Beskeden 'Bruger du VPN?'

Denne besked betyder, at den enhed, du bruger, tilsyneladende har forbindelse til et VPN (Virtual Private Network). For at streame Max skal du slå dit VPN, din proxy eller din anonymiseringstjeneste fra.

Hvis du får beskeden 'Bruger du VPN', kan du prøve følgende:

Trin 1: Slå dit VPN eller din proxy fra

Slå dit VPN, din proxy eller din anonymiseringstjeneste fra, så din IP-adresse afspejler din aktuelle placering. Kontakt din VPN-udbyder, internetudbyder eller netværksadministrator for at lære, hvordan du gør.

Når du har slået dit VPN eller din proxy fra, kan du prøve at streame igen.

Trin 2: Genstart dine netværksenheder

Prøv derefter at genstarte dit modem og din router. Sådan gør du:

1. Sluk for enheden med Max, eller kobl strømmen fra den.
  2. Kobl strømmen fra dine netværksenheder (modem, router osv.).
  3. Vent 30 sekunder.
  4. Sæt strøm til dit modem, og vent på, at det opretter forbindelse til internettet (ca. ét minut).
  5. Sæt strøm til din router, og vent på, at den opretter forbindelse til internettet.
  6. Tænd din enhed igen, åbn Max, og prøv at streame igen.
Trin 3: Browser-fejlsøgning (kun på computer)

Hvis du bruger en computer, kan du prøve at streame på en anden enhed. Hvis du ikke får en VPN-besked på en anden enhed, kan du prøve følgende:

• Prøv at bruge en anden understøttet browser (Chrome, Edge, Firefox eller Safari).

-eller-

• Prøv at rydde cookies i din browser. Gå til Fejlsøgning på max.com, og vælg din browser for at lære, hvordan du gør.
Trin 4: Kontakt din internetudbyder.

Åbn et browservindue, og indtast 'hvad er min IP-adresse' i søgefeltet. Her finder du placeringsoplysninger og din internetudbyder.

Hvis du har prøvet de foregående trin og stadig får VPN-beskeden, skal du kontakte din internetudbyder for at få hjælp.

Trin 5: Kontakt os

Hvis du stadig får VPN-beskeden, skal du indsamle følgende oplysninger og kontakte os.

• Din internetudbyder
  • Din IP-adresse (åbn en browser, og indtast 'hvad er min IP-adresse' for at finde den).