Max laster sakte, bufrer eller settes på pause

Mange faktorer kan påvirke videoavspilling, inkludert nettverksbåndbredde, tilkoblingshastighet og tilgjengelig minne på enheten.

Velg enheten du bruker:

Hvis Max bufrer, kan du prøve følgende. Du må kanskje prøve mer enn én løsning for å løse problemet:

Oppdater Max

Sørg for at du har den nyeste versjonen av Max-appen:

• Android: Åpne Play-butikken på Android-enheten din og søk etter Max. Hvis en app-oppdatering er tilgjengelig, velger du Oppdater.
  • iOS: Åpne App Store på Apple-enheten din og søk etter Max. Hvis en app-oppdatering er tilgjengelig, velger du Oppdater.
  • Amazon Fire-nettbrett: Åpne Amazon Appstore på Fire-nettbrettet ditt og søk etter Max. Hvis en app-oppdatering er tilgjengelig, velger du Oppdater.
Test tilkoblingshastigheten

Slik tester du hastigheten på internett-tilkoblingen:

• Android: Last ned en app for hastighetstest på internett fra Google Play-butikken, og test tilkoblingshastigheten.
  • iOS: Last ned en app for hastighetstest på internett fra Apple App Store og test tilkoblingshastigheten.
  • Amazon Fire-nettbrett: Fra startskjermen på Fire-nettbrettet, sveiper du ned og velger deretter trådløsikonet. Trykk på nettverket du er koblet til, og kontroller signalstyrken og koblingshastigheten.

For å strømme HD-video trenger du en minimum nedlastingshastighet på 5 Mbps.

Tilbakestill eller bytt til Wi-Fi

Tilbakestill Wi-Fi-tilkoblingen

Hvis telefonen eller nettbrettet er koblet til et trådløst nettverk, kan du prøve følgende:

1. Slå på flymodus på telefonen eller nettbrettet.
  2. Vent 10 sekunder, og deaktiver deretter flymodus.
  3. Åpne Max og prøv å se på noe.

Bytt til en Wi-Fi-tilkobling

Hvis du bruker en mobildatatilkobling, kan du prøve å koble til et trådløst nettverk for å se om avspillingen forbedres. For å gjøre dette, gå til Innstillinger på telefonen eller nettbrettet og koble til et Wi-Fi-nettverk.

Reduser aktiviteten på nettverket

Hvis andre personer bruker det samme Wi-Fi-nettverket, kan du be dem om å sette aktiviteten på pause midlertidig. Dette vil tildele så mye båndbredde som mulig for strømming av Max.

Start enhetene på nytt

Start telefonen eller nettbrettet og nettverksenhetene på nytt. Slik gjør du dette:

1. Slå av telefonen eller nettbrettet med Max.
  2. Koble fra strømmen fra nettverksenhetene (modem, ruter osv.).
  3. Vent 30 sekunder.
  4. Koble til strømmen til modemet igjen og vent til det kobles til internett (ca. ett minutt).
  5. Koble strømmen til ruteren igjen og vent til den kobles til internett.
  6. Slå på telefonen eller nettbrettet, åpne Max og prøv å se på noe.
Prøv en annen enhet

Prøv å strømme Max på en annen støttet enhet som er koblet til samme nettverk. Dette vil bidra til å avgjøre om problemet er relatert til nettverket ditt eller en bestemt enhet.

Hvis bufring bare skjer på telefonen eller nettbrettet, sletter du Max-appen fra telefonen eller nettbrettet og installerer den på nytt fra appbutikken. Åpne deretter Max og prøv å se på noe.

Hvis max.com bufrer, kan du prøve følgende. Du må kanskje prøve mer enn én løsning for å løse problemet:

Sjekk nettleseren

For den beste opplevelsen anbefaler vi å bruke en støttet nettleser.

Hvis du bruker en støttet nettleser, må du oppdatere nettleseren til den nyeste versjonen. For å finne ut hvordan du gjør dette, søk på internett etter «oppdatering» + navnet på nettleseren din (f.eks. oppdatering Chrome).

Prøv en annen nettleser

Prøv å bruke en annen støttet nettleser (Chrome, Firefox, Microsoft Edge eller Safari). Hvis videoen spilles av med en annen nettleser, må du kontrollere nettleserkonfigurasjonen:

• Sørg for at tredjeparts informasjonskapsler er aktivert.
  • Deaktiver programvare for annonseblokkering.
  • Deaktiver privat surfing eller inkognitomodus.
  • Deaktiver tilleggsmoduler, utvidelser og tillegg for nettleseren.

Lukk nettleseren og åpne den på nytt, og prøv deretter å se på noe.

Test tilkoblingshastigheten

Test internettforbindelsen din for å sikre at du har en minimum nedlastingshastighet på 5 Mbps. For å gjøre dette, åpner du en nettleser og søker etter «Internett-hastighetstest». Hvis nedlastingshastigheten ikke oppfyller minimumskravet, kontakter du Internett-leverandøren for å feilsøke tilkoblingshastigheten.

Reduser aktiviteten på nettverket

Hvis andre personer bruker det samme nettverket, kan du be dem om å sette aktiviteten på pause midlertidig. Dette vil tildele så mye båndbredde som mulig for strømming av Max.

Start enhetene på nytt

Start datamaskinen og nettverksenhetene på nytt. Slik gjør du dette:

1. Lukk alle apper og start datamaskinen på nytt.
  2. Koble strømmen fra nettverksenhetene (f.eks. modem, ruter osv.).
  3. Vent 30 sekunder.
  4. Koble til strømmen til modemet igjen og vent til det kobles til internett (ca. ett minutt).
  5. Koble strømmen til ruteren igjen og vent til den kobles til internett.
  6. Slå på datamaskinen, gå til max.com, og prøv å se på noe.
Prøv en kablet tilkobling

For best ytelse, kan du prøve å bruke en kablet tilkobling til datamaskinen (i stedet for et Wi-Fi-nettverk). For å gjøre dette, kobler du datamaskinen til ruteren din ved hjelp av en Ethernet-kabel.

Kontroller at kablene til nettverksenhetene (f.eks. modem, ruter osv.) er godt tilkoblet på begge tilkoblingspunktene. En løs koaksial- eller Ethernet-kabel kan svekke signalet.

Hvis Max ikke fungerer som forventet, velger du enheten du bruker:

AirPlay

Hvis du vil ha hjelp med AirPlay, velger du enheten du strømmer fra (iPhone, iPad eller Mac).

Amazon Fire TV

Hvis Max bufrer, kan du prøve følgende. Du må kanskje prøve mer enn én løsning for å løse problemet:

Se etter oppdateringer

Først må du sørge for at Max-appen og Amazon Fire TV er oppdatert.

• Max-appen: På Fire TV-en markerer du Max-flisen og trykker deretter på menyknappen på fjernkontrollen (knapp med tre linjer). I nedre høyre hjørne velger du Mer informasjon og Oppdater.
  • Amazon Fire TV: Gå til Innstillinger og My Fire TV på Fire TV-en og Om og Se etter systemoppdatering.
Test tilkoblingshastigheten

Gå til Innstillinger og Nettverk på Amazon Fire TV. Trykk deretter på Spill av-knappen på fjernkontrollen for å sjekke nettverksstatusen.

Du kan også laste ned en app for testing av internetthastighet fra Amazon Appstore og teste tilkoblingshastigheten. For å strømme HD-video, trenger du en minimum nedlastingshastighet på 5 Mbps. For den beste 4K-strømmeopplevelsen, anbefaler vi en nedlastingshastighet på 50+ Mbps.

Reduser aktiviteten på nettverket

Hvis andre personer bruker det samme nettverket, kan du be dem om å sette aktiviteten på pause midlertidig. Dette vil tildele så mye båndbredde som mulig for strømming av Max.

Tøm apphurtigbuffer og data
  1. På Fire TV går du til Innstillinger og Applikasjoner og Administrer installerte applikasjoner.
  2. Velg Max fra listen over installerte apper.
  3. Velg Tøm hurtigbuffer og deretter Tøm data.
  4. Åpne Max på nytt, logg inn og prøv å se på noe.
Start enhetene på nytt

Start Fire TV og nettverksenhetene på nytt. Slik gjør du dette:

1. Koble fra strømmen fra nettverksenhetene (modem, ruter osv.).
  2. Vent 30 sekunder.
  3. Koble til strømmen til modemet igjen og vent til det kobles til internett (ca. ett minutt).
  4. Koble strømmen til ruteren igjen og vent til den kobles til internett.
  5. På Amazon Fire TV går du til Innstillinger og Min Fire TV og Start på nytt.
Prøv en kablet tilkobling

Hvis Amazon Fire TV-en din har en Ethernet-port, kan du prøve å koble Fire TV til ruteren din med en Ethernet-kabel (i stedet for å bruke Wi-Fi).

Kontroller at kablene til nettverksenhetene (modem, ruter osv.) er godt tilkoblet på begge tilkoblingspunktene. En løs koaksial- eller Ethernet-kabel kan svekke signalet.

Prøv en annen enhet

Prøv å strømme Max på en annen støttet enhet som er koblet til samme nettverk. Dette vil bidra til å avgjøre om problemet er relatert til nettverket ditt eller en bestemt enhet.

Hvis bufring kun skjer på Fire TV, sletter du Max-appen fra Fire TV og installerer den på nytt fra Amazon App-butikken. Åpne deretter Max og prøv å se på noe.

Android TV

Hvis Max bufrer, kan du prøve følgende. Du må kanskje prøve mer enn én løsning for å løse problemet:

Se etter oppdateringer

Først må du sørge for at Max-appen og Android TV-en er oppdatert.

• Max-appen: Marker Max-appen på Android TV, trykk og hold inne Velg-knappen, og velg Vis detaljer og Oppdater.
  • Android TV: På Android TV går du til Innstillinger og System og Om og Systemoppdatering og Se etter oppdatering.
Test tilkoblingshastigheten

Last ned en app for test av internetthastighet fra Google Play-butikken og test tilkoblingshastigheten (eller test nedlastingshastigheten på en datamaskin som er koblet til samme nettverk som Android TV. For å gjøre dette, åpner du en nettleser og søker etter «Internetthastighetstest»).

For å strømme HD-video trenger du en minimum nedlastingshastighet på 5 Mbps. For den beste 4K-strømmeopplevelsen, anbefaler vi en nedlastingshastighet på 50+ Mbps.

Reduser aktiviteten på nettverket

Hvis andre personer bruker det samme nettverket, kan du be dem om å sette aktiviteten på pause midlertidig. Dette vil tildele så mye båndbredde som mulig for strømming av Max.

Tøm apphurtigbuffer og -data
  1. På Android TV går du til Innstillinger og Apper og Systemapper.
  2. Velg Max fra listen over installerte apper.
  3. Velg Tøm hurtigbuffer og deretter Tøm data.
  4. Åpne Max på nytt, logg inn og prøv å se på noe.

Merk Disse trinnene varierer avhengig av Android-OS-versjonen din.

Start enhetene på nytt

Start Android TV og nettverksenhetene på nytt. Slik gjør du dette:

1. Koble fra strømmen fra nettverksenhetene (modem, ruter osv.).
  2. Vent 30 sekunder.
  3. Koble til strømmen til modemet igjen og vent til det kobles til internett (ca. ett minutt).
  4. Koble strømmen til ruteren igjen og vent til den kobles til internett.
  5. På Android TV går du til Innstillinger og Om og Start på nytt og Start på nytt.
  6. Åpne Max og prøv å se på noe.

Merk Disse trinnene varierer avhengig av Android-OS-versjonen din.

Prøv en kablet tilkobling

Hvis Android TV-en din har en Ethernet-port, kan du prøve å koble enheten til ruteren med en Ethernet-kabel (i stedet for å bruke Wi-Fi).

Kontroller at kablene til nettverksenhetene (modem, ruter osv.) er godt tilkoblet på begge tilkoblingspunktene. En løs koaksial- eller Ethernet-kabel kan svekke signalet.

Prøv en annen enhet

Prøv å strømme Max på en annen støttet enhet som er koblet til samme nettverk. Dette vil bidra til å avgjøre om problemet er relatert til nettverket ditt eller en bestemt enhet.

Hvis bufring kun skjer på Android TV, sletter du Max-appen fra Android TV og installerer den på nytt fra Google Play-butikken. Åpne deretter Max og prøv å se på noe.

Apple TV

Hvis Max bufrer, kan du prøve følgende. Du må kanskje prøve mer enn én løsning for å løse problemet:

Se etter oppdateringer

Først må du sørge for at Max-appen og Apple TV er oppdatert.

• Max-appen: Gå til App Store og søk etter Max. Hvis en oppdatering er tilgjengelig, velger du Oppdater.
  • Apple TV: På Apple TV navigerer du til Innstillinger og System og Programvareoppdateringer og Oppdater programvare.

Åpne deretter Max og prøv å se på noe.

Test tilkoblingshastigheten

Last ned en app for test av internetthastighet fra Apple App Store og test tilkoblingshastigheten (eller test nedlastingshastigheten på en datamaskin som er koblet til samme nettverk som Apple TV. For å gjøre dette, åpner du en nettleser og søker etter «Internetthastighetstest»).

For å strømme HD-video trenger du en minimum nedlastingshastighet på 5 Mbps. For den beste 4K-strømmeopplevelsen, anbefaler vi en nedlastingshastighet på 50+ Mbps.

Reduser aktiviteten på nettverket

Hvis andre personer bruker det samme nettverket, kan du be dem om å sette aktiviteten på pause midlertidig. Dette vil tildele så mye båndbredde som mulig for strømming av Max.

Avslutt åpne apper

Åpne apper bruker kanskje nettverksbåndbredde eller tilgjengelig minne. Prøv å avslutte alle åpne apper på Apple TV for å frigjøre ressurser for Max. Slik gjør du dette:

1. På Apple TV-fjernkontrollen trykker du raskt på TV-knappen to ganger.
  2. Sveip opp for å avslutte den valgte appen (sveip til venstre eller høyre for å navigere i åpne apper).
  3. Når du har avsluttet alle appene, åpner du Max på nytt og prøver å se på noe.
Start enhetene på nytt

Start Apple TV og nettverksenhetene på nytt. Slik gjør du dette:

1. Koble fra strømmen fra nettverksenhetene (modem, ruter osv.).
  2. Vent 30 sekunder.
  3. Koble til strømmen til modemet igjen og vent til det kobles til internett (ca. ett minutt).
  4. Koble strømmen til ruteren igjen og vent til den kobles til internett.
  5. På Apple TV går du til Innstillinger og Om og System og Start på nytt.
  6. Åpne Max og prøv å se på noe.
Prøv en kablet tilkobling

Hvis Apple TV-en din har en Ethernet-port, kan du prøve å koble enheten til ruteren med en Ethernet-kabel (i stedet for å bruke Wi-Fi).

Kontroller at kablene til nettverksenhetene (modem, ruter osv.) er godt tilkoblet på begge tilkoblingspunktene. En løs koaksial- eller Ethernet-kabel kan svekke signalet.

Prøv en annen enhet

Prøv å strømme Max på en annen støttet enhet som er koblet til samme nettverk. Dette vil bidra til å avgjøre om problemet er relatert til nettverket ditt eller en bestemt enhet.

Hvis bufring kun skjer på Apple TV, sletter du Max-appen fra Apple TV og installerer den på nytt fra Apple App-butikken. Åpne deretter Max og prøv å se på noe.

Chromecast

Hvis du vil ha hjelp med Chromecast, velger du enheten du strømmer fra (telefon, nettbrett eller datamaskin).

LG TV (i utvalgte land)

Hvis Max bufrer, kan du prøve følgende. Du må kanskje prøve mer enn én løsning for å løse problemet:

Se etter oppdateringer

Først må du sørge for at Max-appen og LG TV er oppdatert.

• Max-appen: Trykk på Hjem-knappen på LG TV-fjernkontrollen, og velg deretter Alle innstillinger og Generelt og Om denne TV-en og Se etter oppdateringer.
  • LG TV: Trykk på Innstillinger-knappen på LG TV-fjernkontrollen, og velg deretter Alle innstillinger og Generelt og Om denne TV-en og Se etter oppdateringer.

Åpne deretter Max og prøv å se på noe.

Sjekk tilkoblingshastigheten

Test nedlastingshastigheten fra en datamaskin på samme nettverk som LG TV. For å gjøre dette, åpner du en nettleser og søker etter «Internetthastighetstest».

For å strømme HD-video trenger du en minimum nedlastingshastighet på 5 Mbps. For den beste 4K-strømmeopplevelsen, anbefaler vi en nedlastingshastighet på 50+ Mbps.

Reduser aktiviteten på nettverket

Hvis andre personer bruker det samme nettverket, kan du be dem om å sette aktiviteten på pause midlertidig. Dette vil tildele så mye båndbredde som mulig for strømming av Max.

Lukk og åpne Max på nytt

Merk Disse trinnene varierer avhengig av LG TV-modellen din.

1. Trykk og hold inne Hjem-knappen på LG TV-fjernkontrollen, og gå deretter til de sist brukte appene dine.
  2. Marker Max-appen og trykk på Opp-knappen på fjernkontrollen.
  3. Velg X for å lukke Max.
  4. Åpne Max på nytt og prøv å se på noe.
Start enhetene på nytt

Start LG TV og nettverksenhetene på nytt. Slik gjør du dette:

1. Koble fra LG TV.
  2. Koble fra strømmen fra nettverksenhetene (modem, ruter osv.).
  3. Vent 30 sekunder.
  4. Koble til strømmen til modemet igjen og vent til det kobles til internett (ca. ett minutt).
  5. Koble strømmen til ruteren igjen og vent til den kobles til internett.
  6. Koble TV-en til igjen, åpne Max og prøv å se på noe.
Prøv en kablet tilkobling

Hvis LG TV-en din har en Ethernet-port, kan du prøve å koble enheten til ruteren med en Ethernet-kabel (i stedet for å bruke Wi-Fi).

Kontroller at kablene til nettverksenhetene (modem, ruter osv.) er godt tilkoblet på begge tilkoblingspunktene. En løs koaksial- eller Ethernet-kabel kan svekke signalet.

Prøv en annen enhet

Prøv å strømme Max på en annen støttet enhet som er koblet til samme nettverk. Dette vil bidra til å avgjøre om problemet er relatert til nettverket ditt eller en bestemt enhet.

Hvis bufring kun skjer på LG TV, sletter du Max-appen fra LG TV og installerer den på nytt fra LG-innholdsbutikken. Åpne deretter Max og prøv å se på noe.

PlayStation (i utvalgte land)

Hvis Max bufrer, kan du prøve følgende. Du må kanskje prøve mer enn én løsning for å løse problemet:

Se etter oppdateringer

Først må du sørge for at Max-appen og PlayStation-konsollen er oppdatert.

• Max-appen: På PlayStation markerer du Max, trykker på Alternativer-knappen på kontrolleren, og velger deretter Se etter oppdatering.
  • PlayStation-konsoll: På PlayStation går du til Innstillinger-menyen og velger Systemprogramvareoppdatering.

Åpne deretter Max og prøv å se på noe.

Test tilkoblingshastigheten
  1. Gå til Innstillinger og Nettverk på PlayStation.
  2. Gjør deretter ett av følgende:
    • PlayStation 4: Velg Internett-tilkoblingstest.
    • PlayStation 5: På PlayStation går du til Innstillinger-menyen og velger Systemprogramvareoppdatering.

For å strømme HD-video trenger du en minimum nedlastingshastighet på 5 Mbps. For den beste 4K-strømmeopplevelsen, anbefaler vi en nedlastingshastighet på 50+ Mbps.

Reduser aktiviteten på nettverket

Hvis andre personer bruker det samme nettverket, kan du be dem om å sette aktiviteten på pause midlertidig. Dette vil tildele så mye båndbredde som mulig for strømming av Max.

Lukk og åpne Max på nytt
  1. På PlayStation markerer du Max-appen og trykker deretter på Alternativer-knappen på PlayStation-kontrolleren.
  2. Velg Lukk app.
  3. Åpne Max på nytt og prøv å se på noe.
Start enhetene på nytt

Start PlayStation og nettverksenhetene på nytt. Slik gjør du dette:

1. Slå av PlayStation-konsollen.
  2. Koble fra strømmen fra nettverksenhetene (modem, ruter osv.).
  3. Vent 30 sekunder.
  4. Koble til strømmen til modemet igjen og vent til det kobles til internett (ca. ett minutt).
  5. Koble strømmen til ruteren igjen og vent til den kobles til internett.
  6. Slå på PlayStation igjen, åpne Max og prøv å se på noe.
Prøv en kablet tilkobling

Prøv å koble PlayStation-konsollen til ruteren med en Ethernet-kabel (i stedet for å bruke Wi-Fi).

Kontroller at kablene til nettverksenhetene (modem, ruter osv.) er godt tilkoblet på begge tilkoblingspunktene. En løs koaksial- eller Ethernet-kabel kan svekke signalet.

Prøv en annen enhet

Prøv å strømme Max på en annen støttet enhet som er koblet til samme nettverk. Dette vil bidra til å avgjøre om problemet er relatert til nettverket ditt eller en bestemt enhet.

Hvis bufring kun skjer på PlayStation, sletter du Max-appen fra PlayStation og installerer den på nytt fra PlayStation-butikken. Åpne deretter Max og prøv å se på noe.

Samsung TV

Hvis Max bufrer, kan du prøve følgende. Du må kanskje prøve mer enn én løsning for å løse problemet:

Se etter oppdateringer

Først må du sørge for at Max-appen og Samsung TV er oppdatert.

• Max-appen: Trykk på Hjem-knappen på fjernkontrollen, og velg deretter Apper og Innstillinger-ikonet tannhjul og Oppdateringer.
  • Samsung TV: Trykk på Hjem-knappen på fjernkontrollen, og naviger til Innstillinger-ikonet tannhjul. Velg Støtte og Programvareoppdateringer og Oppdater nå.

Åpne deretter Max og prøv å se på noe.

Test tilkoblingshastigheten

Test nedlastingshastigheten fra en datamaskin på samme nettverk som Samsung TV. For å gjøre dette, åpner du en nettleser og søker etter «Internetthastighetstest».

For å strømme HD-video trenger du en minimum nedlastingshastighet på 5 Mbps. For den beste 4K-strømmeopplevelsen, anbefaler vi en nedlastingshastighet på 50+ Mbps.

Reduser aktiviteten på nettverket

Hvis andre personer bruker det samme nettverket, kan du be dem om å sette aktiviteten på pause midlertidig. Dette vil tildele så mye båndbredde som mulig for strømming av Max.

Start enhetene på nytt

Start Samsung TV og nettverksenhetene på nytt. Slik gjør du dette:

1. Koble fra strømmen fra nettverksenhetene (modem, ruter osv.).
  2. Vent 30 sekunder.
  3. Koble til strømmen til modemet igjen og vent til det kobles til internett (ca. ett minutt).
  4. Koble strømmen til ruteren igjen og vent til den kobles til internett.
  5. Hold nede av/på-knappen på Samsung TV-fjernkontrollen til TV-en slås av og på igjen.
  6. Åpne Max og prøv å se på noe.
Tøm apphurtigbuffer og data

Noen Samsung TV-er har et alternativ for å tømme apphurtigbuffer og data. Prøv følgende trinn:

1. Trykk på Hjem-knappen på Samsung TV-fjernkontrollen, og naviger deretter til Innstillinger-ikonet.
  2. Velg Kundestøtte (om nødvendig) og deretter Enhetspleie.
  3. Velg Administrer lagring.
  4. Finn Max, og velg Vis detaljer.
  5. Velg Tøm hurtigbuffer.
  6. Velg Tøm data.
  7. Åpne Max, logg inn og prøv å se på noe.

Merk Tømming av apphurtigbuffer og data er ikke tilgjengelig på alle Samsung TV-er, og trinnene kan variere avhengig av TV-modell. Hvis du vil ha mer informasjon, kan du gå til samsung.com/support.

Prøv en kablet tilkobling

Hvis Samsung TV-en din har en Ethernet-port, kan du prøve å koble enheten til ruteren med en Ethernet-kabel (i stedet for å bruke Wi-Fi).

Kontroller at kablene til nettverksenhetene (modem, ruter osv.) er godt tilkoblet på begge tilkoblingspunktene. En løs koaksial- eller Ethernet-kabel kan svekke signalet.

Prøv en annen enhet

Prøv å strømme Max på en annen støttet enhet som er koblet til samme nettverk. Dette vil bidra til å avgjøre om problemet er relatert til nettverket ditt eller en bestemt enhet.

Hvis bufring kun skjer på Samsung TV, sletter du Max-appen fra Samsung TV og installerer den på nytt fra Samsung-appbutikken. Åpne deretter Max og prøv å se på noe.

Sony TV

Hvis du har en Sony TV med Android TV innebygd, kan du prøve Android TV-trinnene ovenfor.

Vodafone TV (i utvalgte land)

Max-appen er ikke tilgjengelig på Vodafone TV-enheter i alle land.

Hvis Max bufrer, kan du prøve følgende. Du må kanskje prøve mer enn én løsning for å løse problemet:

Se etter oppdateringer
  1. Max-appen: Se etter en Max-oppdatering på Vodafone TV-en. Hvis en oppdatering er tilgjengelig, oppdaterer du Max-appen på Vodafone TV-en.
  2. Vodafone TV: På Vodafone TV går du til Innstillinger og Enhet og Innstillinger og Om og Systemoppdatering.
Test tilkoblingshastigheten

Test nedlastingshastigheten fra en datamaskin på samme nettverk som Vodafone TV. For å gjøre dette, åpner du en nettleser og søk etter «Internetthastighetstest».

For å strømme HD-video trenger du en minimum nedlastingshastighet på 5 Mbps.

Reduser aktiviteten på nettverket

Hvis andre personer bruker det samme nettverket, kan du be dem om å sette aktiviteten på pause midlertidig. Dette vil tildele så mye båndbredde som mulig for strømming av Max.

Start enhetene på nytt

Start Vodafone TV og nettverksenhetene på nytt. Slik gjør du dette:

1. Koble fra eller slå av Vodafone TV.
  2. Koble fra strømmen fra nettverksenhetene (modem, ruter osv.).
  3. Vent 30 sekunder.
  4. Koble til strømmen til modemet igjen og vent til det kobles til internett (ca. ett minutt).
  5. Koble strømmen til ruteren igjen og vent til den kobles til internett.
  6. Koble Vodafone TV-enheten til igjen, åpne Max og prøv å se på noe.
Prøv en annen enhet

Prøv å strømme Max på en annen støttet enhet som er koblet til samme nettverk. Dette vil bidra til å avgjøre om problemet er relatert til nettverket ditt eller en bestemt enhet.

VF TV Play (kun Portugal)

Hvis Max bufrer, kan du prøve følgende. Du må kanskje prøve mer enn én løsning for å løse problemet:

Se etter oppdateringer
  1. Max-appen: Se etter en Max-oppdatering på VF TV Play-enheten. Hvis en oppdatering er tilgjengelig, oppdaterer du Max-appen på VF TV Play.
  2. VF TV Play: På VF TV Play går du til Innstillinger og Enhet og Innstillinger og Om og Systemoppdatering.
Test tilkoblingshastigheten

Test nedlastingshastigheten fra en datamaskin på samme nettverk som VF TV Play. For å gjøre dette, åpner du en nettleser og søker etter «Internetthastighetstest».

For å strømme HD-video trenger du en minimum nedlastingshastighet på 5 Mbps.

Reduser aktiviteten på nettverket

Hvis andre personer bruker det samme nettverket, kan du be dem om å sette aktiviteten på pause midlertidig. Dette vil tildele så mye båndbredde som mulig for strømming av Max.

Start enhetene på nytt

Start VF TV Play og nettverksenhetene på nytt. Slik gjør du dette:

1. Koble fra eller slå av VF TV Play.
  2. Koble fra strømmen fra nettverksenhetene (modem, ruter osv.).
  3. Vent 30 sekunder.
  4. Koble til strømmen til modemet igjen og vent til det kobles til internett (ca. ett minutt).
  5. Koble strømmen til ruteren igjen og vent til den kobles til internett.
  6. Koble VF TV Play-enheten til igjen, åpne Max og prøv å se på noe.
Prøv en annen enhet

Prøv å strømme Max på en annen støttet enhet som er koblet til samme nettverk. Dette vil bidra til å avgjøre om problemet er relatert til nettverket ditt eller en bestemt enhet.

Xbox-konsoll (i utvalgte land)

Hvis Max bufrer, kan du prøve følgende. Du må kanskje prøve mer enn én løsning for å løse problemet:

Sjekk statusen for Xbox-tjenesten

Sjekk statusen for Xbox-tjenesten på statussiden for Xbox.

Se etter oppdateringer

Sørg for at Max-appen og Xbox-konsollen er oppdatert.

• Max-appen: Gå til Mine spill og apper på Xbox, marker Max, trykk på menyknappen på kontrolleren, og velg deretter Administrer app for å installere en oppdatering.
  • Xbox-konsoll: Gå til Profil og System og Innstillinger på Xbox og System og Oppdateringer.

Åpne deretter Max og prøv å se på noe.

Test tilkoblingshastigheten

Du kan teste tilkoblingshastigheten ved å gå til Feilsøke tilkoblingshastigheten på Xbox og velge Kjør hastighetstesten på konsollen.

For å strømme HD-video trenger du en minimum nedlastingshastighet på 5 Mbps. For den beste 4K-strømmeopplevelsen, anbefaler vi en nedlastingshastighet på 50+ Mbps.

Reduser aktiviteten på nettverket

Hvis andre personer bruker det samme nettverket, kan du be dem om å sette aktiviteten på pause midlertidig. Dette vil tildele så mye båndbredde som mulig for strømming av Max.

Avslutt og åpne Max på nytt
  1. Trykk på Xbox-knappen på kontrolleren.
  2. Marker Max, trykk på menyknappen og deretter velger du Avslutt.
  3. Åpne Max på nytt og prøv å se på noe.
Start enhetene på nytt

Start Xbox og nettverksenhetene på nytt. Slik gjør du dette:

1. Koble fra strømmen fra nettverksenhetene (modem, ruter osv.).
  2. Vent 30 sekunder.
  3. Koble til strømmen til modemet igjen og vent til det kobles til internett (ca. ett minutt).
  4. Koble strømmen til ruteren igjen og vent til den kobles til internett.
  5. Trykk på Xbox-knappen på kontrolleren, og velg Start konsollen på nytt og Start på nytt.
  6. Åpne Max og prøv å se på noe.
Prøv en kablet tilkobling

Prøv å koble Xbox-konsollen til ruteren med en Ethernet-kabel (i stedet for å bruke Wi-Fi).

Kontroller at kablene til nettverksenhetene (modem, ruter osv.) er godt tilkoblet på begge tilkoblingspunktene. En løs koaksial- eller Ethernet-kabel kan svekke signalet.

Prøv en annen enhet

Prøv å strømme Max på en annen støttet enhet som er koblet til samme nettverk. Dette vil bidra til å avgjøre om problemet er relatert til nettverket ditt eller en bestemt enhet.

Hvis bufring kun skjer på Xbox, sletter du Max-appen fra Xbox og installerer den på nytt fra Xbox-butikken. Åpne deretter Max og prøv å se på noe.