlfinding af din netværksforbindelses hastighed og vælge Kør hastighedstesten for konsollen.

For at streame HD-video skal du have en downloadhastighed på mindst 5 Mbps. For at få den bedste 4K-streamingoplevelse anbefaler vi en downloadhastighed på 50+ Mbps.

Reducer trafikken på dit netværk

Hvis andre personer anvender det samme netværk, kan du bede dem om midlertidigt at stoppe det, de laver. Dette vil sikre mest mulig båndbredde til streaming af Max.

Afslut Max, og åbn appen igen
  1. Tryk på Xbox-knappen på din controller.
  2. Markér Max, tryk på menuknappen, og vælg derefter Afslut.
  3. Åbn Max igen, og prøv at se noget.
Genstart dine enheder

Genstart din Xbox og netværksenheder. Sådan gør du:

1. Kobl strømmen fra dine netværksenheder (modem, router osv.).
  2. Vent 30 sekunder.
  3. Sæt strøm til dit modem igen, og vent på, at det opretter forbindelse til internettet (ca. 1 minut).
  4. Sæt strøm til din router igen, og vent på, at den opretter forbindelse til internettet.
  5. Tryk på Xbox-knappen på din controller, og vælg Genstart konsol > Genstart.
  6. Åbn Max, og prøv at se noget.
Prøv at oprette en kablet forbindelse til internettet

Prøv at forbinde din Xbox-konsol til din router med et netværkskabel (i stedet for at bruge Wi-Fi).

Sørg for, at begge ender af kablerne til alle dine netværksenheder (modem, router, osv.) er solidt tilsluttede. Et løst koaksial- eller netværkskabel kan svække signalet.

Prøv en anden enhed

Prøv at streame Max på en anden understøttet enhed, der er tilsluttet det samme netværk. Dette vil hjælpe med at fastslå, om problemet vedrører dit netværk eller en specifik enhed.

Hvis indlæsningsstop kun sker på din Xbox, bør du slette Max-appen fra din Xbox og installere den igen fra Xbox-butikken. Åbn derefter Max, og prøv at se noget.