Uventet opkrævning på Max-abonnement

Få support i tilfælde af et uventet abonnementsgebyr.

Spørgsmål og svar om opkrævninger

Hvad hvis beløbet på opkrævningen ikke er, som jeg forventede?

Afhængigt af din udbyder og dit land kan du vælge mellem forskellige basisabonnementer. Priserne på abonnementer og udvidelser varierer efter udbyder og land. Gå til Max.com for at få prisoplysninger.

Hvis din abonnementsopkrævning ikke er, som du forventede, er her nogle mulige årsager:

• Du kan muligvis have et andet abonnement eller en anden faktureringsperiode. Hvilket abonnement har jeg?
  • Din kampagne- eller rabatperiode kan være afsluttet, og du er blevet opkrævet den på det tidspunkt gældende abonnementspris.
  • Du kan have sportsudvidelsen, som kan blive faktureret separat fra dit basisabonnement.
  • Der kan være afgifter inkluderet i dit abonnementsgebyr i det land, hvor du startede dit abonnement.

Hvis ingen af disse årsager gør sig gældende, og dit abonnement faktureres direkte gennem Max (HBO Europe s.r.o. eller HBO Nordic AB), bedes du kontakte os (i stedet for din betalingstjeneste) for at få hjælp. Hvis du faktureres gennem en anden virksomhed, skal du kontakte dem for at få hjælp. Find ud af, hvem der fakturerer dig.

Hvorfor blev jeg opkrævet efter min opsigelse?

Hvis du har fået en opkrævning efter at have opsagt dit Max-abonnement, er her nogle mulige årsager:

• Du har opsagt dit abonnement for tæt på din næste faktureringsdato. Nogle udbydere kan kræve, at du opsiger mindst 24 timer før din næste faktureringsperiode starter (dette varierer fra udbyder til udbyder). Hvis du har spørgsmål, bedes du kontakte din faktureringsudbyder. Find ud af, hvem der fakturerer dig.
  • Dit abonnement er stadig aktivt. For at sikre, at du ikke bliver opkrævet igen, skal du gå til Tjek, om dit abonnement er aktivt.
  • Du har flere forskellige kontoer og abonnementer. Du kan få hjælp til at finde dine kontoer ved at gå til Find flere forskellige kontoer.
Jeg har ikke tegnet abonnement. Hvordan opsiger jeg Max?

Hvis du ikke abonnerer på Max, kan du finde Max-opkrævningen på dit kontoudtog og se, hvem der har opkrævet dig nedenfor:

• En appbutik (f.eks. Apple eller Google): Opsig Max-abonnementet i appbutikken, eller kontakt deres kundesupport for at få hjælp.
  • help.max.com: Noter dato og opkrævningsbeløb, og kontakt os for at få hjælp. Sørg for at have dine betalingsoplysninger ved hånden.

Hvis Max er en del af en internet-, mobil- eller tv-pakke gennem en tredjepart, kan du muligvis ikke se en individuel opkrævning for Max.

Jeg blev opkrævet to gange. Hvad skal jeg gøre?

Hvis du ser flere opkrævninger for det samme beløb hver måned, har du måske flere forskellige kontoer (hver med et aktivt abonnement). Hvis du vil have hjælp til at finde dine kontoer, skal du gå til Find flere forskellige kontoer.

Fejlsøgning

Find ud af, hvem der fakturerer dig

Sådan finder du ud af, hvem der fakturerer dig for Max:

1. Gør et af følgende:
    • Web: Gå til max.com/subscription, og log ind på din konto. Kan du ikke logge ind?
    • Telefon, tablet eller computer: Vælg din profil i Max og derefter Abonnement.
    • TV-enhed: Vælg ikonet Indstillinger tandhjul (nederst til højre) i Max og derefter Abonnement.
  2. Her kan du se, hvem dit basisabonnement faktureres gennem (øverst på skærmen), samt hvem din eventuelle sportsudvidelse faktureres gennem. Dit basisabonnement og sportsudvidelsen kan faktureres af forskellige parter.

Du kan også tjekke dine kontoudtog eller spørge din internet-, mobil- eller TV-udbyder, om de fakturerer dig for Max.

Tjek, om dit abonnement er aktivt

For at finde ud af, om dit Max-abonnement stadig er aktivt, skal du vælge din faktureringsudbyder nedenfor:

Max.com

Hvis du startede dit abonnement på Max.com (eller HBOMax.com), kan du logge ind på max.com/subscription og tjekke din abonnementsstatus. Hvis dit abonnement er blevet opsagt, vil du se muligheden Genoptag dit abonnement (i stedet for Opsig dit abonnement).

Amazon Appstore (i udvalgte lande)

Log ind på din Amazon-konto på amazon.com/appstoresubscriptions, og tjek status for dit Max-abonnement. Hvis dit abonnement er blevet opsagt, vil der ikke stå en dato for automatisk fornyelse.

Amazon Prime Video (i udvalgte lande)

Log ind på din Amazon-konto på amazon.com/video/subscriptions/manage, og find dit Max-abonnement. Hvis dit Max-abonnement er blevet opsagt, vil der stå en slutdato for abonnementet.

Apple

Åbn appen Indstillinger på din iPhone eller iPad. Vælg dit navn og derefter Abonnementer. Hvis dit Max-abonnement er blevet opsagt, vil der stå en slutdato for abonnementet (og der vil ikke være en mulighed for opsigelse).

Google Play

Log ind på din Google-konto på g.co/play/subscriptions, og find din abonnementsstatus på Max.

Samsung

Log ind på din Samsung-konto på samsungcheckout.com. Gå derefter til din købshistorik, og vælg Abonnementer.

Internet-, mobil- eller TV-udbyder

Log ind på din internet-, mobil- eller tv-udbyderkonto, og tjek status for dit Max-abonnement. Kontakt din udbyder, hvis du har brug for hjælp.

Bekræftelse af opsigelse
Nogle faktureringsudbydere sender dig en e-mail, når du opsiger et abonnement. Tjek din indbakke for en e-mail, der bekræfter opsigelsen af dit Max-abonnement.
Find flere forskellige kontoer

Sådan finder du ud af, om du har flere forskellige kontoer:

1. Åbn Max på hver enhed, du bruger.
  2. Gør et af følgende på hver enhed:
    • Telefon, tablet eller computer: Vælg din profil og derefter Konto.
    • TV-enhed: Vælg ikonet Indstillinger tandhjul (nederst til højre) og derefter Konto.
  3. Noter e-mailen på din konto.

Er der flere forskellige e-mails til kontoerne?

Ja, jeg fandt flere forskellige kontoer

Det skal du gøre:

1. Gør et af følgende for hver konto:
    • Telefon, tablet eller computer: Vælg din profil og derefter Abonnement.
    • TV-enhed: Vælg ikonet Indstillinger tandhjul (nederst til højre) og derefter Abonnement.
      (Det er kun voksenprofiler, der kan administrere abonnementer).
  2. Her kan du se, hvem dit basisabonnement faktureres gennem (øverst på skærmen), samt hvem din eventuelle sportsudvidelse faktureres gennem.
  3. Beslut, hvilket basisabonnement du vil opsige, og følg opsigelsestrinene for din faktureringsudbyder.
Nej, jeg fandt ikke flere forskellige kontoer

Hvis du er logget ind med den samme konto på alle enheder, og du ser det samme beløb blive opkrævet flere gange hver måned, skal du kontakte os for at få hjælp. Når du kontakter os, bedes du have de følgende oplysninger ved hånden:

• Din kontos e-mailadresse
  • Oplysninger om opkrævninger på dit kreditkort, debetkort eller din PayPal-konto