Käytätkö VPN-yhteyttä? -ilmoitus

Tämä ilmoitus tarkoittaa, että käyttämäsi laite näyttää käyttävän VPN-yhteyttä. Jos haluat suoratoistaa sisältöä Maxissa, sinun on poistettava VPN, välityspalvelu tai anonymisointipalvelu käytöstä.

Jos saat Käytätkö VPN-yhteyttä? -ilmoituksen, kokeile seuraavaa:

Vaihe 1: Poista VPN tai välityspalvelin käytöstä

Poista VPN, välityspalvelin tai anonymisointipalvelu käytöstä, jotta IP-osoitteesi vastaa nykyistä sijaintiasi. Lisätietoja saat VPN-palveluntarjoajalta, Internet-palveluntarjoajalta tai verkon ylläpitäjältä.

Kokeile suoratoistoa uudelleen, kun olet poistanut VPN:n tai välityspalvelimen käytöstä.

Vaihe 2: Käynnistä verkkolaitteet uudelleen

Yritä seuraavaksi käynnistää modeemi ja reititin uudelleen seuraavasti:

1. Sammuta laite, jolla käytät Maxia, tai irrota se pistorasiasta.
  2. Sammuta verkkolaitteet (modeemi, reititin jne.).
  3. Odota 30 sekuntia.
  4. Käynnistä modeemi uudelleen ja odota, että se muodostaa yhteyden internetiin (noin minuutti).
  5. Käynnistä reititin uudelleen ja odota, että se muodostaa yhteyden internetiin.
  6. Käynnistä laite uudelleen, avaa Max ja yritä suoratoistoa uudelleen.
Vaihe 3: Selaimen vianmääritys (vain tietokone)

Jos käytät tietokonetta, kokeile suoratoistoa toisella laitteella. Jos et saa VPN-ilmoitusta toisella laitteella, kokeile seuraavaa:

• Kokeile käyttää toista tuettua selainta (Chrome, Edge, Firefox tai Safari).

-tai-

Vaihe 4: Ota yhteyttä internet-palveluntarjoajaan

Avaa selainikkuna ja kirjoita hakukenttään "Mikä on IP-osoitteeni". Täältä löydät sijaintitiedot ja internet-palveluntarjoajasi (ISP).

Jos olet kokeillut edellisiä vaiheita ja saat edelleen VPN-ilmoituksen, ota yhteyttä internet-palveluntarjoajaan.

Vaihe 5: Ota meihin yhteyttä

Jos saat edelleen VPN-ilmoituksen, ota meihin yhteyttä ja ilmoita seuraavat tiedot.

• Internet-palveluntarjoajasi (ISP)
  • IP-osoitteesi (voit selvittää sen avaamalla selaimen ja kirjoittamalla "Mikä on IP-osoitteeni").