Uventet Max-abonnementstrekk

Finn støtte for et uventet abonnementstrekk.

Vanlige spørsmål om avgifter

Hva hvis avgiftsbeløpet ikke er det jeg forventet?

Avhengig av leverandør og land kan du velge mellom forskjellige grunnabonnementer. Abonnements- og tilleggspriser varierer etter leverandør og land. For prisinformasjon, gå til Max.com.

Hvis abonnementsavgiften ikke er som forventet, kan dette skyldes følgende:

• Du kan ha et annet abonnement eller annen faktureringsperiode. Hvilket abonnement har jeg?
  • Kampanje- eller rabattperioden kan ha utløpt, og du ble belastet med abonnementsprisen som var gjeldende på daværende tidspunkt.
  • Du kan ha sportstillegget, som kan faktureres separat fra grunnabonnementsavgiften.
  • Der det er aktuelt, er mva inkludert i abonnementstrekket for landet der du startet abonnementet.

Hvis ingen av disse grunnene gjelder, og abonnementet faktureres direkte gjennom Max (HBO Europe s.r.o. eller HBO Nordic AB), kan du ta kontakt med oss for hjelp (i stedet for betalingstjenesten din). Hvis du faktureres gjennom et annet selskap, kan du kontakte dem for å få hjelp. Finn ut hvem som fakturerer deg.

Hvorfor ble jeg belastet etter at jeg kansellerte?

Hvis du ble belastet etter at du kansellerte Max-abonnementet, kan dette skyldes følgende:

• Du kansellerte abonnementet for nært neste faktureringsdato. Noen leverandører kan kreve at du kansellerer minst 24 timer før neste faktureringsperiode starter (dette varierer mellom faktureringsleverandører). Hvis du har spørsmål, kan du kontakte faktureringsleverandøren. Finn ut hvem som fakturerer deg.
  • Abonnementet ditt er fortsatt aktivt. Hvis du vil forsikre deg om at du ikke blir belastet på nytt, kan du gå til Sjekk om abonnementet ditt er aktivt.
  • Du har flere kontoer og abonnementer. Hvis du trenger hjelp med å finne kontoene dine, kan du gå til Finn flere kontoer.
Jeg abonnerte ikke. Hvordan kansellerer jeg Max?

Hvis du ikke abonnerte på Max, finner du Max-trekket på kontoutskriften din og ser hvem som belastet deg nedenfor:

• En app-butikk (f.eks. Apple eller Google): Kanseller Max-abonnementet i App Store eller kontakt kundestøtten deres for å få hjelp.
  • help.max.com: Legg merke til dato og avgiftsbeløp og ta kontakt med oss for hjelp. Sørg for å ha betalingsinformasjonen din tilgjengelig.

Hvis Max er en del av en tredjeparts internett-, mobilabonnement- eller TV-pakke, kan det hende at du ikke ser et individuelt trekk for Max.

Jeg ble belastet to ganger. Hva må jeg gjøre?

Hvis du ser flere belastninger for samme beløp hver måned, kan det hende at du har flere kontoer (hver med et aktivt abonnement). Hvis du trenger hjelp med å finne kontoene dine, kan du gå til Finn flere kontoer.

Feilsøking

Finn ut hvem som fakturerer deg

Slik finner du ut hvem som fakturerer deg for Max:

1. Gjør ett av følgende:
    • Internett: Gå til max.com/subscription og logg inn på kontoen din. Får du ikke logget inn?
    • Telefon, nettbrett eller datamaskin: Velg profilen din i Max og deretter Abonnement.
    • TV: Velg Innstillinger-ikonet tannhjul (nederst til venstre) i Max og deretter Abonnement.
  2. Her finner du ut hvem grunnabonnementet faktureres gjennom (øverst på skjermen) og hvem sportstillegget faktureres gjennom (hvis aktuelt). Grunnabonnementet og sportstillegget kan faktureres gjennom ulike parter.

Du kan også sjekke kontoutskriftene dine eller spørre internett-, mobilabonnement- eller TV-leverandøren din om de fakturerer deg for Max.

Sjekk om abonnementet ditt er aktivt

For å finne ut om Max-abonnementet fortsatt er aktivt, velg faktureringsleverandøren nedenfor:

Max.com

Hvis du startet abonnementet på Max.com (eller HBOMax.com), kan du logge inn på max.com/subscription og sjekke abonnementsstatusen. Hvis abonnementet ditt er kansellert, vil det være et alternativ for å Gjenoppta abonnementet (i stedet for alternativet for Kanseller abonnementet).

Amazon Appstore (i utvalgte land)

Logg inn på Amazon-kontoen din på amazon.com/appstoresubscriptions og sjekk statusen til Max-abonnementet ditt. Hvis abonnementet ditt er kansellert, vises det ingen dato for automatisk fornyelse.

Amazon Prime Video Channels (i utvalgte land)

Logg inn på Amazon-kontoen din på amazon.com/video/subscriptions/manage og finn Max-abonnementet ditt. Hvis Max-abonnementet ditt er kansellert, vil det være en utløpsdato for abonnementet.

Apple

Åpne Innstillinger-appen på iPhone eller iPad. Velg navnet ditt og deretter Abonnementer. Hvis Max-abonnementet ditt er kansellert, vil det være en utløpsdato for abonnementet (og det vil ikke finnes et alternativ for å kansellere).

Google Play

Logg inn på Google-kontoen din på g.co/play/subscriptions og finn Max-abonnementsstatusen din.

Samsung

Logg inn på Samsung-kontoen din på samsungcheckout.com. Gå deretter til Kjøpshistorikk og velg Abonnementer.

Internett-, mobilabonnement- eller TV-leverandør

Logg inn på internett-, mobilabonnement- eller TV-leverandørkontoen din og sjekk statusen til Max-abonnementet ditt. Hvis du trenger hjelp, kan du kontakte leverandøren din.

Bekreftelse på kansellering
Noen faktureringsleverandører sender deg en e-post når du kansellerer et abonnement. Sjekk innboksen din for en e-post som bekrefter kanselleringen av Max-abonnementet ditt.
Finn flere kontoer

Slik finner du ut om du har flere kontoer:

1. Åpne Max på hver enhet du bruker.
  2. Gjør ett av følgende på hver enhet:
    • Telefon, nettbrett eller datamaskin: Velg profilen din og deretter Konto.
    • TV: Velg Innstillinger-ikonet tannhjul (nederst til venstre) og deretter Konto.
  3. Legg merke til e-postadressen på kontoen din.

Fant du flere enn én e-postadresse på kontoen din?

Ja, jeg fant flere kontoer

Her er hva du skal gjøre:

1. Gjør ett av følgende for hver konto:
    • Telefon, nettbrett eller datamaskin: Velg profilen din og deretter Abonnement.
    • TV: Velg Innstillinger-ikonet tannhjul (nederst til venstre) og deretter Abonnement.
      (Kun Voksenprofiler kan administrere abonnementer.)
  2. Her finner du ut hvem grunnabonnementet faktureres gjennom (øverst på skjermen) og hvem sportstillegget faktureres gjennom (hvis aktuelt).
  3. Bestem hvilket grunnabonnement du vil kansellere, og følg fremgangsmåten for kansellering hos faktureringsleverandøren.
Nei, jeg fant ikke flere kontoer

Hvis du er logget inn med samme konto på alle enheter og ser det samme beløpet belastet flere ganger hver måned, kan du kontakte oss for å få hjelp. Sørg for å ha følgende informasjon tilgjengelig når du tar kontakt med oss:

• E-postadressen din for kontoen
  • Informasjon om belastninger på kredittkortet, debetkortet eller PayPal-kontoen